Detta hotell i Santorini har rum med SECRET TUNNELS som leder till dolda infinitypooler - och utsikten är otrolig

Europa

Ditt Horoskop För Imorgon

Med sina ikoniska blå kupoliga kyrkor, orörda vita byggnader, perfekta vyer och strålande solsken, trodde vi inte att vi behövde mer bevis på att Santorini är ett drömresmål.



Men ett hotell gör att vi vill packa våra väskor och boka ett flyg omedelbart - och det är allt på grund av en seriöst cool funktion som följer med rummen.



Boka in i en Infinity Suite på Dana Villas Complex i Firostefani , och du kommer att ha tillgång till din egen privata infinitypool - nås via en hemlig tunnel.



Gästerna behöver helt enkelt kliva in genom en liten dörröppning i badrummet in i den djupa pooltunneln inomhus och sedan simma igenom till infinitypoolen i slutet, som ligger utanför så att du kan njuta av den hisnande utsikten över landskapet.

rylan clark neal make

Den hemliga tunneln innehåller en avsvalkningspool så att du kan simma ända upp till kanten (Bild: Booking.com)

Infinitypoolen kan nås via en hemlig tunnel från gäster & apos; rum (Bild: Booking.com)



Vattnet är också uppvärmt, så även om gästerna vill gå ut på kvällarna eller fånga solnedgången på morgonen kommer de inte att skakas!

Även om dessa dolda pooler inte är en ny funktion för komplexet, har de blivit en hit med gäster som har delat snaps över hela Instagram.



Det är trots allt den ultimata & apos; önskar att du var här & apos; ödmjukt skryt, eller hur?

Det är inte bara poolerna som gör oss avundsjuka på denna lyxsemester - sviten sovrum och badrum ser otroliga ut också.

Tunneln kan nås genom en dörr i badrummet (Bild: Booking.com)

Det är den ultimata lyxsemestern (Bild: Booking.com)

Se bara på den solnedgången (Bild: Booking.com)

Tänk enorma mysiga sängar, orörd vit inredning och oöverträffad utsikt över det omgivande kristallina havsvattnet och Santorinis ikoniska bild perfekta klippor.

Åh, och nämnde vi att Infinity Suite också har en inre jacuzzi komplett med vattenfall och belysningskontroller så att du i princip har ditt eget mini-spa i ditt sovrum?

Det är inte överraskande att vissa rum har en rejäl prislapp så mycket som £ 491 per natt, men det finns gott om bokningswebbplatser där du kan hitta bättre priser.

(Till exempel kan du hitta bra priser om du på Booking.com - var noga med att välja en svit med privat pool, eftersom det också finns standard, om än billigare, rum).

Se Även: