Skrämmande sann historia om Beast of Jersey som överlistade polisen under 14 år av våldtäkten innan oavsiktlig fångst avslöjade hans hem av fasor

Verkliga Livshistorier

Ditt Horoskop För Imorgon

Det var nästan midnatt när den 15-åriga tjejen återvände hem från en kväll ute.



Hon hade nästan kommit hem när plötsligt en man tog henne i halsen och fick henne att hålla händerna ovanför hennes huvud.



Han knöt sedan ihop hennes händer och drev henne vidare till en gräskant.



Hon berättade senare: 'Jag kunde inte andas, och han sa till mig att inte skrika. Sedan satte han ett rep runt min hals och drog mig på fötterna.

Mannen fäste sedan ytterligare ett rep till den som knöt hennes händer och band hennes fötter så att hon var bunden.

Sedan gick han iväg.



Hon hade precis kämpat sig fri när han kom tillbaka.

Edward Paisnel the & apos; Beast of Jersey & apos;

Edward Paisnel, the & apos; Beast of Jersey & apos; som genomförde en rad fasansfulla attacker mot barn och vuxna under 1960- och 1970 -talen (Bild: SWNS)



Gummimasken som Paisnel bar under hans sexattacker (Bild: )

Paisnels outfit, som visas på en modell (Bild: )

Paisnel -formade armband med skruvar som sticker ut för att avvärja alla som försöker hålla honom kvar (Bild: )

Spikar sys fast i kappan som Paisnel bar under attackerna. Han sade senare att det var för att stoppa någon som grepp tag och undvika fångst (Bild: )

Han tog henne tillbaka till platsen där hon först attackerades, bindade för henne och höll sedan något mot hennes ansikte och sa till henne att det här är en förgiftad kula.

Han övergick henne sedan sexuellt.

Det var en metod operandi som var sjukt bekant för polisen.

The & apos; Beast of Jersey & apos; hade slagit igen, precis som han hade så många gånger som han terroriserade Kanalöarna mellan 1957 och 1971.

Den upprepade MO är dock inte något som omedelbart skulle framgå av en ny film som använder det verkliga odjurets brott - Edward Paisnel - som 'inspiration'.

Den kraftfulla nya psykologiska thrillern Beast suddar avsiktligt gränserna mellan sanning och fiktion, ekar in delar av Paisnels liv och brott men peppar dem genom en separat berättelse

sherrie hewson ken boyd

Skådespelerskan Jessie Buckley spelar Moll-kvävda Moll som faller pladask för en mystisk outsider som visar intresse för henne när hennes egna praktiskt taget ignorerar henne till förmån för hennes siser.

Jessie Buckley, till vänster, och Johnny Flynn gör kraftfulla föreställningar som en & apos; Beast & apos; misstänkt och hans älskare (Bild: Handout gratis att använda)

I filmen spelar Flynn Pascal Renouf, en otrevlig hantlangare som romanserar nedslagen väggblommoll

Edward Paisnel och familj. (Bild: Samla)

Edward Paisnels hem där han bodde med sin fru Joan Paisnel (Bild: )

Joan Paisnel i hennes trädgård i Jersey, en vecka efter att Edward fängslats i 30 år för sina brott (Bild: )

Men en seriemördare är på fri fot på ön och snart faller misstanken på hennes nya man, vilket gör henne motsatt av sin familj, vänner och alla andra.

Beast utspelar sig i Jersey där regissören Michael Pearce växte upp, lika upphetsad och rädd av viskade berättelser om en seriell sexattacker som var lös på ön medan han växte upp.

Han minns halvt om berättelser om Paisnels grepp om ön.

Med en peruk, en gummimask och hemgjorda tygarmband med naglar som sticker ut från dem, skulle Paisnel attackera ensamma kvinnor, ofta vid avlägsna busshållplatser, och våldta dem på åkrar.

Med tiden, när hans självförtroende växte, började han gå in i familjehem på natten där han skulle våldta sina mål, efter att ha studerat målet obsessivt över tiden för att vara säker på deras rutiner och rörelser.

Han attackerade kvinnor, flickor och unga pojkar och använde till och med uppenbarligen tillgång till ett barns hem för att föda hans fördärv.

I en attack, som senare relaterades under hans rättegång, berättade en mamma hur hon attackerades tillsammans med sin 14-åriga dotter.

Hon sa: 'Jag hörde någon i vardagsrummet.

'En man dök upp och tog tag i mig.'

Alphonse Le Gastelois, en jordbruksarbetare och fiskare från Jersey, anklagas felaktigt för en rad sexuella övergrepp mot barn (Bild: )

Alphonse Le Gastelois flydde från Jersey 1961 för att leva i självpålagt exil på det avlägsna Ecrehous revet av rädsla för hans säkerhet från lokalbefolkningen (Bild: )

Alphonse Le Gastelois avbildad på Les Ecrehou revet efter att ha fått domen av radio som rensade hans namn bortom alla tvivel (Bild: )

Han knöt hennes händer. När han tuttade på henne lyckades hon skrika till sin dotter att låsa sig i ett sovrum.

Men hon kom ut för att 'hon visste att något var fel'.

Mamman kämpade sig fri och sprang skrikande till en granngård för att få hjälp men fick inget svar.

När hon kom hem hade dottern gått.

'Jag sprang nerför körfältet och ringde till henne,' sa hon, 'men det var värdelöst.'

När mamman kom hem igen var hennes dotter där. Hon sa: 'Jag har blivit våldtagen, men tack och lov. Mamma, du lever. '

En pojke berättade också förhandlingen 1971 att en man med en kniv tog honom från sin säng när han var nio och överföll honom.

Offren rapporterade att deras angripare hade på sig ett rep eller ett snöre runt midjan, och han höll ofta tillbaka folk genom att knyta ihop händerna.

Alla beskrev angriparen att han luktade smaklös och hade en irländsk accent.

Han följde ett mönster för att placera ett rep runt offrets hals och använda platsen för ett fält för överfallet.

Paisnels fru Joan skrev en bok efter hans rättegång och många spekulerade om hennes medverkan i hans brott

Paisnel i polisarrest eskorteras, täcks och läggs i handbojor till Isle of Wight Register Office för att gifta sig med sin flickvän, Florence Hawkins (Bild: )

Joan Paisnel var hustru till The Beast of Jersey, som säger att hon var omedveten om hans brott trots deras förhållande (Bild: )

Hans ansikte var alltid täckt, antingen med en ansiktsmask eller en halsduk som täckte en del av den.

Trots upprepade vädjanden om hjälp och förhör av 30 000 människor undvek angriparen - smeknamnet '' The Beast of Jersey '' fångst.

Vid ett tillfälle föll misstanken för attackerna initialt på en excentrisk jordbruksarbetare och fiskare, Alphonse Le Gastelois, som greps men släpptes på grund av brist på bevis.

Det offentliga misstanken förblev dock så stark att Le Gastelois & apos; stugan brändes ner i mordbrand och av rädsla för sitt liv flydde han till en liten grupp öar som heter Les Écréhous där han tillbringade 14 år i självpåförd exil som bodde utanför landet och avlägsnade hummer.

År 1966 fick Jersey -polisen ett märkligt brev från någon som påstod sig vara Beast Of Jersey. Det stod:

rita ora jay z

Min kära herre,

Jag tror att det bara är tiden att berätta för dig att du bara slösar bort din tid, som varje gång jag har gjort vad jag alltid tänkt göra och kommer ihåg att det inte kommer att sluta med detta, men jag kommer att vara rättvis mot dig och ge dig en chans. Jag har aldrig haft mycket ut av det här livet men jag tänker få allt jag kan nu ... Jag har alltid velat göra det perfekta brottet. Jag har gjort detta, men den här gången lät månen lysa väldigt brittiskt i september eftersom den här gången måste vara perfekt, inte en utan två. Jag är inte en galning på långa vägar men jag gillar att spela med er. Du kommer att höra av mig före september och jag kommer att ge dig alla ledtrådar. Bara för att se om du kan fånga mig.

Med vänlig hälsning

Vänta och se

Sedan kom det fyra års mellanrum tills hans nästa attack - mot en 13 -årig pojke som bortfördes från hans hus och attackerades.

Pojken erbjöd den nu vanliga beskrivningen av vad som hade hänt och sa att hans angripare hade svart tagget hår och hade en skrämmande mask.

Pojken hade också några konstiga repor i ansiktet och kroppen som de som hittades på ett annat offer.

Det skulle dröja lite under ett år tills Paisnel fångades.

En natt i juli 1971 hoppade Paisnel ett rött trafikljus i en stulen bil och upptäcktes av polisen.

Hawkins besökte Paisnel i fängelse och bevisade att han var med henne när ett av brotten hade begåtts (Bild: Människorna)

Hawkins lämnar Isle of Wight Register -kontoret efter att ha gift sig med Paisnel 1989 (Bild: )

Florence Ashcroft Hawkins, en spinster, väntade 18 år med att gifta sig med Paisnel - vilket hon så småningom gjorde med honom i fängelse (Bild: )

Edward Paisnel med en okänd kvinna (Bild: Samla)

Läs mer

Seriemördare som våldtar, mördar och till och med skär upp och äter sina offer
Brooklyn Vampire Yorkshire Ripper Joanna Dennehy Svart magisk mördare Suradji

De jagade honom genom gatorna i hastigheter upp till 75 km / h innan hans bil kraschade genom ett staket i en tomatfält.

Paisnel tog honom i hälen, men blev nedkörd av en rugbytackling från en polis och när de sökte i Paisnel fann de att han hade elastiska armband besatta med vassa naglar.

På hans kappas axlar fanns skumgummidynor som också var försedda med spikar och i fickorna fanns en ansiktsmask av gummi, en peruk, två rep, en pyjamasnöre och ett hudfärgat stickande gips.

När han förhördes av polisen sa han till dem: Jag ska på en sexfest.

När polisen genomsökte hans hem hittade de ett hemligt rum i huset.

Inuti rummet hängde flera gamla kläder, inklusive en blå träningsdräkt och en gammal fawn spikregnsrock, hemgjorda peruker och hattar och falska ögonbryn.

Hur NEWSAM rapporterade brotten (Bild: )

Det hängde en kamera på en krok och flera fotografier av olika hus. Det fanns också flera föremål med black magic -tillbehör, ett hemlagat svart magiskt altare bestående av en alkov täckt av en röd gardin.

Det fanns ett stort bibliotek om de ockulta och svarta magiska ritualerna och ett mycket stort böjt träsvärd som hängde på väggen ovanför en glasskalk.

En rapport i sa: 'När han konfronterades med ett kors av raffia, bultade Paisnels ögon, hans ansikte blev rött och han började skaka och skratta.

pdc walk-on tjejer

Paisnel påstås ha sagt: 'Vår herre skulle skratta väldigt länge och hårt åt det här.

'Jag är inte rädd för korset.

'Det finns ett mycket kraftfullare emblem än det. Vår kokong blir större. Din värld krymper. '

Det framkom att han fotograferade hus som han hade öronmärkt som mål att attackera barn - ibland år i förväg .

Han förvarade sedan dessa fotografier som troféer av hans brott.

I en ålder av 46 år, en byggentreprenör som är välkänd på hela ön, var Paisnel gift med en dotter och två styvbarn.

Hans enda borste med lagen var när han avtjänade en månads fängelse under den tyska ockupationen av ön under andra världskriget för att ha stulit mat att dela ut till svältande familjer.

Den nya filmen är löst baserad på Paisnels berättelse och blandar riktiga detaljer från fallet med en fiktiv historia

Paisnel, täckt och handfängsel, lämnar rätten och går in i en polisbil efter att ha blivit skyldig (Bild: )

Kriminalinspektör George Shutler, som ansvarade för fallet mot Edward Paisnel (Bild: )

Medlemmar av domstolen besöker Edward Paisnels hem under rättegången (Bild: )

PC Johnny Riseborough (30) som grep Edward Paisnel efter en biljakt som slutade med en krock genom en häck. Han köpte Paisnel med en Rugby -tackling (Bild: )

Emile Paisnel, far till Edward Paisnel, pratade med polisen under rättegången (Bild: )

Hans fru Joan hade drivit ett fosterhem för barn som heter La Preference och träffade Paisnel när han hjälpte till som hantlangare där.

Barnen kände honom som farbror Ted, som alltid hade godis och presenter till dem, lekte med dem och klädde sig som jultomte varje år för att dela ut presenter till barnen i hemmet.

Det framkom efter hans gripande att han hade påverkat en irländsk accent samtidigt som han begick attacker för att dölja sig och tappade cigarettpaket och gav slumpmässigt vilseledande detaljer om sig själv till sina offer.

Paisnel hade aldrig förklarat vad som motiverade honom att gå ut och begå de skräckinjagande och vilda attacker som han gjorde och när han blev ifrågasatt om allt han gav och babblande svar som gick ner i tal om förbannelser, klyftor och antydningar om svart magisk inblandning.

I brevet som skickades till polisen bestämdes att det hade kommit från honom, efter att hans fru Joan kände igen handstilen, men han talade aldrig om det.

Vid hans rättegång i november 1971 tog det bara 38 minuter för juryn att nå en fällande dom till 13 fall av misshandel, våldtäkt och sodomi.

Han dömdes till trettio års fängelse och överklagades utan framgång.

Han släpptes 1991 efter att ha varit modellfånge och återvände till Jersey men jagades ut och flyttades till Isle of Wight, där han dog av en hjärtattack 1994.

Se Även: