Där Jason Orange är nu - 'avskuren, sällsynt syn och kryptiska mejl till Take That'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När Take That återförenades för en engångsspärrspecial i maj förra året saknades en person - Jason Orange.



Sedan han lämnade gruppen 2014 har den Manchester-födda stjärnan berömt gått till marken, med bandkamraten Robbie Williams till och med lagt ut en uppmaning om information om var han befinner sig.



I december 2019 erkände Robbie att han inte hade hört av Jason på månader och sa att han borde anställa en privatdetektiv & apos; att hitta honom.



Och Gary Barlow, 50, erkände också att de har kämpat för att spåra honom eftersom han skickar mystiska mejl och sedan ändrar sin e -postadress utan att berätta för dem.

Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald och Robbie Williams bildade Take That i början av nittiotalet

Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald och Robbie Williams bildade Take That i början av nittiotalet (Bild: Getty Images)

”Vi hör från Jason då och då. När du svarar fungerar e -postmeddelandet inte, säger han till Metro.



Den berörda stjärnan från Frodsham, Cheshire, tror att allt som händer med Jason, 50, är ​​större än vi alla vet, men insisterade på att han inte kan undersöka.

2 pund shakespeare mynt

Han fortsatte: ”Det är större än vi alla vet. Han avskärade sig från ett liv han bara inte ville ha mer.



'Om du var 20 skulle du öppna diskussionen, men han är en vuxen man. Du måste respektera det faktum att han inte vill göra detta. Det var svårt för oss att se honom gå. Det är trevligt som tre, men det ultimata är en femma. '

Jason Orange från Take That

Jason gick ut i bandet 2014 (Bild: Getty)

När Jason avgick, förklarade dansaren och tidigare dekoratören att det inte hade förekommit något, och insisterade på att han helt enkelt inte ville vara med i bandet längre.

Enligt Howard hade Jason blivit kär i musik & apos; och ville ha ett lugnt liv.

st. judes dag

Och Gary tillade: ”Han ville inte ha kreativt engagemang eftersom vi är dagliga om detta och han ville lämna.

'Det här har varit konstigt med hela Jason -grejen. Han hade sagt till oss ett tag, 'Jag vill inte vara med i musik längre, jag vill inte göra det här längre', och vi skulle trycka, pusha, pusha.

'I slutet av dagen måste du acceptera att någon inte längre vill göra det du gör.

'Han ville gå iväg, leva sitt liv och lycka till om det är det han vill göra. Han har tillbringat en stor del av sitt liv i bandet, men han vill inte göra det längre, det är så enkelt.

Mark, Gary och Howard fortsatte som en tredel

Mark, Gary och Howard fortsatte som en tredel (Bild: Getty)

Men deras tidigare chef, Nigel Martin-Smith, hade en annan uppfattning om saker och ting och hävdade att Jason hade kämpat med demoner om sin position i bandet.

'När jag satte Jason i bandet älskade han det, men han vände sig om år senare och sa att han var upprörd över mig', sa han till Daily Star.

'Han sa att han inte kunde sjunga, han var inte musiker och jag hade ingen rätt att sätta honom i bandet.

'Han ville veta varför jag gjorde det mot honom. Han sa att han hade massor av problem som följd av det och verkade skylla på mig för att jag förstörde hans liv. Jag kunde inte tro det.

Jag sa: 'Jay, du har rest världen i första klass, bott på femstjärniga hotell, fått kvinnor att kasta sig åt dig, haft det mest fantastiska livet, med hur många miljoner på banken. & Apos; Så konstigt är det.

Ja, vad Jason beträffade var livet med Take That inte allt som det skulle bli, och han gick så långt som att hävda att han kände sig & rånad & apos; genom hans första stint med pojkbandet i början av nittiotalet.

Jason erkände att han kände sig & rånad & apos; genom hans första stint i Take That

Jason erkände att han kände sig & rånad & apos; genom hans första stint i Take That (Bild: Rex)

'Jag tror att varje människas jobb antingen matar eller tar från dem', förklarade han för Sunday Times 2011.

'Ta det, för mig, första gången, tog från mig. Det gav mig pengar, det gav mig en levnadsstandard, men det rånade mig från min röst.

varför använder vallokaler pennor

'För att komma tillbaka som en äldre vuxen, på min vakt lite och klokare, jag vet att det låter melodramatiskt, men det är som det här där uppe, och vi kan alla ge till det och komma tillbaka från det, och det lyser in i oss, och vi kan alla växa från det

'Eller så kommer det bara att råna oss igen, och vi kommer att lämna med allt det här som vi inte sa eller inte gjorde.'

Sedan han gick bort från bandet 2014 har Jason sällan blivit upptäckt.

Men efter Robbies överklagande sågs han i kö i en kemtvätt i den pittoreska byn Chipping Norton i Cotswolds.

Och han sades ha jagat hus efter en avskild egendom i närliggande Stow-on-the-Wold.

5-stjärniga hotell medverkande

En insider berättade för The Sun: Jason bokade in sig på ett hotell i Stow och tillbringade veckan med att titta runt i området och titta på hus.

Jason, Mark, Gary och Howard fick ihop bandet igen 2006 - utan Robbie

Jason, Mark, Gary och Howard fick ihop bandet igen 2006 - utan Robbie (Bild: ITV)

'Han tittade runt på ett par områden, inklusive Moreton-in-Marsh och visades fastigheter som kostar runt 10 miljoner pund.

De platser han tittade på omfattade en enorm herrgård som låg bakom vägen och mycket avskild.

'Jason gillar tanken på att leva ett lugnt liv på landsbygden och Cotswolds är en riktigt önskvärd plats att vara. Dessutom är det inte långt från London.

Detta är inte första gången Jason tros ha rymt till landet.

Inför Take Thats sista turné hade hans tidigare bandkamrater nått ut till honom och han njöt av det lugna livet i den lantliga marknadsstaden Kendal i Cumbria.

Nära Lake District och omgivet av böljande kullar, sades Jason att njuta av livet utanför rampljuset.

Då sa Howard: 'Han tar inte mejl eller telefonsamtal eller sånt. Det är bra för honom.

Resten av Take That säger att det är hårt arbete med att försöka hålla kontakten med Jason

Resten av Take That säger att det är hårt arbete med att försöka hålla kontakten med Jason (Bild: Getty Images)

kan du ta paracetamol när du är gravid

'Det är där han vill vara. Jag tror att han vill vara en miljon mil bort från detta för tillfället.

Han sågs köpa ett par wellies och 2017 sågs han njuta av en måltid på restaurangen Zeffirellis i Ambleside i Lake District.

Jason verkade ha gjort Lake District till sin bas då han också avbildades chatta med ett nätbollslag i en pub i Kirkby Londsale och i en stormarknad i Windermere.

Det finns dock en viss förhoppning i horisonten att Jason en dag återigen kommer att gå med i Gary, Robbie, Mark Owen och Howard som en femdel.

I januari berättade Gary för How To Wow -podden att det fortfarande finns en chans och insisterade: 'Jag tror att det kommer att finnas, jag tror att det kommer att finnas'.

Han fortsatte: ”Det är en av spänningarna i att vara med i bandet. Du vet inte vad som kommer att hända från skiva till skiva och det är härligt.

'Det är en mycket säker plats Ta det. Det är en härlig miljö. Det känns som en fristad. Det är en plats att gå tillbaka till när du har lekt lite och det är dags att gå hem. '

Vill du se Jason tillbaka med Take That? Dela dina tankar i kommentarfältet nedan ...

Se Även: