Tyson Fury förklarar varför hans tre söner alla hette 'Prince'

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Tyson Fury har döpt var och en av sina tre söner till prins - för att de ännu inte är redo att bli kungar.



I enlighet med Traveler -traditionen har den tidigare tungviktsmästaren fem barn med sin fru Paris.



Och deras tre pojkar delar samma förnamn - prins Tyson Fury II, prins Adonis Amaziah och prins John James.



Fury själv får smeknamnet & the Gypsy King & apos; och sa i sin nya dokumentär: 'Jag är en kung och de är prinsar tills de får sitt rättmätiga namn.'

Tyson och Paris & apos; två döttrar heter Venezuela och Valencia Amber och deras yngel förväntas växa under de kommande åren.

Tyson Fury med sin fru Paris och deras fem barn



Paris drabbades också av ett missfall på morgonen när hennes man vann Sefer Seferi 2018 - men hon dolde nyheten för kämpen.

'Det har hänt stora saker i mitt liv och han har varit tvungen att vara koncentrerad på sitt jobb', sa Paris på This Morning. 'Uppenbarligen kan en stor psykisk störning påverka honom.



”Det började ett par dagar innan hans första returkamp. Det var en viktig sak för honom att återvända till ringen. Vi väntade barn och det var bara tidigt.

Läs mer

Tyson Fury
Klitschko vill att Fury ska vinna Joshua's Fury förutsägelse Vilken tid är kamp Fury träffar Joshua

'Jag tänkte att om jag nämner detta för honom nu kan det kompensera hela hans syn på vad han gör och han jobbade så hårt för att komma dit han var. Jag trodde att om jag upprörde honom psykiskt så skulle det göra honom instabil.

'Jag var tvungen att flina och bära ir. Jag satt ensam i bilen och grät. Det var väldigt tufft men jag växte upp viljestark. Jag försökte hålla ihop det. Jag är husets lim. Om jag fortsätter så kommer vi att vara starka.

Fury återvänder till ringen nästa helg i hans omkamp med Deontay Wilder.

Och Paris erkände att hon är 'orolig för döden' när hennes andra halva går genom repen.

Tyson och Paris Fury

'Jag tror aldrig att han kommer att förlora, han går alltid för att vinna,' sa hon. | Sanningen är dess & apos; 50/50. Speciellt på denna nivå. Det är väldigt farligt. Det finns risk för allvarlig skada.

”Och med hans psykiska hälsa och med de problem som följde med att han gick i pension tidigare har det alltid varit ett pågående problem, med Tyson som har psykiska problem.

- Vi fick reda på det först när han fick diagnosen för ett par år sedan.

'Det är svårt för att du oroar dig om han förlorade eller förlorar det engagemanget för boxning, skulle han sjunka tillbaka till dessa nedgångar?'

  • Tyson Fury: The Gypsy King är tillgänglig på ITV

Se Även: