Vad hände med Molly i Our Girl? Lacey Turner ersatt av Michelle Keegan i armédrama

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Our Girl återvände till skärmarna ikväll men med ett helt annat ansikte.



Ut var Molly, spelad av EastEnders-stjärnan Lacey Turner, och i hennes ställe ex-Coronation Street-stjärnan Michelle Keegan som Georgie Lane, en arméläkare som åker på uppdrag till Afrika med kapten James från den första serien.



jamie wood ronnie wood

För hennes del var Lacey Turner upprörd över att inte ha återvänt till serien, men utfärdat ett uttalande som sa: Jag hade en fantastisk tid att göra Our Girl och ta Molly på hennes resa.



'Tyvärr kommer jag inte att kunna ta henne genom den här serien eftersom jag för närvarande är upptagen med att arbeta med EastEnders, men jag vet att Tony kommer att skriva en fantastisk serie full av action och drama med bra karaktärer.

Så klev in Michelle Keegan och av alla rapporter har hon mer än levt upp till showen.

Vem är Michelle Keegan?

Hon bevisade skickligt att det finns ett liv efter tvål.



Men om det inte var klart kommer Michelle Keegan att återvända till våra TV -skärmar ikväll i en helt ny skepnad - och det är en miljon mil bort från kullarna i Weatherfield.

Som den nya huvudrollen för BBC's Our Girl, som sänds på BBC1 vid 21-tiden, befinner sig den 29-åriga skådespelerskan i en utbrytande roll som militärläkare Georgie Lane.



Så när hennes stjärna fortsätter att stiga frågar vi: vem exakt är Michelle Keegan?

Vår flicka

Michelle spelar Georgie Lane i BBC's Our Girl (Bild: BBC)

Vad är hennes bakgrund?

Född i Stockport, Greater Manchester, den 3 juni 1987, är Michelle dotter till en engelsk pappa och en gibraltarisk mamma.

Hon gick på Manchester's School of Acting innan hon började på några ganska ödmjuka deltidsjobb för fickpengar.

Dessa inkluderade att vara en incheckningsagent på Manchester Airport och försäljningsassistent i Selfridges, Manchester.

Varför är hon känd?

Michelle fick en framträdande plats efter att ha landat rollen som Corries Tina McIntyre 2008 - en karaktär som hon fick med sin andra audition någonsin.

Hon spelade den gobby brunetten fram till 2014, då hon brutalt dödades i en dramatisk berättelse.

som är smal man

Men hon lämnade inte innan hon gästade Jeremy Kyle-showen som sitt alter ego på skärmen och till och med klämde in en Red Dwarf-komo.

Tommy Duckworth [Chris Fountain] och Tina Mcintyre [Michelle Keegan] i Coronation Street

Tommy Duckworth [Chris Fountain] och Tina Mcintyre [Michelle Keegan] i Coronation Street (Bild: Rex)

Efter att ha gått bort från ITV -tvålen utan möjlighet att återvända, tog hon en liten del i Sky's Drunk History - som spelade drottning Elizabeth I.

Hon gjorde också en europeisk scenrunda av Peter Pan, där hon spelade Tinkerbell.

richard madden brandon flynn

Vad hände sen?

Under 2015, efter några bitar och några enstaka modelleringsjobb, landade Michelle rollen som Tracy i BBC -dramaserien Ordinary Lies, mittemot Jason Manford.

Hon flyttade sedan till tv -serien Plebs, som följde tre unga män från förorterna när de försöker bli avslappnade, hålla ner jobb och klättra på den sociala stegen i antika Rom, inte mindre.

Vår flicka

Michelle (fram, mitt) i den helt nya serien (Bild: BBC)

Michelle Keegan

Michelle sportigt blont hår för Tina & Bobbie (Bild: Getty)

I ett imponerande karriärgrepp valdes Michelle sedan till fronten av BBC's Our Girl, vilket utan tvekan kommer att tillföra trovärdighet till hennes CV.

Hon har tagit över den eftertraktade rollen från EastEnders fave, Lacey Turner.

Sedan dess har hon också filmat Strangeways Here We Come och Tina & Bobby: ett tredelat drama om West Ham-fotbollsspelaren Bobby Moore och hans första fru.

Michelle blev flaskblond för delen.

Vad är grejen med hennes personliga liv?

Michelle-Keegan

Michelle och maken Mark Wright på semester (Bild: instagram)

siffran 23 betyder

Förlåt, killar- hon släppte från marknaden.

Efter att ha utsetts till FHM: ​​s sexigaste kvinna 2015 gifte sig Michelle med TOWIE: s Mark Wright i maj samma år och paret bor tillsammans i Essex.

Som sagt, rykten om äktenskapliga elände har hävdat paret sedan dess - även om de båda har uppfattat detta som medieuppfattningar.

Innan dess träffade hon The Wanted's Max George, som hon var förlovad med - även om de träffade skidorna i mitten av 2012.

* Our Girl kommer att visas på BBC1, 21:00, ikväll

Se Även: