Jesy Nelson 'vill inte vara vän med Little Mix eller jobba med dem igen'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jesy Nelson vill enligt uppgift inte driva professionella eller personliga relationer med de återstående medlemmarna i Little Mix.



Popsångerskan, 29, lämnade tjejgruppen i december förra året av hälsoskäl och lämnade Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock och Jade Thirlwall för att fortsätta som en trio.



Sedan dess har det bekräftats att Jesy kommer att driva en solokarriär borta från bandet, som för närvarande marknadsför sin nya singel, Confetti.



vad betyder 61

Nu Solen rapporterar att Jesy verkar ha ingen önskan om personliga eller professionella relationer med sina tidigare bandkamrater, efter att ha blockerat personlig kontakt med dem och inte pratat med de andra damerna på flera månader.

En källa som rapporteras vara nära Jesy sa till tidningen: 'Planen var alltid att hålla kontakten men det har bara inte hänt för att Jesy inte ville ha det.

'Hon vill bryta banden och börja om igen - det verkar vara både professionellt och personligt.'



Enligt uppgift vill Jesy Nelson bryta bandet med Little Mix

Enligt uppgift vill Jesy Nelson bryta bandet med Little Mix (Bild: jesynelson/Instagram)

De tillägger att de andra Little Mix -damerna förväntade sig att Jesy skulle ta en längre paus innan hon återvände till musiken och att hennes snabba rörelse in i en solokarriär överraskade dem.



mike parry jim vit

'Det känns som lite grävande, och några av de saker hon har sagt överraskade tjejerna', sa en annan källa till tidningen.

Källan hävdade att det nu fanns en skillnad mellan Jesy och den återstående Little Mix -trion, med kommunikation mellan dem endast genom tredje part.

Rapporten från The Sun kommer efter att Jesy själv diskuterade hennes avgång från bandet i en intervju med Kosmopolitisk tidning.

L-R: Jade Thirlwall, Perrie Edwards och Leigh-Anne Pinnock fortsätter Little Mix som en trio

L-R: Jade Thirlwall, Perrie Edwards och Leigh-Anne Pinnock fortsätter Little Mix som en trio (Bild: instagram)

Jesy diskuterade hur olycklig och orolig hon var i bandet och avslöjade hur hon fick en panikattack när hon filmade bandets musikvideo för singeln Sweet Melody & apos ;.

'Jag tittade på de tre andra och de hade tiden i sitt liv', avslöjade hon. 'Jag blir så avundsjuk, för jag vill känna så och njuta av det, för musik är min passion.

nästa anthony joshua-kamp

'Att ha den här drömmen och inte njuta av den på grund av hur jag ser ut, jag visste att det inte var normalt.'

Hon avslöjade att uppfattningen av hennes utseende jämfört med de andra tjejerna i bandet gjorde henne olycklig och sa: 'Jag kan inte tro hur eländig jag var.'

Jesy Nelson diskuterade nyligen sina problem när han filmade musikvideon för hennes sista Little Mix -singel, Sweet Melody

Jesy Nelson diskuterade nyligen sina problem när han filmade musikvideon för hennes sista Little Mix -singel, Sweet Melody (Bild: Little Mix/Youtube)

I sitt uttalande förra året när hon meddelade att hon lämnar bandet, sa Jesy: 'Till alla mina mixers,

”De senaste nio åren i Little Mix har varit den mest otroliga tiden i mitt liv.

202 nummer kärlek

'Vi har uppnått saker som jag aldrig trodde var möjliga. Från att ha vunnit vårt första Brit Award till våra slutsålda shower på O2. '

Stjärnan fortsatte: 'Skaffa vänner och fans över hela världen. Jag kan inte tacka dig tillräckligt mycket för att få mig att känna mig som den lyckligaste tjejen i världen.

'Du har alltid varit där för att stödja och uppmuntra mig och jag kommer aldrig glömma det.'

Jesy meddelade att hon lämnade Little Mix i december av hälsoskäl

Jesy meddelade att hon lämnade Little Mix i december av hälsoskäl (Bild: jesynelson/Instagram)

Hon fortsatte: 'Sanningen är att den senaste tiden i bandet har verkligen tagit en vägtull på min psykiska hälsa. Jag tycker att det är konstant svårt att vara i en tjejgrupp och leva upp till förväntningarna.

”Det kommer en tid i livet när vi behöver återinvestera i att ta hand om oss själva istället för att fokusera på att göra andra människor lyckliga, och jag känner att det är dags att börja processen.

rickshaw challenge route 2018

'Jag måste spendera lite tid med de människor jag älskar, göra saker som gör mig glad. Jag är redo att börja ett nytt kapitel i mitt liv - jag är inte säker på hur det kommer att se ut just nu, men jag hoppas att du fortfarande kommer att vara där för att stödja mig. '

Jesy skrev av med att tacka sina fans och hennes tidigare bandkamrater för allt stöd.

Jesy Nelson

Jesy Nelson driver nu en solokarriär efter hennes avgång från Little Mix (Bild: jesynelson/Instagram)

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvallerdos.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

Du kan registrera dig här.

Efter meddelandet meddelade Little Mix på sociala medier: 'Efter fantastiska 9 år tillsammans har Jesy fattat beslutet att lämna Little Mix. Det här är en otroligt sorglig tid för oss alla men vi stöder Jesy fullt ut.

”Vi älskar henne mycket och är överens om att det är så viktigt att hon gör det som är rätt för hennes psykiska hälsa och välbefinnande. Vi njuter fortfarande mycket av vår Little Mix -resa och vi är inte redo för att det ska vara över.

The NEWSAM har nått ut till representanter för Jesy Nelson och Little Mix för kommentarer om den här historien.