Tulisa hävdar att Vas J Morgan HÅNDADE hennes psykiskt sjuka mamma - under överklagandeförhandling efter uppbrott

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tulisa och hennes mamma Anne Byrne



Tulisa har hävdat att i hovrättsbloggaren Vas J Morgan förolämpade sin psykiskt sjuka mamma under ett fult mun.



Den 26-åriga sångerskan, som överklagar hennes fällande dom för vanligt övergrepp efter att ha påstått slagit TOWIE-stjärnan på V Festival 2013, har nu gjort chockerande påståenden om att han MOCKADE sin mamma Anne, som har schizoaffektiv sjukdom.



Tulisa och Vas dök upp på Snaresbrook Crown Court i morse när sångerskan fortsätter att försöka rensa hennes namn över det påstådda överfallet.

Enligt Morgan hade Tulisa ett agg mot honom sedan han publicerade en länk till ett sexband som läckes av hennes tidigare pojkvän-rappare Justin Edwards 2012 och slog honom i ögat under en hetsig rad på festivalen.

Men idag insisterade Tulisa på att hon förblev lugn och höll händerna bakom ryggen när Morgan ropade på henne som kallade henne en 'w *** e', 'b *** h' och en 's ** t' innan hon förolämpade sin mamma och hävdade att hon var 'ingen'.



Tulisa Contostavlos sett utanför Snaresbrook Crown Court

Vas J Morgan ses utanför Snaresbrook Crown Court igår (Bild: Xposure)

Sångerskan medverkade i en BBC -dokumentär 2010, med titeln My Mum and Me, där hon intervjuade flera andra unga människor som är involverade i att ta hand om sina psykiskt sjuka mödrar.



Den tidigare X Factor-domaren, som nu fokuserar på hennes karriär-återkomst, sa att hon bad bloggaren Morgan 'diplomatiskt' att sluta följa hennes 15-starka följe när de gick mot hennes Winnebago på festivalen för en fest.

Morgan försökte prata med före detta Sugababe Mutya Buena, en vän till Tulisa, när saker och ting gick ur kontroll, hörde domstolen.

Tulisa sa: ”Jag blev medveten om Vas [Mr Morgan] eftersom han kom och talade med Mutya. Vi hade stått bredvid varandra och promenerat.

'Jag tror att jag gjorde lite utrymme mellan oss och efter samtalet varnade jag henne från honom och sa att han sålde historier om kändisar till människor.

Tulisa Contostavlos sett utanför Snaresbrook Crown Court

Tulisa se under dag ett av förhandlingen (Bild: Xposure)

”Vi skulle tillbaka till Winnebago och eftersom festivalen var klar [för natten] hoppades jag att han skulle åka. Han fortsatte att följa oss till öppningen av Winnebago -området.

'Människorna som gick in i det området skulle bara dit av en anledning; att komma tillbaka till min. Det fanns ingen annanstans han kunde ha åkt.

'Jag vände mig om och sa något i stil med, & apos; Högerstopp, vänd om, du följer mig inte.'

Följ vår LIVE -blogg för uppdateringar från domstolen när Tulisa fortsätter sin kamp för att rensa hennes namn.

Morgan hävdar att Tulisa stormade aggressivt fram till henne och slog henne i ansiktet och lämnade honom med ett svullet öga i 48 timmar, under vilken han polisanmälde händelsen.

Sångerskan erkände att han svor på Morgan, kallade honom en 'b ***** d' och 'd ****** d', men sa att hon höll händerna bakom ryggen och inte lade ett finger på honom.

Stjärnan överklagar övertygelsen (Bild: ITV)

Bråket, som varade i cirka fyra minuter, eskalerade när Tulisas personliga assistent Gareth Varey konfronterade Morgan.

Hon leddes så småningom bort av sin resechef mot Winnebago när argumentet började eskalera.

Domstolen hörde också idag att Tulisa tror att Morgan bara är känd på grund av deras offentliga fall och att det är den enda anledningen till att han fick ett jobb på reality-tv-programmet The Only Way Is Essex, trots att han var vän med ett antal stjärnor inklusive Lindsay Lohan .

Efter hennes övertygelse fick Tulisa böter på 200 pund, dömdes att betala 100 pund ersättning och en offertillägg på 20 pund och 2 700 pund mot åtalskostnader.

Förhandlingen fortsätter i eftermiddag.

Tulisa är alla ben utanför Radio 1 Visa galleri

Se Även: