Transfernyheter LIVE: Man Utd, Liverpool och Arsenal skvaller plus Camavinga, Varane och Haaland senast

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Övergångsuppdatering: Chelsea ser till Griezman, Grealish 'varnade' City

När Euro 2020 och Copa America båda tog slut förra helgen, kan ögonen nu återgå till klubbfotboll och i synnerhet transferfönstret.



Det har varit en relativt lugn start på fönstret, men det ser ut att förändras med ett antal högprofilerade affärer som närmar sig slutförande.



Jadon Sanchos övergång till 72,9 miljoner pund till Manchester United borde formellt tillkännages denna vecka, medan Arsenal sägs stänga in för 50 miljoner pund för Brighton -försvararen Ben White.



Ole Gunnar Solskjærs sida kommer inte att sluta med Sancho -ankomsten, med Eduardo Camavinga och Raphael Varane som båda är starkt kopplade till växlar.

På andra håll fortsätts Erling Haaland som ett potentiellt överföringsmål för några av Europas största klubbar, inklusive Champions League -vinnarna Chelsea.

För alla dina överföringsnyheter och skvaller under hela dagen, håll dig till oss här på Spegelfotboll .



22: 56Alex Richards

Det är allt ikväll folk

Rätt alla, det är din lott för torsdag.

Vi kommer tillbaka imorgon med mycket, mycket mer.



Vi ses då!

22:35 Alex Richards

Quigley lämnar Barow

Barrow har meddelat att anfallaren Scott Quigley har flyttat till Stockport för en okänd avgift.

28-åringen anslöt sig till Barrow 2019 och gjorde mål 35 gånger i 78 matcher, inklusive 15 mål i League Two förra säsongen.

Försäljningen kommer med att Quigley har begärt att få flytta, sa klubben i ett uttalande på sin officiella webbplats på torsdagen.

Barrow -chefen Mark Cooper sa: Scott uppgav att han ville lämna klubben.

Han berättade att han ville vara närmare hemmet och att han hade erbjudits en mycket bra affär någon annanstans, vilket vi inte riktigt kunde konkurrera med.

21: 55Alex Richards

Giroud anländer till Milano

Då är det nästan klart för Olivier Giroud i Premier League.

Den franske anfallaren har anlänt till Milano och meddelas på fredag.

Han har kommit överens om ett tvåårigt avtal med Rossoneri, som kommer att betala Chelsea 2 miljoner pund.

Chelsea hade utlöst en automatisk förlängningsklausul i sitt kontrakt för att spara förlora honom för ingenting.

(Bild: AFP via Getty Images)

21:00 Alex Richards

Palace inställd på att signera Guehi

Patrick Vieira kommer att göra sin tredje värvning i Crystal Palace när £ 20 miljoner Marc Guehi ansluter sig denna vecka.

Guehi genomgick en läkare på Palace på torsdagen efter att ha kommit överens om ett femårskontrakt med Eagles.

Chelsea har inte velat förlora Englands U21-landslagare.

Men Guehi vill ha vanlig fotboll i Premier League och var inte sugen på ett annat låneavtal.

Blues har dock kommit överens om en överenskommelse med en försäljningsklausul och som gör att de kan matcha alla framtida Palace -försäljningar.

Så det är kanske inte sista gången vi ser honom i en Chelsea -tröja.

CARDIFF, WALES - 12 DECEMBER: Marc Guehi från Swansea City i aktion under Sky Bet Championship -matchen mellan Cardiff City och Swansea City på Cardiff City Stadium den 12 december 2020 i Cardiff, Wales. (Foto av Athena Pictures/Getty Images)

20: 34Alex Richards

Ingen chans för Lewandowski till City

City har nyligen kopplats till en stor satsning för Bayern Münchens legendariska polska anfallare Robert Lewandowski, vars kontrakt kommer att löpa ut 2023.

I alla fall, BILD hävda att det finns & apos; ingen chans & apos; av Bayern låter sin stjärna gå, trots att samtal stannar om ett nytt avtal för spelaren.

De tror också att Lewandowskis ökända agent Pini Zahavi spelar sina små spel & apos; i ett försök att få sin kund en löneökning.

Hur som helst så tror man fortfarande att City prioriterar antingen Harry Kane eller Erling Haaland, vilket innebär att övergången såg ut att ha varit no-go från början.

(Bild: Dmitry Lovetsky/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

20:15 Alex Richards

Simon Jordans Messi -meddelande

Barcelona kommer att signera Lionel Messi igen och Simon Jordan är 'nöjd' med att stjärnan vistas i den 'fruktansvärda' La Liga istället för att flytta till Premier League.

Ja, du läste det rätt.

Här är hela historien om några, lite bisarra, kommentarer.

(Bild: AFP via Getty Images)

18:33 Press Association

Rangers senaste

Sommarsignering Fashion Sakala anlände till Rangers när Ibrox -klubben var kopplad till ett annat drag.

Sakala checkade in på klubbens träningsplan efter att ha slutfört sin flytt från belgiska Oostende.

Den zambiske forwarden slog 16 mål förra säsongen och tackade nej till erbjudanden från klubbar i England, Spanien och Italien om att lova sin framtid till Rangers i maj.

Rapporter i Holland hävdar under tiden Rangers har lagt ett bud på Heerenveen mittfältare Joey Veerman.

De Telegraaf hävdar att Gers har erbjudit nära 4 miljoner pund för 22-åringen, men Hellas Verona har erbjudit mer och Ibrox-klubben saknar den holländska sidans värdering.

Veerman slog nio mål på 35 matcher för Heerenveen förra säsongen.

18: 11Alex Richards

Jose Sa slutför Wolves flytt

En portugisisk målvakt ute, en portugisisk målvakt in.

Efter att ha sålt Rui Patricio till Roma igår har Wolves slutfört signeringen av Jose Sa från Olympiacos.

Han lägger penna-till-papper på ett femårskontrakt och går med på ett drag på 6,8 miljoner pund.

love island-tävlande 2018
18: 07Alex Richards

Leicester City slutför Bertrand -värvningen

Leicester City har meddelat Ryan Bertrands ankomst.

Den före detta försvararen i England, 32, var en fri agent efter att ha lämnat Southampton.

Jag är verkligen glad att vara här; att gå med i Leicester kompletterade verkligen mina inre ambitioner och vad jag fortfarande vill uppnå i min karriär.


Leicester har byggt något fantastiskt genom åren, särskilt sedan Brendan Rodgers har kommit in. Det är fantastiskt att vara en del av denna fantastiska klubb och jag kommer att ge allt för att göra fansen stolta.

SOUTHAMPTON, ENGLAND - OKTOBER 04: Ryan Bertrand från Southampton under Premier League -matchen mellan Southampton och West Bromwich Albion på St Mary's Stadium den 4 oktober 2020 i Southampton, England. Idrottsarenor runt om i Storbritannien förblir under strikta restriktioner på grund av Coronavirus -pandemin eftersom regeringens sociala distanslagar förbjuder fans på arenor vilket resulterar i att spel spelas bakom stängda dörrar. (Foto av Robin Jones/Getty Images)

18: 04Alex Richards

BROTTNING Saliba genomför Marseille -flytten

William Saliba har lämnat Arsenal på lån för att gå med i Marseille.

Teknisk chef Edu sa:

Tillsammans med William har vi bestämt att det kommer att vara bra för hans fortsatta utveckling att spendera ytterligare en säsong på lån. William gick med oss ​​som 18-åring, och han är fortfarande bara 20, så han utvecklas fortfarande hela tiden.

- William är en spelare med en stark naturlig förmåga och nästa säsong har potential att vara riktigt fördelaktig för honom i Marseille, en bra klubb. Att spela ytterligare en säsong i Ligue 1 kommer att vara mycket viktigt för hans utveckling. Vi kommer naturligtvis att ha nära kontakt med William under säsongen och önska honom allt gott i Frankrike med Marseille.

(Bild: Getty Images)

13:35 Ben Man

Sauls ärliga inställning

Saul har hävdat att Atletico Madrid sparkar ut honom från klubben eftersom rykten fortsätter om en eventuell flytt till Liverpool.

Atletis mittfältare har i stor utsträckning kopplats till en Anfield -switch, med rapporter i Spanien som tyder på att han har en fot i staden.

Det kan vara för tidigt, särskilt med intresse från Barcelona, ​​men det råder ingen tvekan om att han kommer att vara på gång i sommar.

I bilder som erhållits av Avmarkera , Frågades Saul av fans om hans framtid och svarade: 'De sparkar mig härifrån, man'.

Saul Niguez är ett mål för Liverpool, Manchester United och Chelsea enligt rapporter från Spanien(Bild: Getty Images)

12: 41Ben Man

Inter disposition Stretcher hållning

Inter Milan har förklarat Nicolo Barella som orörlig, trots intresse från Manchester United och Liverpool.

Kantspelaren spelade en nyckelroll för Italien när de vann Euro 2020 och har kopplats till en potentiell exit.

Nerazzurri måste balansera böckerna och har redan godkänt ett avtal på 71 miljoner euro för att Achraf Hakimi ska gå med i PSG.

Men Barella kommer inte att följa Hakimi, med överföringsexperten Fabrizio Romano via Fotboll Italien hävdar att Inter inte har för avsikt att sälja.

(Bild: Inter via Getty Images)

12: 10Ben Man

Crystal Palace stänger in sig på Guehi -transfer

Crystal Palace stänger in sig på värvningen av Chelsea mittförsvarare Marc Guehi.

Den atletiska rapporterar att 21-åringen kommer att teckna ett femårskontrakt på Selhurst Park, där Chelsea förhandlar om en försäljningsklausul och matchar rättigheter för ett framtida drag.

Palace har slagit ett antal av sina Premier League -rivaler för att landa Guehi, med rapporten som tyder på att West Ham, Norwich och Newcastle alla var intresserade.

Guehi blir Palaces tredje sommarvärv efter Michael Olise och Remi Matthews.

(Bild: Actionbilder via Reuters)

11: 35Ben Man

Premier League -klubbar kämpar om Braithwaite

Martin Braithwaite stänger in en Barcelona -exit, med en mängd Premier League -klubbar intresserade av den tidigare Middlesbrough -anfallaren.

Barca är desperata efter att ladda ner spelare i sommar för att minska sin uppblåsta lönesumma och dansken är överskott till kraven enligt Ronald Koeman.

West Ham, Norwich och Brighton har alla gjort sitt intresse känt för Blaugrana, enligt spanska utlopp SPORT.

De tillägger att allt tyder på att han kommer att flytta till Premier League, trots att Valenica också övervakar situationen.

Fotbollsfotboll - Euro 2020 - Danmark Presskonferens - Helsingör, Danmark - 14 juni 2021 Danmarks Martin Braithwaite under presskonferensen REUTERS/Hannah Mckay

11: 19Ben Man

West Ham har avslagit bud på Sam Johnstone

West Ham har sett ett öppningsbud på Sam Johnstone eftertryckligt avvisat av West Brom.

Johnstone kommer troligen att vara på språng i sommar efter att ha spelat för Albion, trots att de återvände till mästerskapet.

Hamrarna är ute efter en ny målvakt med Lukasz Fabianski som går in i det sista året av sitt avtal.

Men en affär för Johnstone ser knepig ut med de två sidorna för närvarande mils isär i sina värderingar.

David Moyes kan intressera sig till PSG -stopparen Alphonse Areola.

BURTON UPON TRENT, ENGLAND - JUNI 27: Sam Johnstone från England i aktion under England Training Session på St George's Park den 27 juni 2021 i Burton upon Trent, England. (Foto av Eddie Keogh - FA/FA via Getty Images)

10: 01Ben Man

Senaste kontraktet

Giorgio Chellini har ännu inte haft kontrakt med Juventus med Euro 2020 -hjälten som nu är en fri agent.

36-åringens avtal löpte ut i slutet av juni, med italienaren vänder allt fokus mot Italiens framgångsrika kampanj vid EM.

Efter sina bedrifter i sommar har Chiellini bevisat att han fortfarande har mer än tillräckligt att spela på toppnivå.

Och spelarens agent Davide Lippi har avslöjat att hans klient känner sig bekväm med situationen, men samtal har ännu inte ägt rum.

Han berättade Radio Radio Lo Sport:

Det finns inga problem med Juventus. Vi träffades senare men jag tror inte att det finns några problem. För tillfället har vi ännu inte satt oss ner för att diskutera renoveringen men det finns en enorm lugn. Om en stor dök upp? Tja, först måste du presentera dig själv. Det finns ingen hittills. Vi väntar på att Juventus ska sitta ner och prata.

(Bild: UEFA/AFP via Getty Images)

09:32 Ben Man

Trippier 'desperat' efter Man Utd -flytt

Kieran Trippier är 'desperat' för att återvända till Premier League, men hans flytt till Manchester United är tveksam.

Englandsstjärnan imponerade på EM 2020 och kan tänka sig att lämna Atletico Madrid i sommar.

United är intresserade av att skriva på 30-åringen, men har hittills misslyckats med Atleti som håller ut för 30 miljoner pund.

Men enligt telegrafen Trippier är angelägen om att återvända till England och medan två andra toppklubbar är intresserade, är hans preferens en flytt till Old Trafford.

(Bild: Alessandra Tarantino/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

08: 44Ben Man

Spurs fick Kounde -slag

Tottenham har fått ett överföringshugg med Jules Kounde som bestämde sig för att inte flytta till klubben.

Spurs stängs enligt uppgift om ett avtal med Takehiro Tomiyasu, med den atletiska tyder på att en affär på cirka 15 miljoner pund är nära att slutföras.

Trots att Tomiyasu kan spela mittback, är Spurs angelägna om att signera en annan med Sevillas Kounde ett av deras huvudmål.

Men rapporten tillägger att Kounde bara kommer att gå med i ett lag i Champions League och lämnar Spurs ur spel.

SEVILLE, SPANIEN - 25 APRIL: Jules Kounde från Sevilla FC reagerar under La Liga Santander -matchen mellan Sevilla FC och Granada CF på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan den 25 april 2021 i Sevilla, Spanien. Idrottsarenor runt om i Spanien förblir strikta restriktioner på grund av Corona -pandemin eftersom regeringens sociala distanslagar förbjuder fans på arenor, vilket resulterar i att spel spelas bakom stängda dörrar. (Foto av Fran Santiago/Getty Images)

08: 10Ben Man

Brandon Williams lån i tvivel

Brandon Williams låneflytt till Southampton har skrinlagts på grund av låneavgiften, enligt rapporter.

Man Utd är angelägna om att backen ska få erfarenhet borta från Old Trafford, med sina möjligheter sannolikt begränsade.

Saints är angelägna om att signera honom för den kommande säsongen, med Williams också öppen för flytten.

Men solen rapportera att avgiften på 2 miljoner pund som de röda djävlarna letar efter är för rik för Southampton och en affär ser allt mer osannolik ut.

Ett lånebevis kan ligga på korten för Brandon Williams(Bild: Getty Images)

07: 57Ben Man

Willock håller på att flytta till Newcastle

Newcastle sägs sluta med ett avtal om att skriva om Joe Willock för den kommande säsongen.

Willock njöt av en fantastisk låntid med Magpies förra mandatperioden och gjorde sju matcher i rad för att avsluta säsongen.

Telegraph rapporterar att Steve Bruce kommer att återförenas med Arsenal -stjärnan, som kan gå med på ett nytt tillfälligt avtal.

The Gunners godkänner gärna ytterligare ett lån, men vill inte lyssna på några erbjudanden om en permanent affär.

(Bild: Getty Images)

07: 54Ben Man

Maldini bekräftar Giroud -övergången

Paolo Maldini har bekräftat att Olivier Giroud kommer att byta Chelsea mot AC Milan i veckan.

I ett tal med DAZN sa Maldini, nu klubbens tekniska chef, ”Ja, [Giroud] borde komma imorgon. Olivier är en mästare och en ny vinnare av Champions League.

'Han är en mycket pålitlig spelare, det vi letade efter eftersom vi behöver erfarna spelare som honom. Vi är det yngsta laget i Serie A.

'En ung anfallare kan också komma. Tanken är att lägga grunden för laget och sedan kanske vänta på övergångsmarknadens sista fas. '

(Bild: Tibor Illyes/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

07: 53Ben Man

Man Utds Camavinga -oro

Manchester United är oroliga för att Eduardo Camavinga skulle föredra en flytt till Spanien än Premier League eftersom de ser ut att övertyga wonderkid -mittfältaren att gå med i Red Devils.

Rennes tonåring Camavinga kopplas till en chockutgång från Ligue 1 -sidan i sommar, som tros försöka få in en av de bästa talangerna de någonsin har producerat.

Som ivriga beundrare har United och Chelsea tipsats om att göra ett drag för Camavinga.

Men enligt Telegrafen , Old Trafford bigwigs är medvetna om att han föredrar att gå med i en La Liga -sida istället.

Camavinga ser ut att lämna Rennes i sommar(Bild: Chris Ricco - UEFA/UEFA via Getty Images)

07: 51Ben Man

Haaland senast

Erling Haaland har öppnat dörren för en potentiell blockbuster -överföring genom att vägra att utesluta ett exit från Borussia Dortmund.

Norrmannen är den mest eftertraktade spelaren i världsfotbollen efter fantastiska 18 månader i Bundesliga.

Haaland har plundrat 57 mål på 59 matcher och stigit till en av Europas bästa anfallare i processen.

vanessa hudgens nakenbilder

Dortmund har varit fasta i sin insats Haaland kommer att stanna kvar på Signal Iduna Park, trots intresse från Premier League.

BILD via Fotboll. London rapportera att efter att ha frågat Haaland om han kommer att lämna Dortmund, valde han att vara tyst och bara ge ett leende som svar.

(Bild: REUTERS)

Se Även: