Varför Dannii och Kris delar sig: Klibbig julklapp dödade deras kärlek, tror vänner

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kärleksdelning: Dannii och Kris har tagit tid på sin romantik(Bild: SPLASH)



s club 7 nu

X Factor -domaren Dannii Minogue och manliga modellen Kris Smith splittrades över en passhållare julklapp, tror vänner.



Arbetet belastade deras fyraåriga förhållande, men när Kris gav henne gåvan, eftersom Danniis var tatuerad efter så mycket resor, var det slutet.



Vänner är säkra på att det sågs som en grävning om hur lite paret, som har en 21 månader gammal son, Ethan, såg varandra. Paret har sällan varit hemma tillsammans de senaste månaderna.

Dannii, 40, som lämnade The X Factor 2010, har varit i Sydafrika, flygt från stat till stat för Australia's Got Talent och tillbringat tid på Hayman Island, utanför Barrier Reef, för kosmetikaföretaget ModelCo.

Under tiden har ex-rugbyliga-proffsen Kris, 33, haft fullt upp som ansikte för Aussie-varuhuset Myer och med tv-arbete.



bästa budget smartphone uk 2017

Glädje: Dannii och Kris med ny ankomst Ethan (Bild: Twitter / Dannii Minogue)

En vän sa: Det har varit många problem och paret levde allt mer separata liv.



'Dannii är en arbetsnarkoman, Kris ville att hon skulle sakta ner och njuta av livet lite mer, men det berättar du inte för Minogue.

'Dannii är en perfektionist-hon listar allt runt huset som sysslor på små Post-it-lappar-de finns överallt och när saker är spända kan det här orsaka en rad.

Paret bekräftade sin splittring igår. Dannii postade på Twitter: Det gör mig stor sorg att berätta att Kris och jag har separerat.

jack whitehall robert pattinson

Vi bryr oss fortfarande om varandra och ber om integritet i denna svåra tid, i synnerhet för vår son Ethan som fortfarande är vår främsta prioritet.

Dannii Minogue twittrar om hennes split från Kris Smith

Kris skrev på Twitter: Dannii och jag har en djup ömsesidig kärlek och respekt för varandra och även om det inte har löst sig har vi en underbar son tillsammans som vi båda älskar.

Dannii har också kämpat mot ohälsa, efter att ha drabbats av en utbrott blindtarm förra året och ett sköldkörteln tillstånd som såg henne dramatiskt gå ner i vikt och saknar energi.

Currys Black Friday-erbjudanden 2018

Brittiskfödda Kris, har börjat leta efter en ungkarlsplatta i Melbourne South Yarra, nära Channel 10-studior där han filmar The Project.

Tidigare har han fotograferats och gosat andra kvinnor inklusive modellen Lauren Phillips.

Han har också kopplats till den australiensiska modellen Jennifer Hawkins efter att paret modellerat tillsammans för Myer.

Paret tvingades insistera på att de bara var vänner efter en tidningsrapport.

Se Även: