Poundlands mest sålda Disney -väskor är tillbaka - och fansen går i kras

Poundland

Ditt Horoskop För Imorgon

Ryktet säger att väskorna är tillbaka ...(Bild: Poundland)



Disney -artiklar härskar på high street just nu, eftersom vi britter bara inte kan få nog av nostalgiskt mode.



Efter liknande Primark och Asda , Poundland har just meddelat att deras populära Disney -väskor är tillbaka, som tidigare sålde slut på några dagar förra gången.



numerologisk betydelse av 222

Enligt alla barn (och vuxna) favoritkaraktärer, enligt Poundlands Twitter -inlägg som avslöjade nyheterna, finns det åtta olika tote väskor att ta tag i, inklusive Ariel, Bambi, Tinkerbell, Pinocchio och Eeyore.

Sanna Disney -fans kommer att komma ihåg dessa totes (Bild: Poundland)

Kunder som lyckades få tag på förra årets totes kommer också att vara glada att veta att det verkar finnas några nya ansikten till försäljning även i år, med liknande Olaf från Frozen som kommer att framträda på Poundland -påsarna 2018.



Frysta favoriter går med i tote -laget den här gången (Bild: Poundland)

Och för bara £ 1 vardera - ett fynd för vanligtvis dyra Disney -memorabilia, är det inte förvånande att folk blir väldigt upphetsade.



Väskorna släpptes ursprungligen förra sommaren och blev en omedelbar hit bland Disney -fans, som senare sålde vidare eBay för mycket mer än deras ursprungliga pris.

phoebe waller-bridge pojkvän

Minnie Mouse finns också på väskorna - en gammal favorit (Bild: Poundland)

Men snarare än att använda dem till ännu en återanvändbar väska i deras liv, verkar det som om Poundland -kunder hade andra idéer om vad de skulle göra med dem.

Medan en Facebook -användare vid namn Sophie Hillyar noterade att hon har gjort påsarna till vackra kanfiltryck för hennes unga dotters sovrum. Samtidigt kommenterade Lena Mayne att hon har förvandlat sina billiga väskor till Disney -kuddar.

Du kommer inte att kunna få dessa unika kuddar någon annanstans (Bild: Facebook)

vad dog caroline aherne av

Förvandla £ 1 -påsarna till konst som en riktig kunnig shoppare (Bild: Facebook)

Tyvärr finns det inget ord om när de eftertraktade väskorna kommer i butiker, så vi föreslår att du håller utkik för att se till att du är först i kön den här gången.

Se Även: