8 bästa Apple AirPod -alternativ för 2021

Äpple

Ditt Horoskop För Imorgon

Dags att klippa sladden(Bild: Getty Images/iStockphoto)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Med många av oss som arbetar hemifrån och tränar utomhus har äkta trådlösa hörlurar nästan blivit en nödvändighet för ett bekvämt sätt att ringa handsfree-samtal eller lyssna på din musik medan du är ute och reser.



De bästa Apple AirPod-alternativen är lysande för alla som inte har budget (eller lust) att plaska ut för mycket, men ändå vill ha en högpresterande produkt.

AO.com s hörlursexpert, Ella McDermott, kommenterar: Om du letar efter bekvämligheten med trådlösa hörlurar i hörlurar, men du inte vill kompromissa med ljudkvaliteten, rekommenderar vi att du tittar på alternativ från märken som JBL , Skullcandy och LG.

'Du bör helst hålla utkik efter funktioner som en inbyggd mikrofon för att ta samtal när du är på språng, Bluetooth-anslutning med bra batteritid och on-ear-knappar för att styra samtal och musik.'



Vi har avrundat de bästa Apple AirPod -alternativen nedan så att du kan njuta av äkta trådlösa hörlurar utan att bryta banken.

Bästa Apple Airpod -alternativ för 2021

1. LG Tone FN6 in-ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-hörlurar

LG Tone FN6 in-ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-hörlurar

Lägg till intresse för ditt morgonträning eller kör med musik eller en podcast tack vare dessa prisvärda Apple AirPod-alternativ som är kompakta, bekväma och har sex timmars batteritid.



AOs Ella McDermott säger: 'LG TONE FN6 in-ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-hörlurar kommer med ett UV-nanofodral som dödar 99% av bakterierna och håller knopparna så fräscha som möjligt. Samtidigt innebär den fantastiska ljudkvaliteten och det inbyggda omgivande ljudläget att du kan hålla koll på din omgivning. '

3:11 betydelse

En kund skrev: ”Lika bra som AirPods hittills. Omgivningsinställningen tar lite tid att vänja sig vid (i blåsiga områden). De passar bra med ett bra ljud. '

Pris: £ 79, AO - köp här nu

2. JBL Tune 220TWS In-Ear trådlösa Bluetooth-hörlurar

JBL Tune220 In-Ear True Wireless Earbuds

Dessa prisvärda trådlösa hörlurar har en lång 19-timmars batteritid vilket gör dem till en mycket bekväm investering.

De kommer att lägga till musik till allt du gör, oavsett om det gör hushållsarbetet roligare, tränar eller solar i trädgården.

x-factor finalister 2011

Det finns en praktisk volymkontroll på själva knopparna, och den inbyggda mikrofonen ger tydliga arbetssamtal eller träffar vänner och familj.

Pris: £ 49, Argos - köp här nu

3. Skullcandy Indy Evo In-Ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-hörlurar

Skullcandy Indy Evo In-Ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-hörlurar

Dessa kompakta, coola trådlösa öronsnäckor är ett bra Apple AirPod -alternativ. De har en enorm 30 -timmars batteritid, vilket innebär att du kan använda dem hela dagen - bra om du pendlar eller är på resa.

On-ear-kontrollerna gör det enkelt att ta samtal och justera volymen, medan & apos; Snabbladdning & apos; ser dem igång igen på nolltid om de tar slut på batteriet. Du kan också ladda ner Tile -appen, som hjälper dig att snabbt hitta en löshörlur om du har placerat en felplacerad (vilket är enkelt att göra).

Pris: £ 60, AO - köp här nu

Fyra. Sony WF-1000XM3 riktigt trådlösa brusreducerande hörlurar med mikrofon

Sony WF-1000XM3 riktigt trådlösa brusreducerande hörlurar

Många branschexperter ser dessa Sony trådlösa hörlurar som de bästa Apple AirPod -alternativen som finns. Deras bullerdämpande förmåga är verkligen obestridd.

De har en elegant design och ett lika snyggt laddningsfodral och har en åtta timmars batteritid.

On-ear-kontroller gör det bekvämt för samtal och justering av volym, medan du också kan ansluta till Amazon Alexa för att spela musik eller styra ditt smarta hem medan du är ute och reser.

Pris: £ 149, Amazon - köp här nu

5. Anker Soundcore Life P2 True Wireless Earbuds

Anker Soundcore Life P2 trådlösa hörlurar

Med över 65 000 recensioner på Amazon är dessa bästsäljande äkta trådlösa öronsnäckor lysande Apple AirPod-alternativ för de budgetmedvetna.

Dessa är idealiska för att arbeta och ta samtal hemifrån, eftersom de har bra bakgrundsbrusreducering. De är också vatten- och väderbeständiga.

Du får till och med sju timmars batteritid på en enda laddning, medan laddningsfodralet förlänger det till 40 timmar. Bråttom? Oroa dig inte, ladda bara i 10 minuter och få en timmes speltid.

Pris: £ 29,99, Amazon - köp här nu

6. TOZO T10 Bluetooth 5.0 trådlösa hörlurar med trådlöst laddningsfodral

TOZO T10 Bluetooth 5.0 trådlösa hörlurar

Dessa vattentäta trådlösa hörlurar är perfekta för alla som svettas medan de tränar. Den inbyggda mikrofonen är idealisk för handsfree-samtal hemma och innebär också att du kan ringa ett samtal utan att ta telefonen ur fickan medan du är ute och reser.

diana ross michael jackson

Det kanske inte erbjuder känslig brusreducering som vissa, men stereotekniken erbjuder en surroundljudseffekt och en djup bas för en uppslukande musikupplevelse.

Bärväskan fungerar också som en laddningsstation för öronsnäckorna. Ett bra köp för en tilltalande prispunkt.

Pris: £ 22,99, Amazon - köp här nu

7. Boltune trådlösa Bluetooth -hörlurar

Boltune Bluetooth 5.0 stereohörlurar Sanna trådlösa öronsnäckor i örat

Oroa dig aldrig för att stänga av mitt samtal eller förlora din musik med dessa Apple AirPod-alternativ, eftersom Bluetooth-räckvidden är 50 fot.

Det finns en fantastisk ljudkvalitet och brusreducerande funktion för tydliga samtal och toppmusikupplevelse, nästan en surroundljudvärdig upplevelse.

En enda laddning erbjuder sex timmars speltid, medan det kompakta laddningsfodralet lägger till 34 timmar extra för en total 40-timmars speltid.

En recension läste: Jag tillbringade lång tid med att undersöka öronkapslar. Jag ville verkligen ha Apple. Dessa små skönheter presenterade sig dock och efter att ha läst många recensioner bestämde jag mig för att ta steget.

Ljudet är verkligen mycket bra och har en bra bas, men mitt huvudkrav var för en bra mikrofon och högtalare. Det första samtalet var jättebra och jag hörde klart och de hörde mig mycket bra. Du kan bära varje pod samtidigt eller oberoende och de har var och en oberoende on-off volym och samtalssvar. Jag har använt dem cykling och brusreduceringen fungerar riktigt bra.

'Inte Apple, men för en femtedel av priset är de omöjliga att ignorera och ett riktigt nöje att använda.'

2016 £2 mynt britannia

Pris: £ 29,99, Amazon - köp här nu

8. Bose QuietComfort Noise Cancelling Earbuds — True Wireless Bluetooth® hörlurar

Bose QuietComfort Brusreducerande hörlurar

Med utmärkta brusreducerande funktioner (nästan lika med Sony-alternativet) erbjuder dessa trådlösa hörlurar utmärkt ljudkvalitet och tydlighet. Du kan lyssna på podcaster, musik och videor utan avbrott, men om du behöver chatta snabbt låter transparensläget släppa in utsidan.

De är superbekväma och har trådlös laddning; batteritiden är sex timmar på en enda laddning, medan det trådlösa laddningsfodralet ger ytterligare 12 timmars batteritid.

De har enkla touchkontroller på öronsnäckorna; dubbeltryck på vänster hörlur för brusreducering; rätten att pausa och spela musik, och svep upp och ner för volymkontroll. De trådlösa hörlurarna Bluetooth fungerar inom 10 meter från din enhet och avvisar bakgrundsbrus när du ringer. Dyrt, men snyggt.

Pris: £ 229,99, Amazon - köp här nu

Se Även: