Topp 10 Tinder -hackar - och misstagen att undvika när du använder dejtingapp

Tinder

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty Images/iStockphoto)



Medan datingappar en gång sågs som en sista utväg, är Tinder, Bumble och Hinge nu enormt populära.



Tinder har en mycket enkel förutsättning - svep åt höger om du gillar en profil, eller vänster om du inte gör det - men kanske kan daters kämpa för att skaffa sig ett datum.



Till hjälp har Rosette Pambakian, Tinders vice president för varumärke och kommunikation, avslöjat sina bästa tips och tricks för att se till att din profil sveper rätt.

dale winton ill 2012

Tala till Kosmopolitisk , Pambakian förklarade varför små ändringar i din profil kan göra en enorm skillnad.

Från att spika din öppningslinje till att välja de perfekta bilderna, här är hennes bästa Tinder -tips och tricks för att hjälpa dig att hitta ett datum.



1. Spik den öppningsraden

Även om du kan bli frestad att meddela ett enkelt 'Hej' eller 'Hur mår du?', Säger Pambakian att användare ska skicka mer fokuserade öppningsrader.

(Bild: Getty Images)



Hon förklarade: Det finns ingen magisk öppningsrad som fungerar bäst, men det mest framgångsrika sättet för en Tinder -match att få min uppmärksamhet är genom att påpeka något i min profil som väckte deras intresse - oavsett om det är mitt jobb, dit jag gick skolan, eller min (förtjusande) hund Bijou.

Dessutom kan du använda GIF -funktionen, det är ett riktigt roligt sätt att visa din personlighet och humor.

2. Se till att din profil har en bio

Att veta vad du ska skriva i din bio kan vara svårt, men missa inte det helt och hållet.

Pambakian sa: Hoppa aldrig över bioavsnittet! Det är din möjlighet att berätta för dina potentiella matcher mer om dig själv - dina hobbyer, dina intressen, vad du letar efter.

Men gå inte överbord. Vi har en gräns på 500 tecken av en anledning - ingen vill läsa en roman när du sveper på profiler.

(Bild: Getty Images)

3. Anslut till din Instagram

Tinder begränsar för närvarande användare till sex foton på sin profil, men det finns ett enkelt sätt att visa datum mer om dig.

Pambakian sa: Bilderna vi tar berättar en helt unik historia om oss och det är hur människor kommunicerar idag - Instagram är ett bra sätt att lära sig mer om någon OCH det är en bra konversationsstartare.

Att ansluta Instagram håller automatiskt din profil uppdaterad och uppdaterad utan att du behöver göra det manuellt. '

Instagram

Instagram (Bild: Getty)

4. Se till att du är online på söndagskvällen

Den bästa tiden att ta ett datum är på en söndagskväll, enligt Pambakian.

Hon sa: Vi har funnit att de flesta användare är mest aktiva på söndagskvällar.

'Men jag får det personligen att fungera för mig och använder det när jag får stillestånd på kontoret eller med vänner - och särskilt när jag reser.

5. Ge inte ut ditt nummer för snabbt

Om du verkligen slår det med någon i appen kan du bli frestad att ge ut ditt nummer - men var inte för bråttom.

Pambakian sa: Jag har hört talas om par som blev förälskade vid första svepning med den första personen de matchade med på Tinder och bytte nummer direkt, men jag tror att det är värt att chatta i appen tills du är säker du är intresserad av att träffa dem.

'Du kan inte matcha med den andra personen i appen om du bestämmer dig för att du inte längre är intresserad, vilket är mycket lättare än att berätta för dem att förlora ditt nummer!

(Bild: Photothek via Getty Images)

6. Släpp selfies!

Se till att dina bilder faktiskt är representativa för dig och inte bara tråkiga selfies.

Pambakian rekommenderade: Dina bilder ska ge andra en känsla av din personlighet, hobby och intressen. Om du gillar att åka skidor eller vandra, visa det. Om du är typ av en goofball, visa det. Vi förtjänar alla att bli omtyckta för den vi verkligen är.

Selfie (Bild: Getty)

7. Använd GIF -filer

Om småsnacket torkar ut, tänk på att skicka dina matcher en rolig GIF för att lätta stämningen.

Pambakian sa: Det är alltid värt att skicka en rolig GIF eller göra det mesta av meddelande som jag gillar - nu om du inte vill delta i småprat men du inte nödvändigtvis vill avsluta konversationen, du kan gilla (klicka på det gröna hjärtat bredvid meddelandet) det sista meddelandet din match skickade dig.

8. Skicka några Super Likes

Var inte hård med Super Likes - dina chanser att få match är tre gånger högre med en!

Pambakian förklarade: Jag är verkligen smickrad när jag får en med vetskapen om att någon skickade sin dagliga Super Like till mig, och andra kommer att vara desamma.

9. Ha ljusa färger i dina foton

Se till att din profil är så iögonfallande som möjligt genom att bära ljusa färger i dina foton.

Pambakian sa: Vi har nyligen genomfört en studie som visade att majoriteten av Tinder -användare bär neutrala färger (svart, vit, marinblå, grå, etc.) - så om du verkligen vill sticka ut, visa en klick färg i din outfit .

Läs mer

Dating appar
Cheesy chat up lines på dejtingappar Kvartalet britter använder dejtingapp på loo Britter bryr sig inte om religion i appar AI bot skriver Tinder bios

10. Lägg till fler bilder i din profil

Slutligen rekommenderar Pambakian att du lägger till fler bilder i din profil.

Hon förklarade: 'Att ha fler profilbilder och använda bioavsnittet bra ökar dina chanser att få fler matcher exponentiellt. Att lägga till ditt jobb och din utbildning i din profil fungerar också fantastiskt bra.

Se Även: