Yorkshire Bank -kundernas betalkort minskade

Privatekonomi

Ditt Horoskop För Imorgon

Ovälkommen: Yorkshire Banks kunder hade olägenheter i kassorna idag(Bild: Getty)



Kunder över hela landet blev frustrerade idag när ett fel hindrade dem från att betala för köp med sitt betalkort.



michelle keegan nettovärde

En massa människor tog sig till sociala nätverk Twitter och Facebook för att klaga på problem med att betala för saker med sina Yorkshire Bank -bankkort.



'Daniel Rawley Rawle' skrev på Facebook: 'Någon annan med ett bankkonto i Yorkshire som blir rörigt när de försöker ta ut pengar idag?'

Tracy Petty skrev: 'Kan inte tro att bara två betalar vila på mina kort på mitt kort och skulle inte låta mig betala det som Yorkshire Bank 4 u.

'Tack 2 min underbara b. Vän vi kan fortfarande gå eftersom han betalade.



Twitter var fullt av liknande klagomål.

Northern-Munky twittrade: 'Yorkshire Bank, gör ett jävla jobb med att förstöra min dag med barnen. £ 13 lunchräkning minskade, trots att nätbanken visade mycket. SKÅL.'



alf inge haaland are

Sam G skrev: 'Ffs !! Tydligen finns det ett problem med Yorkshire bank så jag kan inte betala för min shopping eller få ut pengar.

CraigD89 twittrade: 'Yorkshire Bank maestro tackade nej utan någon uppenbar anledning när han försökte köpa en massa saker från M&S i Leeds. Frustrerande och pinsamt.

En talesman för Yorkshire Bank sade i dag att de upplevde problem med vissa Mastercard -debiteringstransaktioner, men sa att kreditkortsbetalningar var opåverkade och att bankens ATM -nätverk fungerade.

'Vi arbetar med våra partners First Data, som driver vårt nätverk, och Mastercard, kortleverantören, för att lösa detta', sa han.

'Vi har lagt ut råd på nätbanken och spelat in telefonmeddelanden för att informera kunderna om problemet och att bankomaterna fungerar normalt och för att be våra kunder om ursäkt för eventuella besvär.'

Se Även: