Varför Hulk Hogan sa skilsmässa från ex Linda fick honom att 'förstå' OJ Simpson

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Varför Hulk Hogan sa skilsmässa från ex Linda fick honom att 'förstå' OJ Simpson



Hulk Hogan sa en gång att hans hårda skilsmässakamp med ex Linda fick honom att 'helt förstå' OJ Simpson.



Den professionella brottningslegenden, 67, gifte sig med sin första fru Linda 1983 och de välkomnade barnen Brooke, 32 och Nick, 30, tillsammans.



Och tyvärr markerade den här veckan 13 -årsdagen sedan deras explosiva splittring.

När de skilde sig 2009 sa det att WWE -stjärnan - det riktiga namnet Terry Bollea - överlämnade cirka 10 miljoner dollar till sitt ex.

Kontroversiellt fortsatte han med att säga till Rolling Stone att det hela fick honom att sympatisera med OJ, som anklagades anklagad för att ha mördat sin ex-fru Nicole Brown Simpson och hennes vän Ron Goldman, något han fortfarande förnekar än idag.



Den tidigare fotbollsstjärnan OJ, nu 73, friades från morden 1995 i det som blev känt som århundradets rättegång.

Hulk Hogan och Linda skilde sig 1999 (Bild: FilmMagic)



Men 1997 fann en civil juryn enhälligt OJ ansvarig för deras orättmässiga dödsfall och han dömdes att betala skadestånd till de hjärtkrossade familjerna.

Han protesterar fortfarande mot sin oskyldighet än i dag, även om en undersökning nyligen visade att många amerikaner tror att han begick morden.

I en chockerande intervju efter hans skilsmässa sa Hogan till magiken: 'Jag hade kunnat förvandla allt till en brottsplats som OJ och skära alla i halsen.

'Du bor en halv mil från det 20 000 kvadratmeter stora hemmet du inte kan gå till längre, du kör genom centrala Clearwater [Florida] och ser en 19-årig pojke som kör din Escalade, och du vet att en 19-årig pojke sover i din säng med din fru ...

joey essex och stephanie pratt

'Jag förstår helt OJ jag förstår det.'

På den tiden rapporterades det allmänt att Linda, 61, dejtade en yngre man.

OJ anklagades för att ha mördat ex-fru Nicole och hennes vän Ron Goldman (Bild: Bloomberg via Getty Images)

Nicole Brown Simpson

Nicole Brown Simpson (Bild: STF/AFP/Getty Images)

Man trodde också att Nicole, 35, var romantiskt involverad i Ron, 25.

Efter att Hogans chockerande kommentarer skrevs ut 2009 sa hans talesman att de inte borde tas på fel sätt och att hans klient ”på inget sätt godkänner EUT -situationen”.

Representanten sa att Hogan bara använde EUT för att belysa sin frustration över sin egen situation.

familjen malone glasögonbox

Linda hämnades då med att släppa sitt eget uttalande.

Hon sa: 'Tyvärr påminner hans senaste kommentarer oss om att hans definition av rättvisa är mycket annorlunda än vad lagen föreskriver.'

Linda ansökte om skilsmässa 2007 och sade året efter att hon hade bestämt sig för att avsluta deras äktenskap efter att ha fått veta om hans påstådda affär.

Ron Goldman (Bild: Kanal 5)

Hogan anklagades för att ha haft en affär med Christiane Plante, som var 20 år yngre och en nära vän till sin dotter Brooke.

I sin självbiografi 2009 erkände han att Linda misstänkt honom för fusk vid flera tillfällen när han utvecklade vänskap med andra kvinnor, men han förnekade att han någonsin varit otrogen mot henne.

Linda slutade med att gå iväg med cirka 30% av parets tillgångar - totalt 10 miljoner dollar - i skilsmässaöverenskommelsen.

aaron ramsey blont hår

Hogan sa senare att han hade övervägt självmord efter skilsmässan.

Han krediterade sin amerikanska Gladiators-medstjärna Laila Ali för att ha hjälpt honom genom den mörka tiden.

Brooke Hogan

Hogan och Linda med barnen Brooke och Nick (Bild: Getty)

Linda och Hulk Hogan (Bild: Getty)

Linda ansökte om skilsmässa 2007

Han sa till E !: 'Jag trodde faktiskt i mitt hjärta att ed du lovar & tills döden skiljer oss åt, på gott och ont. Jag trodde faktiskt att alla var med på den sidan. Det fick mig att tänka, aldrig drabbats så hårt.

Han sa att han en kväll 'förlorade det känslomässigt' och till och med drog fram en pistol.

Från ingenstans ringde telefonen och det var Laila som ringde för att checka in på honom.

Han förklarade: 'Hon går, & apos; Du gick, du var så deprimerad. Mår du bra? Vi har inte hört av dig & apos ;. Hon sa hela tiden att vi älskar dig och vi älskar dig och kommer tillbaka, kom till kyrkan med oss ​​och den typen slog mig ur det. '

Hogan är nu gift med Jennifer McDaniel.

* Om du kämpar och behöver prata, har samariterna en gratis hjälptelefon som är öppen dygnet runt på 116 123. Alternativt kan du skicka e -post jo@samaritans.org eller besök deras webbplats för att hitta din lokala filial

Se Även: