Richard Madden och Brandon Flynn bor inte längre tillsammans efter 'stort nedfall'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Richard Madden och hans nära vän Brandon Flynn sägs inte längre leva tillsammans efter en & apos; stor nedgång & apos; mellan stjärnorna.



Källor hävdar att Bodyguard -skådespelaren Richard gjorde sina känslor inför Brandon tydlig när han bad honom bli snubbed från en kommande showbiz -fest.



De två männen hade delat en lägenhet i Los Angeles när deras karriär blomstrade i år, men insiders säger att de nu har knutit band.



13 anledningar till varför skådespelaren Brandon, som tidigare träffade Sam Smith, kommer att bli Versaces nya ansikte och enligt uppgift har använt sin styrka för att be om att modehuset inte ska bjuda Richard till en bash som de kastar nästa månad.

Richard Madden sägs ha ramlat ihop med kompisen Brandon Flynn (Bild: Getty Images)

De 13 anledningarna till att skådespelaren sägs ha förbjudit Richard att delta på en showbiz -fest (Bild: REX/Shutterstock)



En källa sa till The Sun: 'Brandon har gjort det klart att han inte vill träffa Richard eftersom han bad laget i Versace att inte bjuda in honom till en fest som de har i början av december.

Morrisons Black Friday 2018

'Richard har klätts av märket några gånger och han talade med Donatella Versace (Elton Johns vän) för att förbereda sig för sin roll som John Reid i Rocketman.



'Men när de arbetar med Brandon nu, respekterar de hans önskemål och har inte bett Richard att delta.

Richard Madden spelade nyligen i Rocketman tillsammans med Taron Egerton (Bild: taron.egerton / Instagram)

Richard flyttade till LA i början av året efter att ha delat med sin flickvän Ellie Bamber, 21. Innan dess var han i ett förhållande med Victorias Jenna Coleman, 33, i fyra år.

Under en ny intervju med New York Times fick Richard frågan om sitt förhållande till Brandon med rykten om att de kan vara mer än bara goda vänner.

Richard svarade: 'Jag håller bara mitt personliga liv personligt. Jag har aldrig pratat om mina relationer. & Apos;

Richard flyttade till LA efter hans split från Ellie Bamber (Bild: Splash News)

Han vann legioner av fans för sin roll i BBC -drama The Bodyguard (Bild: BBC)

Skådespelaren blev något av en hjärtkärpe efter att ha spelat in som inrikesministerns principiella skyddsombud i livvakten mittemot Keeley Hawes.

Richard avslöjade hur han hanterar sin nyupptäckta uppmärksamhet och sa: 'Jag bär samma kläder dagar i rad, för om det ser ut som samma dag kan de inte köra bilderna.

'Det finns bara så många foton du kan ha av mig med en grön juice som går ner på gatan.'

är michael schumacher död

NEWSAM har kontaktat representanter för Brandon och Richard för kommentar.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: