50% rabatt på George -kläder och gratis Sports Direct -kupong på 5 £ i helgen

Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Spara stort på George den här säsongen inklusive semesterkläder och herrdräkter



De som vill renovera sin garderob i tid för sommaren kan spara på mode, skor och till och med sportkläder den här säsongen, tack vare några bra erbjudanden som vi har upptäckt på Asda online och Sports Direct.



George - Asdas klädmärke - om de erbjuder upp till 50% rabatt i sina mellansäsongsförsäljning - och priserna börjar från £ 2.



Vad ingår? Barnkläder, bikinis, arbetskläder, moderskap, underkläder, herrkläder och nattkläder .

Om du vill komma i form till sommaren, få en gratis £ 5 Sports Direct -kupong när du beställer online för gratis klicka och hämta leverans.

Det finns inga minsta utgifter. Följ dessa steg för att lösa in:



  1. Handla online på Sportsdirect.com . Lägg till de varor du vill köpa i din kundvagn och klicka på knappen & säkra kassan & apos ;.

  2. Välj den samla i butik alternativ från leveranssidan och ange ett postnummer för att hitta din lokala sportsdirect.com -butik.



  3. Välj en butik och slutför din transaktion.

  4. När du har fått ett e -postmeddelande som bekräftar att din beställning är klar för hämtning, hämta ditt paket och en anställd belönar dig med en rabattkupong på 5 £.

Gratis kupong på Sports Direct: det finstilta

Ta ditt ordernummer, unik leveranskod och en form av ID när du går i butiken för att hämta din beställning.

Du har upp till 28 dagar på dig att hämta ditt paket i butiken, du kommer att bli påmind tre gånger inom denna period att hämta ditt paket.

Om du inte hämtar ditt paket inom denna period kommer det att returneras till lagret, du måste då prata med kundtjänst för återbetalning.

För fler fantastiska erbjudanden om mode, inklusive 70% rabatt på Topshop, 20% rabatt på Urban Outfitters och mer, se vår topp 10 modekupongkodguide.

betydelsen av nummer 25

Se Även: