First Dates -stjärnan Fred Sirieix mystiska kärleksliv och fästmö 'Fruitcake' kommer han inte att namnge

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

First Dates -legenden Fred Sirieix har avslöjat intima detaljer om hans sexliv och bröllopsplaner - men han håller sin partners namn privat.



Den älskvärda maître d ’, som är det första ansiktet någon ser när de kommer in i restaurangen First Dates, har hållit olika aspekter av hans kärleksliv ett mysterium.



Fransmannen utbildade sig för att arbeta framför huset på en restaurang med Michelin-stjärna i sitt hemland innan han flyttade till London och så småningom fick huvudrollen på Channel 4-dejtingshowen.



Fred har två barn, Andrea och Lucien, med ex -sambon Alex - och även om de aldrig var gifta tillbringade de 12 år tillsammans innan de skilde sig.

Men 49-åringen har åter funnit kärleken i form av sin mystiska jamaicanska fästmö, som han kärleksfullt kallar & apos; Fruitcake & apos ;.

First Dates -stjärnan Fred Sirieix har gett sin partner det förtjusande smeknamnet & apos; Fruitcake & apos;

First Dates -stjärnan Fred Sirieix har gett sin partner det förtjusande smeknamnet & apos; Fruitcake & apos; (Bild: Fred Sirieix / Instagram)



När de såg varandra var det kärlek vid första ögonkastet och de var 'över varandra' under deras första drink tillsammans.

När han öppnade sig för första gången han lade ögonen på sin älskade, rusade han: 'Det var så vackert. När jag såg henne blev jag kär och hon log för hon visste.



De höll sitt förhållande under omslag tills Fred bekräftade att han hade funnit lycka med en ny kvinna i januari 2018 när han lade upp ljuvliga bilder på dem som busade i en fotoband.

Han har delat många bilder av paret tillsammans på Instagram, inklusive en romantisk paus till Jamaica där han bytte ut sina vanliga Savile Row-kostymer mot t-shirts och shorts.

På Alla hjärtans dag fortsatte han att dela kärleken, lade upp ett foto av dem i en pool och önskade henne den bästa dagen tillsammans med hashtaggen#Fruitcake & apos ;.

Hans valentins hyllning till Fruitcake var bedårande

Hans valentins hyllning till Fruitcake var bedårande (Bild: @fred_sirieix / Instagram)

År 2018 kastade Fred lite ljus på deras spirande romantik under de första dagarna när han avslöjade vilka aktiviteter de tycker om att göra tillsammans.

När han talade om deras romantik sa han: 'Ibland går jag på lite vin och lite tapas efter jobbet med min partner, som jag gärna kallar & apos; Fruitcake & apos ;.

”Det är trevligt att ha ett avkopplande samtal och koppla av när du har haft en lång dag. Om jag får chansen att vara i köket älskar jag att göra färsk pasta. Jag tycker att det är mycket terapeutiskt att rulla ut det och jag får mjöl överallt. Det är väldigt kul.'

I mars förra året avslöjade Fred de spännande nyheterna som han var förlovad med sin partner på två år.

Inte en för att göra en sång och dansa av det, han delade en snap av paret på Instagram med den enkla bildtexten: 'Fruitcake said yes'.

familjequiz frågor 2020 Storbritannien
Fred postade denna söta snap med Fruitcake för att tillkännage deras förlovning

Fred postade denna söta snap med Fruitcake för att tillkännage deras förlovning (Bild: Instagram)

Han översvämmades av meddelanden om stöd från sina följare och First Dates-medstjärnan CiCi Coleman.

Fred föreslog sin mystiska jamaicanska flickvän hemma i London i Peckham medan han var inlåst på grund av coronaviruspandemin.

Medan han avslöjade att det var det 'perfekta' förslaget, erkände Fred att det saknades en nyckelpunkt.

Han förklarade: 'Det viktigaste är att jag inte fick en ring, men jag har lyckats göra det nu, vi är slutna och hon är väldigt glad. Så, allt är bra. '

Paret skulle gifta sig i år men har tvingats skjuta upp sina bröllop på grund av Covid-19-pandemin.

De hade kul medan de var på semester i Jamaica

De hade kul medan de var på semester i Jamaica (Bild: @fred_sirieix / Instagram)

Tyvärr påverkade den oförutsägbara resesituationen hans planer så att de bestämde sig för att vänta så att alla deras nära och kära kan delta.

Fred talade om Good Morning Britain i juli förra året och sa: 'Tja, vi väntar på att se när vi kan resa eftersom det är viktigt att ha vänner och familj där.'

Han tillade: 'Vi måste hålla oss flytande här, det är okontrollerat, men vi planerar för tidigt 2022 nu.'

Fred har redan erkänt att han ser fram emot sitt svensexa - med sin nära vän Gino D & apos; Acampo som vill gå med i de vilda upptåg.

'Ja, lyssna på det kommer att bli kul om Gino organiserar det', avslöjade First Dates -stjärnan.

'Det kommer att bli kul, men jag har varit säker på att det kommer att bli väldigt överbord!'

Fred älskar sin fina mat och tar med sig fruktkaka för att njuta av den tillsammans med honom

Fred älskar sin fina mat och tar med sig fruktkaka för att njuta av den tillsammans med honom (Bild: @fred_sirieix / Instagram)

Förra året öppnade Fred också upp hur han hade sitt bästa sex i sitt liv i lockdown.

Medan Fred har betraktats som en romantisk man tack vare sin roll på First Dates hävdar han att han inte alltid har varit go-to för bra romantiska råd.

Han antydde att han kanske inte alltid har varit så framgångsrik på charmiga damer tidigare, men han tog sitt steg när han närmar sig sin 50 -årsdag.

Han berättade Solen på söndag: 'Jag har aldrig haft sex lika mycket som nu. Jag tror att det är en självförtroende och att träffa en annan person som känner precis som jag.

'Jag gillar mig själv mycket mer än när jag var 20, jag är en bättre människa än när jag var 20. Det är den övergripande visdomen.'

Se Även: