Tesco Mobile ger bort gratis surfplattor och smartklockor för 179 £ med Samsung -telefoner

Tesco

Ditt Horoskop För Imorgon

Med iPhone 8 nu på hyllor runt om i landet, höjer Tesco Mobile ante på sitt Samsung -lager genom att erbjuda gratis Samsung -tekniska gåvor till ett värde av upp till £ 179 vid köp av en Samsung Galaxy S8 och S8+ smartphone.



Oavsett om du lagrar till jul eller bara behandlar dig själv, det finns en rad gratis presenter att välja mellan, inklusive den snygga Samsung Galaxy Tab E (värd £ 179), Samsung Gear Fit 2 (även £ 179) och ett elegant tillbehörspaket med ett klart lock och trådlös laddare (värt £ 99,98).



fred första dejten fru

Freebies kan göras gällande varje månadslön och pay as you go -tariff med Tesco Mobile, och kommer att pågå från och med nu till och med den 31 oktober, båda online på Tesco Mobile och i Tesco -butiker.



Få en av dessa högteknologiska presenter - gratis - när du köper en Samsung S8 på Tesco

Tesco Mobile verkar ta ett blad ur Carphone Warehouse & apos; s bok, som är känd för att erbjuda generösa freebies med vissa telefoner.

Om du vill se vilka andra freebies och rabatter som finns tillgängliga på S8 -priset nu, bläddrar du bland vårt urval av bästa Samsung Galaxy S8 -erbjudanden från alla nätverk inklusive EE, O2, Vodafone och Three i vår guide.



som är sophies pappa i mamma mia

Samsung S8

  • Pay As You Go: £ 755
  • Betala varje månad: från £ 42 per månad för 2 GB data, 5000 texter, 1000 minuter och inga förhandskostnader för ett 24 månaders kontrakt.
  • När som helst Upgrade Flex -tariff: från £ 35,75 per månad för 2 GB data, 5000 texter, 1000 minuter och ingen förskotskostnad på ett 30 månaders kontrakt. Men du måste gå till butiken eller beställa den via telefon.

Samsung S8 Plus

  • Pay As You Go: £ 829
  • Betala varje månad: från £ 45,50 per månad för 2 GB data, 5000 texter, 1000 minuter och ingen förskotskostnad på ett 24 månaders kontrakt.

Månatliga avgifter börjar från £ 35,75 - inklusive din freebie (Bild: Samsung)

Om du vill hämta något lite billigare har vi också en guide de bästa billiga Android -mobiltelefonerna för 2017.



Det verkar vara en bra tid att plocka upp en ny handenhet just nu, med Currys PC World säljer för närvarande Huawei P10 Lites för under 200 £.

Har du aldrig använt Tesco Mobile tidigare? Det plånboksvänliga nätverket är ett joint venture mellan Tesco och O2, och enligt Ofcom är det det minst klagande på mobilnät i Storbritannien. Även om vi är alltför mer imponerade av de dyra freebiesna.

Se Även: