Jeremy Clarkson erkänner att Richard Hammond nästan drunknade när han filmade The Grand Tour

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jeremy Clarkson har bedövat fans genom att avslöja hans The Grand Tour-medvärd Richard Hammond nästan drunknade medan han filmade en kommande special i motorserien i Skottland.



Den kontroversiella programledaren, 61, sa att scenen där & apos; Hamster & apos; var 'upp och ner' i vatten efter att ha ramlat ur en fiskebåt var så roligt att hela besättningen tävlade för att filma den.



Han kvittade: 'Richard Hammond faller i havet - väl på väg upp och ner igen.



'Ärligt talat kollapsade mina knän när det hände, jag skrattade så mycket, det paniska skrattet när du tänker om du inte andas och sedan kommer du att kvävas.

'Richard sa efter det att & apos; ingen försökte hjälpa mig & amp ;, det kunde ingen eftersom vi hade för fullt med att skratta.

Enligt Jeremy glömde Richard, som inte är någon främmande för att ha fuskat döden två gånger medan han filmade bilstunts, att dra i sladden för att blåsa upp flytvästen, så han försökte 'simma i stövlarna'.



Som svar berättade den diminutiva värden om hans undergång och sade: 'I huvudsak drog jag en stor plattform med Jeremy på den på en liten liten fiskebåt och jag knöt repet till ena sidan och lång historia kort, jag gav den lite gasreglage och det började gunga.

Black Friday 2019 erbjudanden i Storbritannien
Jeremy Clarkson medger att medvärden nästan drunknade

Jeremy Clarkson medger att medvärden nästan drunknade



'Jeremy var som att' dra det hårdare 'och jag gav den hela gasen och den vred och den sjönk.

”Om det hade varit ett jippo hade det varit två dagars arbete och stuntkoordinatorer och det hade aldrig varit lika bra. Det sjunker på cirka 10 sekunder.

Jeremy fick en storm i sociala medier när han retade fans med en spännande ny trailer för The Grand Tour -specialen där Scotland & apos; Lochdown & apos; avsnittet sänds den 30 juli.

Jezza får sällskap av medvärdarna James May och Richard för ännu en högoktanig upplaga av succén Amazon Prime, som kommer ut i slutet av denna månad.

diane abbott och jeremy corbyn
Richard Hammond är inte främmande för att stunts går fel efter att ha lurat döden två gånger

Richard Hammond är inte främmande för att stunts går fel efter att ha lurat döden två gånger

Det första av mina nyhetsmeddelanden den här veckan, retade Jeremy, i ett roligt inlägg på 30 sekunder som han delade med sina 7,3 miljoner Twitter-följare.

Och i samma inlägg till sina 3,6 miljoner Instagram -följare fick den rutinerade presentatören upphetsade fans när de klättrade för att få en smutsig topp på vad som väntar i den nya serien.

Videon, som har den medföljande teasern True friends .... Har alltid din rygg !, visades över 320 000 gånger på Twitter och nära 600 000 gånger på Instagram inom två timmar efter att Jeremy avslöjade sina spännande nyheter.

Fansen är glada över återkomsten av den bensinpumpade trion

Fansen är glada över återkomsten av den bensinpumpade trion

Föga förvånande fans av serien har varit glada över återkomsten av det bensindrivna programmet, som spelades in under begränsningar av coronaviruset.

Kan inte vänta på detta, glada en glad följare.

officiella solförmörkelse 2018 Storbritannien

Dessa tre ger mig en känsla av att allt kommer att bli bra, erbjöd en annan.

Och en tredje gusade: Omg detta är de bästa nyheterna !!!

Se Även: