Vilken kanal är West Brom vs Liverpool? Uppstartstid, TV och detaljer om livestream

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Redan nedflyttade West Bromwich Albion välkomnar topp-fyra jagare Liverpool på söndag i Premier League.



En seger skulle ta Jurgen Klopps män inom en poäng på fjärdeplatsen, medan Sam Allardyce och co hoppas kunna avsluta högsäsongen med viss stolthet.



Efter deras 4-2-seger på Old Trafford mot Manchester United i torsdags har Rödmänens förhoppningar om att nå en Champions League-finish återupplivats.



Under tiden skickades Baggies tillbaka ner till den andra nivån via ett nederlag mot Arsenal inför denna.

West Brom saknar kantspelaren Robert Snodgrass och försvararen Branislav Ivanovic, men välkomnar tillbaka Ainsley Maitland-Niles efter att han inte var berättigad att möta sin moderklubb i söndags.

Liverpool är fortfarande utan en mängd viktiga namn som Virgil van Dijk och Jordan Henderson; och Ozan Kabak, Naby Keita och James Milner är fortfarande tveksamma.



mini-me skådespelare
Liverpool imponerade på att slå Manchester United med 4-2 på torsdagen

Liverpool imponerade på att slå Manchester United med 4-2 på torsdagen (Bild: Peter Powell/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Många skulle inte förvänta sig att detta skulle bli ett nära möte, men West Broms knepiga 1-1-kvittering på Anfield i december kommer att ge värdarna förtroende tillbaka i Hawthorns.



Vilken tid är West Bromwich Albion vs Liverpool?

Kick-off är vid 16:30 på söndagen i en av fyra Premier League-matcher.

West Bromwich Albion vs Liverpool TV -kanal och livestream

Söndagens match kommer att visas av Sky Sports.

Matchens täckning börjar kl 16 på deras Main Event- och Premier League -kanaler. De med prenumerationer kan strömma spelet via Sky Go.

Vilken form är lagen i?

Allardyces sida gick under för nedflyttning senast på Emirates och förlorade med 3-1 för att förlänga en segervinst utan fyra matcher.

För Klopp, vars lag är obesegrade på sex, skulle tre segrar från de tre senaste ligamatcherna garantera en topp fyra, men att tappa poäng i denna sammandrabbning kan bli dödligt för deras förhoppningar.

Lagen som för närvarande upptar trea och fjärde, Chelsea och Leicester, möts i lördagens FA -cupfinal - och nästa tisdag i Premier League - vilket betyder att de båda inte kan ta maximal poäng från sina två återstående matcher.

Efter den här reser Liverpool till Turf Moor på onsdagen för att ta sig an Burnley, då West Brom välkomnar West Ham till Hawthorns.

Se Även: