100% LTV -inteckningar: Du kan köpa ett hus utan insättning alls - så här

Inteckningar

Ditt Horoskop För Imorgon

Och vi kan fortfarande få en insättning(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Tillbaka i de dåliga gamla dagarna med bostadsbubblan erbjöd många långivare 100% lån till värde. Med andra ord kan du köpa ett hus och du behöver inte ens en insättning.



victoria beckhams klädlinje

Då landade kreditkrisen. Första gången köpare tyckte att det var tillräckligt svårt att ta en inteckning med en 5% deposition, än mindre ingenting alls.

hur gammal är anthea turner

Men när huspriserna stiger uppåt igen, återvänder långivarna till tanken att du inte behöver spara innan du köper och 100% bolån är tillbaka. Frågan är, ska du använda en?

Läs mer



Hus
Hypoteksförmedlare Råd Ingen insättning? Inga problem. Första huset kl 19 Hur delat ägande fungerar

Ska jag ansöka om inteckning utan insättning?

För det mesta sparar du mycket bättre för en insättning. Ju större din insättning, desto bättre ränta kommer du sannolikt att få på din inteckning. För att inte tala om det visar att du kan spara pengar på ett vettigt sätt. Läs mer om hur du får ditt sparande att växa här.

Men ibland kan du bestämma dig för att du är bättre på att få en inteckning nu. Kanske är hyran väldigt dyr i ditt område och du tror att huspriserna bara kommer att fortsätta stiga. Eller du är student men du vet att du kommer att arbeta i din universitetsstad.



alessandra-ambrosio naken

Innan du bestämmer dig för att ansöka om en inteckning, läs vår första gången inteckning guide och överväga prata med en hypoteksrådgivare . Du kan söka efter rådgivare på Opartiskt här .

Men om du vill ha en 100% inteckning, Moneyfacts har en praktisk lista över alla de bästa erbjudandena just nu här , eller försök GoCompare eller USwitch här .

Se Även: