Maya Jama och Stormzy 'tillbringade julen tillsammans' som kompisar hoppas på försoning

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ex -paret Maya Jama och Stormzy tillbringade tid tillsammans & apos; på juldagen har det rapporterats.



TV-stjärnan Maya, 26, dumpade sin långsiktiga partner i augusti 2019 efter fyra år tillsammans, men källor har hävdat att de nu växer nära igen.



En källa berättade Solen : 'Stormzy och Maya förblev vänner efter deras splittring och de bestämde sig för att spendera lite tid över julen.



De höll det väldigt lågt och stannade kvar på hennes plats i huvudstaden.

Paret dejtade i fyra år och Stormzy talade om hans sorg när de delades (Bild: Dave Benett/Getty Images)

Både Stormzy och Maya har gjort det klart att det är för tidigt att börja prata om romantik.



Insideren sa att paret bara är vänner men deras kompisar tror att det kan finnas en möjlighet att något händer i framtiden.

'De gjorde ett underbart par och med tanke på allt som har hänt i år verkar det som om de kan komma närmare igen', föreslog de.



Maya började dejta Grime -stjärnan redan 2015 innan deras respektive karriär hade tagit fart.

I år har Bristol-födda Maya varit upptagen än någonsin framför BBCs Save Our Summer med Peter Crouch innan hon var värd Mobo Awards.

Maya har gått vidare till stora saker i år (Bild: WireImage)

Maya och Stormzy är från 2015 till 2019 (Bild: Getty Images)

Efter att ha blivit & dumpade & apos; av Maya, Stormzy, 27, gjorde en offentlig ursäkt med spårlektioner där han öppnade om att han saknade sin ex-flickvän.

'Min brorson frågar fortfarande efter sin moster Maya / Antar att det här är karma för det jag gjorde mot Maya jag bara stod och lät det brinna, jag kunde inte släcka elden', sjöng musiker, vars riktiga namn är Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Jr.

Stormzy talade också om den sorgliga bortgången av hans romantik i ett antal intervjuer efter släppet av hans andra studioalbum Heavy Is The Head där han klarade upp rykten om att han varit med någon annan.

'Jag fuskade inte. Det jag gjorde var en stor respektlöshet, det jag gjorde var väldigt hänsynslöst, sa han i januari i år.

Stormzy rensade upp fuskrykten efter att ha släppt spårlektioner (Bild: AFP via Getty Images)

Det behövde inte vara fusk för att det fortfarande skulle vara respektlöst. Men jag tyckte att det är en bra tid att säga att jag inte lurade mitt ex.

Jag säger alltid, min ex -tjej, hon är fantastisk, hon är en fenomenal kvinna. Om det fanns en låda med vad en bra kvinna är, markerar hon var och en, hon är fantastisk.

Jag är fortfarande definitivt ett *** hål, hundra procent, det är ett faktum. Jag är ett jävla hål. '

NEWSAM Onlne har kontaktat representanter för Maya och Stormzy för kommentar.

Se Även: