Du kan nu få Cadburys berömda Daim påskägg gratis - värt £ 17,50 - från den här butiken

Påskägg

Ditt Horoskop För Imorgon

Påskägg kommer aldrig att bli desamma igen



Cadbury har träffat rubrikerna under de senaste veckorna när människor på allvar blir äggplacerade över sitt nya påskäggssortiment, som innehåller fasta chokladägg med riktiga bitar av Daim i.



Och nu har en webbplats bestämt sig för att ge bort de eftertraktade äggen gratis till alla som registrerar sig för deras gratis webbplats.



Du kan hämta affären från cashback -webbplatsen quidco, så länge du är en ny medlem på deras webbplats, och de kommer att leverera ägget till din dörr.

Vi har hållit ögonen på detta i evigheter nu (Bild: Cadbury)

Äggskalet är tydligen tillverkat av arton gånger 25g portioner av Daim -bar och kommer också med en egen delningsbar av chokladen, ifall du fortfarande var lite hungrig.



Läs mer

Påsk 2020
Bästa påskägg för 2020 Bästa heta korsbullarna till påsk 2020 Bästa alternativet påskägg Bästa veganska påskägg för 2020

Följ bara de tre enkla stegen nedan för att ta reda på hur du gör anspråk på din. Den enda hårda biten väntar till påsk för att öppna den ...



Hur man får ett gratis Daim påskägg

  1. Registrera dig för Quidco, gratis
  2. När du är registrerad klickar du på & apos; Skaffa min choklad! & apos; och Quidco leder dig till Cadbury Gifts Direct och spårar din resa
  3. Quidco skickar dig 17,50 £ för att täcka kostnaden för ägget, som du sedan kan överföra till ditt bankkonto

Läs mer

Hitta fler freebies ....
KFC ger bort gratis te Gratis födelsedagsgodis 10 sätt att få gratis drinkar Ät restaurang måltider gratis

Erbjudandet upphör den 31 mars, och du måste vara en ny Quidco -kund att göra anspråk på. Du kan läs de fullständiga villkoren för freebie här.

Se Även: