Tom Hiddleston förklarar Hollywoodstopp efter offentlig splittring från Taylor Swift

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tom Hiddleston har gett inblick i varför hans splittring från Taylor Swift fick honom att kliva bort från rampljuset.



Den brittiska skådespelaren, 40, dejtade den Grammy-prisbelönta sångaren, 31, 2016 i bara tre månader, men deras romantik orsakade en medial frenesi.



Thor -stjärnan Tom befann sig göra rubriker efter att ha tagit på sig en & apos; I Love TS & apos; t-shirt som utlöste rykten om att deras kast bara var en del av en musikvideo.



michael sheen chris tarrant

Ända sedan deras olyckliga fackförening väckte uppståndelse i media tog Tom beslutet att leva sitt liv utanför allmänhetens ögon.

Tom beskrev mediestormen som ett ögonblick för övervägande, innan han antydde att hans ökade popularitet som ett resultat av romantiken fick honom att tänka två gånger om vilka skådespelarroller han skulle acceptera.

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston har förklarat varför han hade varit frånvarande från Hollywood (Bild: Getty Images)



Tala till Imperium , sa han: 'Några saker korsade min väg och jag tänkte noga på dem, men de kändes inte helt rätt, så jag gjorde inte dem.

'Jag hade spelat så många olika människor i så många olika delar av världen, och det är mycket viktigt att skilja på vad som är verkligt i ens eget liv och ta hand om dessa saker.'



jason fox fru dog

För om du inte ser efter dem kan de gå vilse, eller de kan marginaliseras, och så kommer du hem en dag och de är inte där längre, 'tillade han.

Tom Hiddleston och Taylor Swift dejtade i bara tre månader 2016

Tom Hiddleston och Taylor Swift dejtade i bara tre månader 2016 (Bild: Rex)

Skådespelaren avslöjade att hans publicitets blyga väg inspirerades av ett citat från Tilda Swintons vampyrkaraktär i filmen 2013 Only Lovers Left Alive - ett projekt som Tom också var en del av.

charlie g. hökar

'Hon säger att livet handlar om att överleva saker, uppskatta naturen, vårda vänlighet och vänskap och dansa - så kanske, för tillfället, behövde jag komma tillbaka och göra det.

'Jag vet inte, om jag ska vara ärlig, att jag dansade mycket. Jag borde ha dansat mer. Men jag är säker på att det finns några som säger att jag har dansat alldeles för mycket.

Zawe Ashton och Tom Hiddleston

Tom har sedan hittat kärleken med Fresh Meat -skådespelerskan Zawe Ashton (Bild: Bruce Glikas/FilmMagic)

Sedan hans split från Taylor har Tom hittat kärlek med Fresh Meat -skådespelerskan Zawe Ashton.

Paret träffades 2019, när de var med i en West End-produktion av Betrayal, och deras förhållande har sedan gått från styrka till styrka.

Samtidigt är Taylor älskad av den brittiska skådespelaren Joe Alwyn och paret har dejtat i fyra år.

Se Även: