Se romantiskt ögonblick pojkvän föreslår på ishallen till ex-skridskoåkare flickvän efter att hon återhämtat sig från bruten rygg

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En pojkvän lockade tillbaka sin konståkare flickvän tillbaka på ishallen för att föreslå efter att hon återhämtat sig från att ha brutit ryggen.



ronaldo till man utd

Den tidigare professionella skridskoåkaren Grace Leslie-Rowe trodde att hon aldrig skulle åka skridskor igen och falla på isen.



Men pojkvännen Ashley Williams lockade tillbaka henne på rinken för att göra det ultimata förslaget.



Bararbetaren Ashley åkte upp till Grace, som nu arbetar som modell, medan en förvaltare spred rosenblad runt paret på isen.

Det hjärtvärmande ögonblicket blev ännu mer gripande av att det var första gången intet ont anande Grace satte foten på isen sedan olyckan för fem år sedan.

31-åringen var tvungen att ge upp tävlingsskridskor efter att ha legat på sjukhus i två månader med en bruten rygg i ett fall hemma hos sin mamma, rapporterar Manchester Evening News .



Ashley Williams och flickvännen Grace Leslie-Rowe

Kyld: Ashley Williams går ner på ett knä för att föreslå flickvännen Grace Leslie-Rowe

Men Grace, som också driver sitt eget skönhetsföretag, lade alla tankar om hennes tidigare plåga bakom sig för att glatt acceptera Ashleys erbjudande om äktenskap.



Paret, från Manchester, träffades på baren Neighborhood i stadens finansdistrikt där 28-åriga Ashley arbetar som varumärkesdirektör.

I ett uttalande efter förslaget sa Ashley: Jag kan inte tro det. Allt hände så snabbt.

'Jag har planerat det här i flera månader och till och med haft skridskolektioner bara för att vara säker på att jag skulle må bra idag.

Läs mer

Ashley Williams och flickvännen Grace Leslie-Rowe

Upptinad: Ashley och Grace åker iväg som fästmö

Jag var så nervös innan jag ställde frågan, jag har inte ätit hela dagen och igår sprack ett rör på rinken och så det såg ut som om det kanske inte gick vidare.

Men att se Graces ansikte och att hon säger ja gör allt hårt arbete och planering värt det. Jag kunde inte vara lyckligare.

Efter att ha sagt 'ja' sa Grace: Jag är över månen. Jag hade ingen aning om vad som hände så när han gick såg jag ringen, jag visste inte vad jag skulle göra men tackade ja.

Jag visste att Ashley skulle ställa frågan någon gång men jag sa alltid till honom att jag inte ville att han skulle göra det offentligt. Han har i princip gjort det motsatta av vad jag sa - men jag är naturligtvis så glad att det inte spelar någon roll!

Läs mer

Se Även: