Var kan man köpa Xbox Series X och Series S online eftersom konsoler officiellt släpps

Xbox Series X

Ditt Horoskop För Imorgon

De efterlängtade Xbox Series X- och Series S-konsolerna säljs nu officiellt i Storbritannien.



Teknikjätten Microsoft streamade sitt Xbox Series X -lanseringshändelse i går kväll på sin Twitch -kanal för att fira lanseringen.



De nya konsolerna har toppmoderna funktioner, inklusive en processor som är fyra gånger kraftigare än en Xbox One.



Phil Spencer, chef för Xbox, sa: Xbox Series X representerar en överlägsen makt- och hastighetsbalans i konsoldesign, som går framåt på alla tekniska fronter för att leverera fantastiska, dynamiska, levande världar och minimera alla aspekter som kan ta dig ur upplevelsen.

Vårt jobb på Team Xbox är att ge team de verktyg de behöver för att uppnå sina ambitioner och utnyttja konsolens kraft med effektivitet, några av dem som vi beskriver i dag.

Förbeställningar för nästa generations konsol gjordes tillgängliga redan i september från stora kedjor som Amazon , Currys , Argus och Microsoft .



Shoppare flockade för att säkra förbeställningar när de gick live, men det har rapporterats att vissa återförsäljare redan varnar kunderna att deras köp kanske inte kommer fram till jul.

Om du inte har förbeställt och fortfarande vill hämta en under lockdown har vi listat alla platser att köpa online nedan.



Var kan man förbeställa Xbox Series X från?

Fans kan beställa spelkonsolen Xbox Series X från tisdagen den 22 september 2020 (Bild: Handout)

Xbox Series X är Microsofts mest kraftfulla konsol hittills. Spelare kan förvänta sig överlägsen spelupplevelse och höga hastigheter från en processor som är fyra gånger mer kraftfull än en Xbox One.

Var kan man köpa Xbox Series S?

Xbox Series S är den minsta, snyggaste Xbox -konsolen någonsin. Den helt digitala, skivfria konfigurationen ger spelare all hastighet och prestanda hos en nästa generations konsol till en tillgänglig prispunkt.

Shoppare som köper online kan spara ytterligare £ 15 på sitt köp via cashback -webbplatsen TopCashback vid köp.

Läs mer om hur du löser in besparingarna nedan.

Hur får du 15 £ rabatt på din nästa webbshop

Om du planerar att shoppa lite på nätet innan och under Black Friday kan du hämta en bonus på 15 £ mot dina utgifter genom att beställa via TopCashback.

Cashback-webbplatsen ger alla nya medlemmar en engångsbonus på £ 15 när de spenderar £ 15 eller mer hos hundratals återförsäljare inom alla kategorier.

För att få besparingarna måste du registrera dig för TopCashback senast 23:59 den 30 november 2020.

TopCashback spårar sedan ordern och betalar ut £ 15 bonusen, som sedan kan överföras till ett bank- eller Paypal -konto eller lösas in som kuponger.

Så här gör du anspråk:

  1. Registrera dig gratis på TopCashback .

  2. Läs instruktionerna på Kontoöversiktssida .

  3. Välj en återförsäljare och handla som vanligt, se till att spendera £ 15 eller mer.

  4. TopCashback spårar sedan din beställning och betalar ut bonusen till ditt konto inom 30 dagar efter transaktionen.

Detta erbjudande gäller utvalda märken på TopCashbacks webbplats - inklusive B&Q, ASOS, eBay och många fler.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer

Om du letar efter fler tekniska presentidéer till dina nära och kära, kolla in vår samling av de bästa tekniska julklapparna för 2020 för att ge dig lite inspiration.

Se Även: