Du kommer aldrig att gissa vad dessa två ska göra tillsammans (håll det rent snälla)

Konstiga Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

De ser inte så glada ut med tillkännagivandet, men det är de tydligen(Bild: PA)



Vi erkänner att vi inte förstår detta, varför vi delar det med dig.



Så, Radio 1 gob Chris Moyles och Spice Girl Mel C kommer att spela tillsammans i Jesus Christ Superstar. Se, helt udda.



Chris brukar skrika mycket och pratar om sig själv ännu mer under Breakfast Show -spåret på Radio 1 och Mel, ja ... hon sjunger lite då och då ... ibland.

Chris & apos; förvånat ansikte. Och även hans självgoda ansikte. (Bild: Kanal 4)

Men de har båda anmält sig till Andrew Lloyd Webbers produktion av serien.



Moyles kommer att spela den onda kungen Herodes (vi kan liksom förstå castingen där) och Sporty Spice blir Mary Magdalene (vi har försökt förstå den men misslyckats).

Jag har haft turen att uppträda på arenor över hela världen och att spela i West End i London, men att ta rollen som Maria Magdalena i den otroliga Jesus Christ Superstar måste vara en av mina mest spännande utmaningar hittills, sa Mel om tillkännagivandet, vilket innebär att alla Spice Girls -återförening definitivt är borta från korten (vi lever fortfarande lite i hopp, tyvärr).



Ah, kryddiga minnen (Bild: REX)

Medan Chris, som en gång dök upp i X Factor: Battle of the Stars och sedan släppte ett album med omslagsversioner som han förmodligen spelar varje kväll innan han somnar, sa detta om det bisarra tillkännagivandet.

'Att få ett telefonsamtal från Andrew är väldigt häftigt, men när han ber dig att vara med i hans musikal är det ganska fantastiskt och det finns bara en sak att svara med - och det är ja. Absolut. Min mamma kommer att bli riktigt spänd.

Tydligen kommer han att försöka passa in i sin Radio 1 -show runt turnén, som börjar den 21 september. Men vi är säkra på att nationen inte kommer att ha något emot om han måste missa några, sedan bestämmer sig för att ett liv på vägen är för honom och låter Greg James ta över permanent, äntligen.

Se Även: