UFC-fans kritiserar Conor McGregor för 'enkelt arbete'-påstående efter 'falsk pensionering'

BRA

Ditt Horoskop För Imorgon

Fans har slagit ut mot Conor McGregor efter att han hävdade att hans UFC-karriär var 'lätt arbete' i ett inlägg som antydde att han skulle gå i pension.



McGregor planerar en återgång till oktagonen efter att ha brutit benet mot Dustin Poirier i juli förra året, och har återgått till träningen , men tvivel har kastats över hans comeback under de senaste veckorna när han fortsätter att semestra och spendera tid på sin lyxiga yacht.



Nyligen erbjöd McGregor en ny pensionstips och twittrade: 'MMA, jag glömmer dig aldrig! Enkelt arbete.' Men fansen har reagerat dåligt på McGregors påstående, med en kommentar: 'Inte säker på att det har varit så lätt för dig de senaste åren - du har bara vunnit en av dina fyra matcher i oktagonen sedan oktober 2018.'



En annan tillade: ''Easy work' är stort snack för någon som inte har vunnit en kamp sedan Obama kunde säga 'Jag är USA:s president' utanför Old-Man Cerrone.' Ett fan höll med: 'Vem bryr sig, försvarade aldrig ett bälte och skulle inte slå de sex bästa i lättviktsdivisionen eller ens Volkanovski i fjädervikt, irrelevant i MMA.'

Ett fan vände till och med på McGregor: 'Älskar dig bror, men vad sägs om att vinna en kamp för en gångs skull?' Ett annat fan lade skulden på McGregors rival Khabib Nurmagomedov: 'Fan Khabib fick dig att byta karriär. Så tråkigt att se. Att mauling från Khabib fick dig att inse att du inte är byggd för MMA så du bestämde dig för att gå in i Hollywood istället och bli skådespelare. ... Du är den manliga versionen av Ronda Rousey.

Ett sista fan försvarade McGregor: 'Det bästa som någonsin gjort det! Exkluderar ingen! Förmodas vara nummer ett på allas lista! Låt oss se vad som händer när han inte längre existerar... Tack sir för alla minnen och all inspiration ! Jag är Team Mac genomgående. Oavsett om det är MMA, boxning eller Hollywood, har du rygg!'



Tror du att Conor McGregor kommer att gå i pension från UFC? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan

Nyheten kom efter att McGregor tillkännagav nyheten att han skulle medverka i en Hollywood-remake av Road House vid sidan av skådespelaren Jake Gyllenhaal. McGregor har haft en sensationell karriär i UFC efter att ha blivit den första mannen att hålla två bälten samtidigt i uppflyttningens historia.



Men hans form har sjunkit nyligen med bara en seger över Donald Cerrone sedan hans tidigare UFC-seger mot Eddie Alvarez. McGregors tidigare rival Max Holloway har erkänt att han inte skulle bli förvånad om irländaren går i pension efter sin formnedgång.

'Med allt det här Conor-pratet och att säga vad som helst, har han aldrig åtagit sig att komma tillbaka,' sa Holloway till ESPN. 'Han sa aldrig en gång att han skulle komma tillbaka. Och det borde han med rätta inte. Conor är vad alla vill vara. Alla vill vara med i det här kampspelet, tjäna pengar och sedan rädda dina kycklingar. Jag skulle inte ens klandra honom om han inte ville komma tillbaka. Om du vill komma tillbaka är det hans konkurrenskraftiga sida som gör det. Vi får se vad som händer. All respekt till honom.”

Se Även: