Läraren beskriver skrämmande ögonblick som rasande elefant vred på bilen och slog i benet med tand

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Angry Elephant Charges and Overturns a Car in the Kruger National Park

Lycklig flykt: Paret har mottagit dödshot sedan bilder från attacken - som de säger var kraftigt redigerade för att få det att se ut som om de körde mot djuret - blev virala(Bild: Kruger Sightings)



Läraren fångad på video som attackerades av en rasande elefant när hon körde genom en sydafrikansk nationalpark har beskrivit hennes fasansfulla prövning.



Sarah Brooks drabbades av en allvarlig benskada när en elefant slet igenom hennes bil när hon desperat försökte köra iväg.



Läraren, som arbetar på Sir John Gleed School i Spalding, Lincolnshire och hennes sydafrikanska fästmö Jans de Klerk, attackerades av elefanten i Kruger National Park den 30 december.

Paret har nu återvänt till England efter att fröken Brooks tillbringat mer än en vecka efter att ha återhämtat sig från en bäckenfraktur och stygn på hennes högra ben efter att elefantens brosbit genomborrat det.

Paret har mottagit dödshot sedan bilder av attacken - som de säger var kraftigt redigerade för att få det att se ut som om de körde mot djuret - blev virala.



Den 30-åriga vetenskapsläraren berättade för Daily Mail att hon 'helt freaked' när elefanten stormade mot dem och i sin panik inte kunde hitta baksidan i hyrbilen.

Paret tog sedan stopp för att stänga av tändningen och titta på marken, men sekunder senare stötte elefanten in i dem.



Fröken Brooks sa: ”Det nästa jag hörde var Jans som skrek på mig: & apos; Drive! Kör! & Apos;

'Jag lyckades på något sätt slå på motorn, Jans hittade bakåt, men precis när jag fick igång tippade elefanten oss.

vad är megabus guld

'Sedan krossade han undervagnen genom att stöta med huvudet, och nyckeln knäppte ur tändningen.

& apos; Jag minns att jag tänkte, & apos; Vi kommer aldrig att kunna köra iväg nu & apos; - och nästa sak jag visste att vi rullade.

”I det ögonblicket blinkar ditt liv genom ditt huvud. Jag tänkte, & apos; Vi har bara varit tillsammans i ett och ett halvt år, livet är bra. Varför nu? Varför fan nu? Det är bara inte rättvist. & Apos; Jag visste inte om någon av oss skulle leva.

En manlig tjurelefant som vänder över en blå VW -bil i Kruger National Park, Sydafrika

Vändning: Den rasande elefanten attackerade bilen (Bild: Barcroft)

Hon mindes hur tjurelefanten två gånger saknade henne när hans tänder slog igenom bilen innan en genomborrade hennes ben och lämnade henne strömma av blod.

De Klerk, som lämnades oskadd, lyckades dra henne över till sin sida av bilen, som elefanten slutligen gick ifrån först efter att ha skjutit den upp mot ett träd som krossade vindrutan.

Händelsen fångades på film av turister i en bil bakom, men de körde iväg efter attacken och trodde att paret var döda.

Paret, som fruktade attacker från andra djur, väntade på hjälp efter att ha ringt Mr de Klerk bror men det var 25 minuter innan en helikopter landade.

'De tog mig till en läkare, där jag lappades upp innan jag fördes till ett sjukhus för att kontrollera om det fanns inre skador', sa fröken Brooks.

'På baksidan av ambulansen sa jag till Jans: & apos; Jag vill aldrig någonsin spendera en dag förutom dig. & Apos; Han sa: & apos; Gifta mig då? & Apos; Jag sa: & apos; Ja. '& Apos;

Hon berättade för tidningen att hon vädjade till turisterna att inte publicera filmen, men dagar senare blev en redigerad version viral.

Den elefant som tros utgöra en risk för andra turister förstördes efter händelsen.

717 ängelnummer betydelse

Djuret hade varit 'på musth', ett periodiskt tillstånd där testosteronnivåerna stiger och elefanter blir mer aggressiva, och hade kämpat med en annan elefant tidigare samma dag.

Paret sa att parkvakter berättade för dem att de ”bara hade otur” och inte hade gjort något fel.

Elefantattack Elefantattack Visa galleri

Se Även: