Framgång med Slimming World: Gareth Ellis

Bantningsvärld

Ditt Horoskop För Imorgon

Gareth Ellis efter

Gareth Ellis efter(Bild: Slimming World magazine/Su Forrester)



Nu har han startat om sin mat och älskar livet 9: e lättare. Läs Gareths månad för månad -berättelse om hur Slimming World förändrade hans liv.



Kom ihåg att du kan hämta din Slimming World Food Lover’s Slim for Life -plan i från lördagen den 4 januari.



November 2011

Jag driver mitt eget IT -supportföretag och besöker en kund hemma hos henne. Jag sätter mig ner på hennes datorstol och när jag lutar mig bakåt snäpper det på mitten och skickar mig tumlande på mattan. Fram till detta ögonblick har jag aldrig riktigt bekymrat mig om min storlek, även om jag märker att jag lätt blir andfådd. Kanske är det en manlig sak, men att köpa större kläder stör mig inte-så länge jag kan hitta T-shirts som passar så är jag glad. Men nu, när min klient ser förskräckt på och hennes barn försöker att inte brista ut i skratt, verkar det inte lika okej.

Februari 2012

En annan dag, en annan klient - och den här kommer att förändra mitt liv. Hon heter Lynda Stock och berättar att hon är konsult för Slimming World. Hon förklarar att jag fortfarande kan äta chips, bacon och bakade bönor, vilket är bra eftersom jag älskar den maten. Det som verkligen får mig att lyssna är dock när hon berättar om Syns och hur jag kan välja att spendera dem på allt jag gillar. Jag är skeptisk till att du kan gå ner i vikt utan att bli hungrig, men hon har planterat ett frö i mitt sinne.

Gareth Ellis förut



Mars 2012

Jag ringer Lynda och frågar om jag får följa med till hennes grupp. Jag är dock nervös för att gå in på egen hand, så jag ber tre vänner som jag vet vill gå ner i vikt att gå med mig. Jag behöver inte vara orolig - vi får alla ett varmt välkomnande. Nästa dag tar jag mitt blodtryck av min läkare. Resultatet sätter mig i bandet för förhypertension. Jag är inte upprörd eftersom jag redan gör något åt ​​det. Det är den gamla jag.

April 2012

Det är fyra veckor sedan jag började planen och jag kan känna att mina kläder är lösare. Jag följer Extra Easy eftersom det är så enkelt. Till frukost har jag flingor med skummjölk, följt av en bakad potatis med magert skinka och massor av sallad vid lunchtid, till exempel. Middag är ofta biff eller kyckling med mos och en hög Superfree grönsaker. Jag upptäcker att jag inte behöver laga mat med smör eller olja, jag beställer nästan aldrig hämtmat och jag har upptäckt glädjen med Free Foods - jag snackar ständigt på frukt.



Maj 2012

Jag har tappat drygt tvåan för att nå mitt Club 10 -mål och jag känner mig fantastisk! Alla utmärkelser, precis som Slimmer of the Week, är stora motivatorer.

Juni 2012

När jag var yngre cyklade jag överallt. Sedan blev min cykel stulen och jag bestämde mig för att köpa en bil, och det var slutet på varje vanlig träning. Spola framåt 10 år och titta på mig nu-jag har precis kört min första 5k! Jag har provat NHS Couch to 5K -programmet, kört tre gånger i veckan under de senaste två månaderna, och det har förändrat hur jag känner för träning. Det har också hjälpt mig att snabbt spåra min viktminskning, så jag tappar 3-5 kg ​​i veckan. Jag har börjat lägga till i kettlebell -sessioner också, och de hjälper mig att tona upp mig.

Oktober 2012

Min viktminskning verkar ha bromsat, så jag bestämmer mig för att gå tillbaka till grunderna i en månad och se till att jag är matoptimering 100 procent. Jag kontrollerar att jag alltid har hälsosamma måltider i mitt kyl och frys som jag kan förbereda snabbt och enkelt när jag kommer hem från jobbet. Allt stöd från min konsult och min grupp via vår Facebook -sida hjälper mig verkligen också genom denna klibbiga patch. Jag är snart tillbaka på rätt spår och tappar ytterligare 8 kg.

November 2012

Ett år efter händelsen med stolbrott och jag har blivit bokad för ett återbesök hos samma klient. Hon är förvånad över hur mycket jag har minskat.

Januari 2013

Mitt BMI är runt 25, så för första gången på år är jag inte överviktig. Läkaren säger att mitt blodtryck är perfekt och min vilopuls är också bra. En stor anledning till att jag har fastnat för planen är att jag har hittat sätt att fortfarande äta den mat jag älskar. Mitt favorit Slimming World-recept är södra stekt kyckling och jag har till och med gett korvsmörgåsar en hälsosam makeover, med fettsnåla bangers och massor av lök och tomater i grovt bröd.

Mars 2013

Jag har nått min målvikt och är glad. Min familj och min fru Shai är så stolta över mig; Jag ser ut som en annan person och jag har förtjänat mycket respekt för att kunna vända mitt liv. Människor som inte har sett mig på ett tag är förvånade och jag är alltför glad för att berätta hur jag har gjort det.

Juni 2013

När jag tittar tillbaka inser jag att jag aldrig tidigare tänkt så mycket på framtiden. Jag antar att jag inte trodde att jag skulle göra det mycket över 50 på grund av min storlek, och jag ville inte ha barn delvis för att jag inte ville att de skulle kämpa med sin vikt på samma sätt som jag har. Allt har ändrats nu och jag känner så mycket optimism inför framtiden. Jag föreställer mig till och med vad jag kan göra när jag är 65 och har gett upp jobbet! Jag har haft mycket tur i mitt liv - jag arbetar för mig själv, jag är kommunalråd och allt jag har åstadkommit har jag gjort på mina egna villkor. Det enda jag kände att jag inte kunde ändra var min vikt. Men tack vare en slumpkonversation över en trasig bärbar dator har jag också uppnått det också.

Se Även: