West Ham-fans vägrar att skrämmas av huliganer när de demonstrerar trots att ICF-länkad grupp ställer in marsch

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Missnöjda West Ham -fans har gått vidare med en protest mot styrelsen bland påståenden att de som planerar att marschera utsatts för hot om våld.



Supporterna var angelägna om att visa de gemensamma ordförandena David Gold och David Sullivan, samt vice ordförande Karren Brady, sitt missnöje med hur klubben drivs.



Men efter ett möte mellan Brady och 14 fans & apos; grupper, inklusive Real West Ham Fans Action Group, en marsch som föreslås äga rum innan lagets hemmamatch mot Burnley på lördagen avbröts.



Andrew Swallow, medlem i den beryktade huligangruppen från 1970 -talet Inter City Firm (ICF), representerade Real West Ham Fans Action Group vid mötet.

myra och dec affischtävling

West Hams är inte nöjda med styrelsen (Bild: AFP)

Marschen avbröts enligt överensstämmelse med ett beslut från aktionsgruppen efter att Newham Council vägrade att bifalla en begäran om en 'fredlig protest'.



En utredning av Den självständiga fann att aggressiva meddelanden skickades till en grupp som ville fortsätta med protesten.

(l-r) Sullivan, Gold och Brady, har kommit in för kritik från fans (Bild: PA Wire)



Det verkar dock som att upp till 150 supportrar har vägrat att skrämmas & apos; av sådana hot, med en protest som äger rum i Stratford Park.

På Twitter publicerade Peter Caton bilder på demonstrationen och hävdade att omkring 150 fans eskorterades till London Stadium av polisen.

Han tillade att tjänstemän sa att det aldrig fanns någon ansökan om att marschera.

Det förstod att upp till 1 000 ytterligare West Hams planerade att marschera, men misslyckades med att samordna det.

Inför helgens spel sa West Ham -chefen David Moyes att han var glad att protesten hade avbrutits.

varför lämnade darcey bussell strikt

Han sa: Det är fantastiskt för spelarna och ledningen att de inte marscherar. Stämningen i några av spelen har varit fantastisk och vi behöver det.

Det finns klagomål på vilken klubb som helst. Det finns klagomål mot chefer eller ägare, men allt du vill vara säker på är att klubben har rätt position.

Vi hoppas bara att vi har nästan 60 000 i morgon och att de alla kommer bakom laget.

Vissa supportrar konfronterade medordföranden David Gold, 81, efter 4-1-nederlaget på Swansea förra veckan.

Se Även: