Vilka är Make or Break: s Nikita och Che? Den svartsjuka stripparen och den avslappnade pojkvännen som vill stoppa henne att styra allt

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kommer Nikita och Che att överleva Make or Break?(Bild: Ray Burmiston / Channel 5)



Nikita och Che kämpar för överlevnad i ett nytt realityprogram Make or Break.



De är ett av åtta par som har åkt till ett mexikanskt tropiskt paradis för att se om deras förhållande är värt att kämpa för.



De kommer sedan att avgöra om de är med & apos; The One & apos; i finalen i kanal 5: s tv -program.

Är det värt att kämpa för det? Här är vad paret har att säga:

NIKITA, 28, NEWCASTLE

Nikita var på dejt med någon annan när Che fick ögonen på henne (Bild: Ray Burmiston / Channel 5)



Avlägsnare

  • Nikita och Che har varit tillsammans i nästan 2 år
  • Nikita kan ha ett humör, vilket orsakar problem med pojkvännen Che

Hur träffades ni?



Det var lite jobbigt! Jag var på dejt med någon annan, min dejt kände Ches vänner och vi fick varandras ögon. Jag var som, ”Herregud, han är overklig.” Ett par veckor senare tog jag slut med min dejt, Che meddelade mig och det gick därifrån.

Vem sa att jag älskar dig först?

Jag ville säga det men vet du när du försöker få någon att säga det? Tips och ledtråd. Det tog honom tre månader innan han bad mig vara hans flickvän. Jag sa hela tiden: ”Har du något du vill fråga mig?” Det tog så lång tid men han sa det först.

Vilka är Che bästa poäng?

Han är en ganska avslappnad, kyld person. Han stack verkligen upp för mig och stod vid mig och han var verkligen lojal och pålitlig och jag var verkligen glad över det. Du vet inte förrän du hamnar i situationen, du vet inte hur din partner kommer att reagera.

Vilka frågor ville du stryka i ditt förhållande?

Det var mer min egen fråga. Jag har lite humör. Jag är lite arg; Jag blir ganska lätt varm i huvudet. Så det var fler problem med mig själv att förbättra relationen. Om jag kan lugna ner mig snabbare eller inte starta alls skulle det vara fantastiskt. Det kommer att gynna förhållandet så det var mer jag själv än förhållandet.

uppbunden med munkavle

Vilka par kommer att överleva? (Bild: Publicitetsbild)

Vad tänkte du när du såg var du skulle bo?

Det var som himlen, det var fantastiskt!

Vad tänkte du på när Paulus berättade vad som skulle hända?

Det var mer som ett helvete! Jag tänkte, ”Det här är himlen, herregud jag är så glad”, till, ”jag hatar det här, jag är i helvetet!” Bokstavligen. Jag gillade inget annat än sista dagen!

11 33 nummer

Trodde du att du skulle hålla distansen på showen?

Nej, på kvällen en ville jag gå hem. Jag gillade inte det faktum att jag var borta från min pojkvän och han var med en annan tjej, Abi, den vackraste tjejen i serien. Jag är inte osäker men jag är en tjej och jag är avundsjuk. Så direkt var det, 'Det här är inte för mig, jag gillar det inte.'

Och hur är det med sexterapeuten Louise?

Jag gillade inte Louise först, jag hatade henne. Jag gillade henne inte när jag gick med Che. Hon gav upp en dålig känsla och jag behandlar alltid människor som de behandlar mig. Hon var inte så trevlig om mitt förhållande, vilket började det hela dåligt. Men när jag träffade henne en mot en var hon underbar och hon blev en av mina favoritmänniskor. Hon är underbar, hon är så fin. Men det tog henne att bryta ner min vägg och lära känna mig en efter en för att få det. Hon är riktigt bra.

Läs mer

Vi presenterar Make or Break -paren!
Gör eller bryt kanal och tid Gör eller bryt de senaste nyheterna Sophii och Richard Ellie och Connor

DET, 21, NEWCASTLE

Che tyckte inte om att filma serien (Bild: Ray Burmiston / Channel 5)

Ingenjörslärling

  • Flickvännen Nikita är en mycket svartsjuk person och hatar alla tjejer som tar kontakt med Che

  • Kan han övertala henne att lita på honom?

Beskriv din partner med tre ord ...

Underbart, gulligt och roligt. Det är dock mer jag som skrattar åt henne än att hon försöker skämta.

Vem sa att jag älskar dig först?

Nikita brukade alltid försöka få mig att be henne att vara min flickvän. Hon brukade trycka hela tiden men jag sa: ‘Inte än!’ Jag tror dock att det var jag som sa att jag älskar dig först.

Vilka är Nikitas bästa poäng?

Främst att hon bryr sig. Hon tar alltid hänsyn till min åsikt. Hon skulle inte göra något som fick mig att känna mig obekväm. Hon sätter mig alltid framför sig själv.

Vad är Nikitas dåliga poäng?

Hon har ganska dålig OCD. Allt är regementerat, allt är perfekt. Om hon inte får sin egen vilja med det så orsakar hon ett helvete.

Vilka frågor ville du stryka i ditt förhållande?

Vi kände inte att vi hade några större problem. Det var mer Nikita som kontrollerade förhållandet. Hon brukade berätta vad vi gjorde och när. Det var jag som stegade upp och sa vad jag ville istället för att hon skulle komma undan med mord hela tiden.

Showen kommer att testa dem (Bild: Publicitetsbild)

vilken tid är harrys bröllop

Vad tänkte du när du såg var du skulle bo?

Platsen var helt underbar. Det såg ut som ett paradis men det blev till ett helvete riktigt snabbt dock!

Vad tänkte du på när Paulus berättade vad som skulle hända?

Det var en stor chock för systemet när de sa att du ska spendera tid med andra tjejer och pojkar. Chocken fick alla att få panik och oro. Men vi tittade på varandra och sa: 'Jag litar på dig, du litar på mig så vi vet att ingenting kommer att hända.'

Hur gick det med de andra människorna?

Många människor kämpade. Elle fortsatte att gå in i Andys rum och sparkade igång eftersom han andades samma luft som en annan tjej. Andy och Elle hade många förtroendefrågor, så jag kände att det spelade henne mycket mer än andras sinnen.

Trodde du att du skulle hålla distansen på showen?

Jag trodde att vi skulle ha lämnat tidigt. Det började bli tufft särskilt efter första veckan. Jag sov på golvet varje natt så jag var helt trasig. Det var utmanande och det fanns gånger jag trodde att jag bara kunde gå hem nu!

Och hur är det med sexterapeuten Louise?

Jag tog det som ett lite skratt för att vara rättvis. Alla tog det på allvar och kom ut och sa att vårt förhållande behöver det och det men jag kom bara ut och sa, 'hon har bara pratat b ****** s den senaste timmen där!'

* Make or Break börjar på kanal 5 på måndag kl. 22.00

Se Även: