Melania Trump säger att han ska gå snabbt och skilja sig från Donald medan han fortfarande har miljoner

Us News

Ditt Horoskop För Imorgon

Melania Trump har blivit tillsagd att 'gå snabbt' om hon vill skilja sig från Donald Trump om brottmålsanmälningar riktas mot den föraktade USA -presidenten, har en expert hävdat.



Rykten har florerat sedan parets avgång från Vita huset om att den före detta första damen överväger att skilja sig från sin man, som är den enda amerikanska presidenten som åtalats två gånger.



Hennes nästa steg följs noga av världen efter att Donald medgav presidentskapet för Joe Biden den 20 januari, rapporterar Daily Star .



dynamo världscupsatsning

Under de sista dagarna av hans presidentskap framkom det också att paret enligt uppgift hade sovit i separata sovrum i Vita huset.

Donald Trump och Melania Trump hälsar supportrar när de anländer till ett kampanjmöte utanför Raymond James Stadium

Deras förhållande har granskats sedan de lämnade Vita huset (Bild: NurPhoto via Getty Images)

Eric Schiffer, en varumärkes- och ryktehanteringsexpert, sa att det är troligt att ytterligare anklagelser mot Trump kommer att vara 'den sista akten' i Melanias roll som Donalds fru.



Han tror också att ytterligare åtal kommer att leda till skilsmässa för Melania, eftersom det inte längre kommer att vara 'coolt eller moderiktigt' att vara gift med Donald.

Han sa att det är troligt att hennes rådgivare kommer att uppmana henne att 'gå snabbt' eftersom en skilsmässa med den slovakiska födda modellen kan kosta Donald uppskattningsvis 150 miljoner dollar.



Avgående USA: s president Donald Trump och första damen Melania Trump lämnar Air Force One på Palm Beach International Airport på väg till Mar-a-Lago Club

Paret anländer tillbaka till Florida den sista dagen av Donald Trumps administration (Bild: Getty Images)

Donald Trump kysser Melania Trump efter sitt tal till den republikanska nationella kongressen

Donald Trump kysser Melania Trump efter sitt tal till den republikanska nationella kongressen (Bild: Getty Images)

Herr Schiffer sa: ”Ett åtal för Melania kommer varken att vara coolt eller moderiktigt för hennes förvärvade smak.

'Åtal mot USA: s tidigare president kommer att vara den sista akten i hennes Trumpian -saga som utlöser en tydlig och närvarande fara för deras fackförening.

'Melanias rådgivare & apos; kalkyl kommer att gå snabbt eftersom Donalds skilsmässa kommer att kosta Trump över 150 miljoner som i slutändan, om hon inte rör sig snabbt, han inte har de kalla kontanterna att betala ut.

cadbury ägg och sked

Uppmaningar till Donald Trump att ställas inför fler anklagelser kom efter att 74-åringen blev den första presidenten i USA: s historia som åtalades två gånger.

Representanthuset anklagade Trump för att ha uppviglat till våld med påståenden om valfusk som slutade med kravaller och en belägring i USA: s Capitol -byggnad.

Som ett resultat anklagades Trump för 'uppmuntran till uppror', även om anklagelser om åtal är politiska, inte kriminella.

Hans liv efter presidenten är dock i fara, eftersom New Yorks åklagare, Cyrus Vance, leder en brottsutredning om han Trump-organisationen är skyldig till olika bedrägerier.

Affärsman Donald Trump och hans fästman Melania Knauss anländer till en gala för att hedra ledare inom turism som sponsras av NYC & Company på Museum of Modern Art

Melania Trump har uppmanats att skilja sig från sin man så snart som möjligt (Bild: Getty Images)

Med hänvisning till sin nya bok nyligen anklagade Melanias tidigare vän Winston Wolkoff henne för att ha manipulerat sin image för att skapa en saga om hennes uppkomst.

kashmirtröjor för män tesco

Hon sa: 'Under alla år kontrollerade Melania hennes image, skapade hennes saga och förblev en gåta, som gjorde att hon kunde spela tro.

'Jag kände det som min medborgerliga plikt att sluta skydda henne och att upptäcka den mest mystiska första damen som världen någonsin har känt.

'Genom att dela min historia med henne, avslöjade jag hennes sanna identitet och avslöjade ett osminkat porträtt av en kvinna vars faner jag har tagit bort och inte lämnat annat än en unapologetically, skin-deep woman.'

Se Även: