WoW Shadowlands släpptid och första raid av expansionen

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Blizzard)



Blizzard Entertainments senaste expansion till World of Warcraft har äntligen släppts efter en rad förseningar och motgångar.

Slöjan mellan Azeroth och efterlivet har rivits upp, vilket kommer att inleda nya system, berättarmaterial och ta in nya zoner.

Veteranspelare som spelade Wrath of the Lich King -expansionen kommer med stor sannolikhet att återvända till Icecrown för att starta äventyret.



Släppdatum och lanseringstider




En av de största förändringarna i den nya expansionen är en nivå squish, eftersom Blizzard ser ut att skaka om för spelare och få en mer meningsfull känsla av avancemang.

Covenant Plate Sets


Spelare kommer att kunna söka igenom fyra nya zoner som styrs av gamla och kraftfulla förbund när de går upp, men kan inte ansluta sig till ett avtal förrän de når maxnivån 60.

Nuvarande maxnivåkaraktärer börjar Shadowlands på nivå 50 och arbetar mot det nya nivåtaket.

Varje förbund kommer att ha en unik historia, spelfunktioner och en mängd krafter som de ger dem som lovar sin sak.

Spelare kommer att kunna välja mellan Bastions tappra Kyrian eller Revendreths listiga Venthyr, slåss om de mäktiga Necrolords i Maldraxxus eller söka förnyelse med den otämjade Night Fae of Ardenweald.



Spelare i Storbritannien kunde spela WoW Shadowlands från klockan 23 i går kväll.

Nu har MMORPGs åttonde expansion rullat ut över hela världen, spelarna kommer att vara glada att veta att Castle Nathria kommer att vara den första raiden av expansionen och startar den 8 december, bara två veckors tid.

Det är en tio-boss-raid som lovar utmärkta lootdroppar och tokens att byta mot Covenant-specifika vapen.



Gå med i ett förbund och belägra ett evigt fängelse för att rädda förlorade själar (Bild: Activision Blizzard)

Som hem till Sire Denathrius kommer spelarna att ta sig an många anmärkningsvärda onda chefer i Shadowlands.

Både normala och heroiska svårigheter kommer att finnas tillgängliga den dagen, men World of Warcraft-spelare måste vänta till 15 december för att Mythic svårigheter ska visas i spelet.

Den första raid -nivån i en expansion förväntas alltid efterlängtas av spelarna.

Shadowlands säsong ett av PVE och PVP innebär också att du kommer att kunna börja få ditt snygga nya veckobröst veckan efter.

Denna raidsöppning är snabbare än de flesta spelare förväntade sig och innebär att det inte finns mycket tid att förbereda sig och raid redo om din guild planerar att börja den första natten.

Det sätter också en hårdare klocka på Mythic Raiders som deltar i Race to World First.

Även om det inte är bekräftat beror den tidiga öppningen troligtvis på att det inte finns många datum som Blizzard kan öppna säsongen utan att det kommer obehagligt nära Amerikas Thanksgiving -semester.

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Ett meddelande från WoW -utvecklingsteamet lägger till:

Vi vill tacka alla i WoW-samhället som hjälpte oss att komma dit vi är idag, inklusive spelare som tar upp nya karaktärer i Shadowlands pre-patch (och håller Azeroths frisörer extra upptagna), samt alla betatestare som fortsätter att ge oss ovärderlig feedback om expansionen.

Sedan vi först berättade om vårt beslut att fördröja har vi använt tiden för att ytterligare polera expansionen och stärka slutspelet, inklusive översyn av striderna och belöningarna i Maw, och omarbetning av förbundssystemen för att göra ditt val mer omedelbart effektivt och har tydligare långsiktiga mål.

Som alltid är vi engagerade i att arbeta med dig för att förbättra spelet så länge du är ute och spelar det. '

World of Warcraft Shadowlands är ute nu

Se Även: