Gift vid första ögonkastets Ben Jardine - fusk mardröm, CBB -skandal och bebis

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ben Jardine och Stephanie Saint Remy skulle bli de första gifta vid första ögonkastet som stannade tillsammans för alltid.



Efter att ha knutit knuten som främlingar i september 2017 var oddsen emot dem från början, men de verkade direkt som en bra match med omedelbar kemi.



De hade en passionerad smekmånad och såg väldigt älskade ut, men det blev surt när de kom hem och kämpade med att leva tillsammans.



I det sista avsnittet av serien såg tittarna Stephanie bryta ihop i tårar när hon erkände att hon försökte 'hårt' få saker att fungera.

Ben sa att han behövde mer tid för att överväga sina känslor för henne, men så småningom sa han att han var villig att ge sitt äktenskap ett försök.

'Låt oss ge något vackert den tid det förtjänar', sa Ben, som senare skulle erkänna att han lurade sin fru bara en dag efter deras smekmånad.



Det som följde var det mest explosiva uppbrottet i Gifta vid första ögonkastets historia - och de helt nya paren som fastnade i den här serien kommer att hoppas att inget liknande händer dem.

Ben och Stephanie verkade som det perfekta paret när de gifte sig (Bild: Kanal 4)



vad hände med lamar odom

Deras förhållande gick sönder framför medias rampljus - med Ben meddelade på Fubar -radio att de hade splittrats i mars 2018.

Även om Ben hävdade att han hade separerat med henne föregående december, så dök de upp som ett par på This Morning i februari 2018.

'Stephanie och jag är fortfarande vänner men jag kunde inte ge henne vad hon ville och vad hon behövde, och tiden är avgörande', sa han till värdarna. ”Och varför slösa bort någons tid om den inte finns där?

'Det dödade mig. Efter slutet av föreställningen gav vi ett försök, men som min mamma sa, du känner inte någon förrän du har bott hos dem.

Ben erkände att han var tvungen att kräva tid för deras äktenskap eftersom han berömde Steph som en 'vacker tjej' och 'fenomenal person'.

Han tillade: ”Det gjorde mitt hjärta krossat att göra det jag var tvungen att göra, jag kunde inte ge någon så härlig och så fin vad hon ville. Hon var rensad för att vara helt ärlig och hon ville fortfarande försöka, men det finns inte där, kiddo.

Ben erkände också att han hade gått vidare och hade en 'kyss och kram' med en annan kvinna.

Steph och Ben varade längre än resten av paren i sin serie (Bild: REX/Shutterstock)

Heartbroken Stephanie hävdade att hon först fick reda på att de definitivt var över när en vän skickade en artikel med Ben & quot; s citat i.

I en rad känslomässiga Instagram -videor öppnade polisen för första gången om hennes sönderfallande äktenskap i augusti 2018.

'Jag började skaka när jag öppnade min telefon och klickade på en länk som någon hade skickat', förklarade hon med tårar i ögonen.

'Där satt min man och skrattade och skojade om hur han hade lurat mig och vi blev skilda. Jag föll bokstavligen på knä. Jag skakade som ett blad och snyftade så hårt att min vän började få panik.

'Han skilde sig från mig. Han hade lurat mig. Han meddelade det på radion. Han skrattade åt mig.

Stephanie hävdade att hon var gungad till grunden av upptäckten och insåg att hela hennes liv var på väg att förändras.

Ben ringde mig senare samma kväll och vi pratade i en timme, säger Steph. ”Jag frågade varför han ljugit för mig om fusk, men han svor på sin mammas liv att han aldrig ens hade kysst en annan tjej sedan den dagen vi matchades.

”Jag sa till honom att jag hade lyssnat på det och hört orden komma ut ur hans mun att han hade fått en” kyss och en kram ”vilket är hur han hänvisar till sex. Jag frågade hur han skulle kunna säga att om det inte var sant och han svarade 'ja, det är bara det du säger är det inte'.

Stephanie förklarade att hon gömde sig och tillbringade månader på hotell, knappt kunde äta och dagar spenderades i dvala.

Hon tillade: ”Ben sa till och med till mig att jag skulle bli en fantastisk mamma och om han nästa dag fick veta att jag var gravid skulle han vara den lyckligaste mannen i livet.

'Det minnet gör mig riktigt ont nu, för jag har fått höra av en av hans vänner sedan, att tjejen han blev gravid hade blivit gravid vid den här tiden.'

Steph och Ben var ett av paren i den tredje serien av Gift vid första ögonkastet (Bild: (Kanal 4 -bilder får inte ändras eller manipuleras på något sätt) KANAL 4 PICTURE PUBLICITY 124 HORSEFERRY ROAD LONDON SW1P 2TX)

Ben erkände senare att han spelade bort och hävdade att de redan var i separata rum bara några veckor efter att de gifte sig.

Det hände i december och jag var fortfarande gift med Steph, vi var avsedda att se hur det gick men vi visste båda [det var över] ... vi behövde bara stängas och jag kan bara be om ursäkt, säger han till The Sun.

I augusti 2018 såg det främmande paret väldigt glada ut när de äntligen började demontera sin olyckliga fackförening.

Ben och Steph hade båda ett stort flin på läpparna när de satte igång sina skilsmässoförfaranden hos en advokat i London.

Ben gick in i Celebrity Big Brother -huset bara månader efter hans bittra splittring från Stephanie.

Bara några dagar innan han kom till CBB meddelade Ben att han skulle bli pappa med en mystisk kvinna, som senare blev yogalärare Silvia Sanchis.

Ben gick in i Celebrity Big Brother -huset 2018 (Bild: Levereras av WENN)

'De säger, & apos; Gud älskar att förvandla meningslöst kaos till något vackert & apos; och han (eller hon!) har verkligen i mitt liv, säger han till Sol .

'Jag har blivit välsignad. Av allt kaos under det senaste året har något vackert hänt, som jag för alltid kommer att skydda och vara tacksam för.

'Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Allting händer av en anledning. Det kommer att göra en man av mig och jag kommer att bli en bra pappa, förklarade han.

Under sin öppnings -VT förklarade programledaren Emma Willis att Ben hade fångats för att lura Stephanie.

'Någon visade mig lite medkänsla, jag visade dem lite medkänsla, sedan gick hon runt varenda papper och & apos; kysste och berättade & apos; på mig, förklarade fåraktiga Ben.

Livet har förändrats totalt, det är drama varje dag och det är ansträngande.

'Jag har framställts som lite av en kärleksråtta och jag vill inte framställas som en kärleksråtta eftersom jag inte är en kärleksråtta. Jag är en kärleksmus. Men jag mår bra nu. Jag mår bra nu, jag är bättre.

Med hänvisning till sitt äktenskap tillade han: 'Det som skrämmer mig mest med att gå i Celebrity Big Brother -huset är att bo med 12 främlingar och inte en.'

Ben växte nära Roxanne (Bild: Kanal 5)

I CBB -huset erkände Ben att han fuskade mot en intet ont anande Steph dagen efter smekmånaden och berättade till och med för hemmakamrater att han var en dålig pojke vars mamma trodde att han var en kärleksråtta.

The Married At First Sight -stjärnan blev omedelbart nära den tidigare Emmerdale -skådespelerskan Roxanne Pallett - medgav att han var förälskad i henne.

Trots att Roxanne hade en förlovad då, kysste Ben henne på halsen och påstod att han var kär i henne när han erkände sina känslor.

Ben stod vid Roxanne under & apos; punchgate & apos; skandal, där skådespelerskan felaktigt anklagade Ryan Thomas för att ha försökt skada henne medan hon spelade, bara senare för att hon skulle erkänna att hon hade fel.

Han blev så småningom utstött från huset under dramatiska omständigheter när kändisarna tvingades starta ut någon själv.

Efter att ha lämnat huset tittade Ben på punchgate -bilderna för första gången och insåg att han hade fått en falsk redogörelse för vad som hände av Roxanne.

Ben erkände att han hade blivit 'stulen av' av Roxanne när han stod för Ryan, och sa: 'Hon är en underbar tjej. Hon gör vad hon gör. Jag känner lite av en mugg som satt här just nu.

”Hon var en tröstfilt för mig. Jag känner att hon var en underbar tjej som är allt jag kan säga. Jag tänker inte gräva ut henne. Jag känner mig upprörd och lekt. '

Paret ser ganska mysigt ut i sovrummet (Bild: C5)

Mödrarna till Ben & s barn var tvungna att uthärda se honom 'agera som en ensamstående' medan hon trodde att de var i ett seriöst förhållande.

Silvia erkände att Ben var skyldig men slog också till Roxanne för att 'trycka på alla Ben -knappar'.

'Roxanne är lika skyldig som honom. Hon är ur funktion. Hon har retat och tvingat honom att prova på med henne, säger Silvia Sol .

'Båda två måste inse att de har människor som bryr sig om dem på utsidan.

”Han beter sig som en ensamstående men jag har ett förhållande med honom, jag bor i hans hus och jag har hans bebis.

'Det krävs två för att dansa tango. Jag är lika arg på henne. Hon har tryckt på alla hans knappar och jag gillar det inte alls.

Ben blev chockad över vad han upptäckte när han lämnade

dör bex i eastenders

I november 2018 födde Silvia sitt barn och glada Ben rusade till sociala medier för att meddela de glada nyheterna.

Han skrev: 'Spännande att tillkännage ankomsten av lilla Siena Grace. #förbluffande mamma och dotter klarar sig båda bra, pappa är pladask! #buzzing #heresheis '

I mars förra året avslöjade Ben att han skulle genomgå en hårtransplantation för att hitta sin idealiska kvinna.

Till synes bekräftar att ett romantiskt förhållande till hans barns mamma var över, förklarade Ben hur han hoppades att hans nya hårfäste skulle hjälpa hans kärleksliv.

'Jag vet att mitt första äktenskap inte fungerade, men jag skulle vilja träffa någon speciell och att få ordning på mitt hår kommer att hjälpa till med det,' sa Ben.

'Jag har tappat det i åratal och det är särskilt märkbart runt templen. Du ser bilder på dig själv på Celebrity Big Brother och tänker: & apos; Det håller verkligen på att falla ut - jag måste göra något, fortsatte han.

'Jag är en stor tro på att möjligheter kommer över dig om du har självförtroende och mår bra av dig själv. Jag vet att med en full hårfäste får jag mig att se år yngre ut och förhoppningsvis kan det hjälpa mig att hitta kvinnan i mina drömmar. '

Se Även: