Tommy Fury ropar Deontay Wilders bror för att slåss mot Tysons underkort

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Tommy Fury vill slåss på underkortet i sin bror Tysons tungviktstrilogi med Deontay Wilder - och han har den perfekta motståndaren i åtanke.



Fury, som är 5-0 som proffs och kommer att slåss igen i helgen i Telford, men han ser redan en kamp om sin brors underkort med Wilder's bror Marsellos.



Tyson var planerad att slåss mot Anthony Joshua den 14 augusti i Saudiarabien, men var tvungen att byta upp sina planer för att istället slåss mot Wilder för tredje gången i Las Vegas den 24 juli efter att en skiljedom avgjorde att han var skyldig amerikanen en kamp.



Den yngre Wilder har 5–2 som proffs, men har inte kämpat sedan han förlorade mot Dustin Long på underkortet till sin brors sista framgångsrika titelförsvar mot Luis Ortiz i slutet av 2019.

Men det kommer inte att avskräcka Love Island -stjärnan Tommy, som nyligen hade fiskat för ett bråk med Jake Paul, vilket verkar allt mer osannolikt.

Tommy Fury med bror Tyson i Miami

Tommy Fury med bror Tyson i Miami (Bild: Twitter/TysonFury)



7 11 andlig mening

Den kampen [med Marsellos Wilder] skulle göra rubriker, säger Fury till Queensberrys The Lowdown -show. ”Det skulle vara ett privilegium att kämpa på Tysons underkort och vi båda får segrar.

Jag är redo för den kampen. Jag är beredd på vad som helst. Jag är här och tränar, i form så vad som än kommer är jag redo för.



Jag ska ha en bit av honom. Jag ringde honom förut och han svarade aldrig.

Tjugotvå år gamla Fury, som var finalist på säsongen 2019 av Love Island med flickvännen Molly-Mae Hague, var i Miami-träning med bror Tyson när kampplanen ändrades från Joshua till Wilder.

chester bennington död kropp

Och nu verkar han vilja ha ett slagsmål med 31-årige Marsellos, som började boxas senare än den ålder Fury för närvarande är och har stoppats två gånger i sin relativt unga kampkarriär.

Marsellos planerade en återkomst i början av 2020, men på grund av pandemin började han fokusera på utbildning.

Det här skulle inte vara första gången som Fury ropade honom och sade i slutet av förra året: Om hans bror vill detsamma som Deontay fick, kan han få det.

Jag ser många människor twittra om att de vill slåss mot mig men jag såg det aldrig innan jag gick in på Love Island så jag vet vad de är ute efter.

Om Marsellos Wilder är en av dem så kommer jag gärna att tvinga.

Mitt råd för honom skulle vara att hålla tyst och stanna i Amerika där han kan försöka hjälpa sin bror att återhämta sig från vad Tyson gjorde mot honom, rättvist och fyrkantigt.

Kampen skulle vara den första av Fury som skulle äga rum mot en motståndare med ett vinnande rekord, vilket var en av de krav som Jake Paul lade upp när samtalen om deras potentiella kamp bröt ut.

bästa formeln mjölk uk

Paul sa Bekämpa någon riktig, gör en riktig pay-per-view och så kanske vi kan chatta.

Den sista killen du kämpade var 0-9. Människorna du kämpade totalt har ett rekord på 15 vinster och 250 förluster ...

Tommy, du kämpar för $ 100 000, du har några stegar att klättra för att komma upp på min nivå tyvärr min vän. Jag pratar inte mer om det här, lugn och ro. F *** ni, killar!

Se Även: