TKMaxx öppnar igen för online -beställningar - efter att ha gjort några stora förändringar

Tk Maxx

Ditt Horoskop För Imorgon

Du kan nu beställa från TKMaxx igen(Bild: Getty)



TKMaxx har öppnat sin webbplats igen för företag och har blivit den senaste detaljhandelskedjan för att komma igång online igen.



ansiktshårborttagningsverktyg

Men precis som Nästa före, begränsar det antalet beställningar den accepterar varje dag så att lagerspersonalen kan arbeta säkert.



'Vår webbutik är öppen och redo att ta emot beställningar igen, och vi hoppas att det inte kommer att dröja för länge innan vi kan öppna våra butiker igen', säger kedjan i ett uttalande.

'Även om vi är glada över att ta nya beställningar igen online, är vår högsta prioritet säkerheten och välbefinnandet för våra medarbetare och kunder, så vi har gjort några betydande förändringar i vårt sätt att arbeta så att vi kan fortsätta driva vår verksamhet på ett säkert sätt . '

Förändringar för kunder inkluderar att begränsa antalet kundorder det kan ta varje dag.



TK Maxx (Bild: PA)

'Om vi ​​når den här dagliga gränsen kommer våra kunder fortfarande att kunna surfa, men kan inte lägga till i korgen eller lägga några beställningar', förklarade kedjan.



'Vi är redo att ta emot beställningar igen nästa dag, så kom tillbaka och besök oss. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär. '

Leveranserna förändras också.

'Vänligen välj att få din beställning levererad till ett säkert ställe och minimera kontakten med våra kurirpartners', säger TKMaxx.

'Det här är säkrare för dig och dem.'

Kedjan sa att du fortfarande kommer att få ett telefonkort när paketet har levererats - med Hermes -appen som lägger till en ny funktion som heter 'Mina platser'.

'Du kan ladda upp en bild av din föredragna säkra plats och lämna anteckningar för kuriren. Detta hjälper till att säkerställa en säker och kontaktfri leverans, säger TKMaxx.

Om du levererar till din dörr kommer kurirerna att knacka och vänta på säkert avstånd för att se till att ditt paket tas emot. De kommer också att be om ditt namn istället för att be om en signatur.

Läs mer

Coronas stormarknad förändras
Nya stormarknadens öppettider Stormarknader lyfter restriktioner Som fortfarande har leveransplatser kvar Är barn tillåtna i butiker också

TKMaxx sa också att det intensifierar sitt arbete i samhället.

President Louise Greenless sa: 'Teamet vid TK Maxx och Homesense Foundation har infört ett program på 1,7 miljoner pund som svar på denna pandemi.'

Det nya systemet kommer att innebära en gemenskapsfond på 1 miljon pund - där personal nominerar lokala välgörenhetsorganisationer som stöder de mest utsatta människorna i sina samhällen för bidrag.

charlene white baby bilder

Resterande 700 000 pund går på donationer till välgörenhetsorganisationer för psykisk hälsa och medicinska välgörenhetsorganisationer i frontlinjen, till exempel NHS -välgörenhet tillsammans i Storbritannien.

Se Även: