Tunnelbanans 'anställd' avslöjar smörgåsar du aldrig borde beställa - och släpper mer av kedjans 'hemligheter'

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En tunnelbanestaurang

En tunnelbanestaurang(Bild: Getty Images)



Det finns inget som en fotlång smörgås från Subway för att fylla dig under en hungrig lunch, och vi har alla våra favoritfyllningar.



Är du mer en köttbullsmarinara, en biff och ost eller en grönsakspatty? Går du för italiensk ört- och ostbröd eller honungshavre? Mayo eller sydvästsås?



Om du är en fan av någon av kycklingfyllningarna kan du bli besviken över att veta att någon som påstår sig vara en tunnelbaneanställd har spillt några bönor som kan få dig att tänka två gånger om dem.

arsenal borta kit 2021

I ett Reddit -inlägg, & apos; medarbetaren & apos ;, som går under namnet subwayworkeruk, bjöd in andra användare att fråga honom vad som helst med tunnelbanan och var helt ärlig i sina svar.

På frågan om vilka artiklar han skulle rekommendera och vilka vi bör undvika till varje pris, rådde han att kunderna skulle hålla sig borta från chipotle kycklingen och teriyaki kyckling subs.



Varför? Han skriver: 'Kyckling får två dagars hållbarhet, en gång i disken. Men dessa två kringgår detta och får fyra dagar och kan bli lite illaluktande. '

Om du är i staterna är det dåliga nyheter för kycklingälskare. Annan Reddit -användare svarade: 'Jag var tunnelbaneanställd i ungefär ett år här i staterna och ser att ni har en två dagars hylla på kyckling teriyaki förvånar mig.



'Vår CT hade en 5 -dagars hylla och vi fick höra att när den når den femte dagen, att bara ändra datumet. Med alla skiftändringar och olika faktorer visste vi aldrig hur länge denna kyckling var ute (mellan 5-9 dagar). Jag slutade efter att jag blev tillrättavisad för att jag slängde ut CT den femte dagen.

Äckligt. Åtminstone har Storbritannien tydligen strängare standarder.

Subway Sandwich

Hans råd var att undvika kycklingen (Bild: Getty)

Han avslöjade också att kycklingen inte är 100% kött, men som med många köpta köttprodukter består den av 84% kyckling med tillsatt stärkelse och vatten.

Och på frågan vad det enda som var i butiken var att han inte skulle äta, sa han igen kyckling eftersom 'det stinker när det kommer ut ur påsen.'

Tunnelbana

Smörgåskedjan är känd för sina sex tum och fotlånga subs (Bild: Getty)

Vilket är det färskaste? Överraskande nog är det biffen. 'Jag skulle rekommendera något annat, Subway (åtminstone min Subway) är mycket strikt på kvalitetskontroll och datum. Biff är förmodligen den färskaste och säkraste.

Om du känner nypan kanske du vill veta vad smörgås med bästa värde är. Han hade också denna information.

Uppenbarligen erbjuder köttbullens marinara, chipotle kyckling, tikka kyckling, kryddig italiensk och BMT -subs den bästa pengarna för pengarna.

Och mellan 19.00 och 21.00 är alla dessa smörgåsar 20% rabatt. Det är ingen idé.

Fastnat för vad du ska välja och vill bara veta vad den mest populära smörgåsen är? Han säger att den mest beställda är en 6-tums köttbullssås med ost på rejält italiensk bröd, rostad med mycket sallad och sydvästsås.

Vad irriterar tunnelbanearbetare? Den här killen hävdar att han får en fån i ansiktet när kunderna ber om fyra eller fler såser på sin underdel. Men om du är en typ av tvåsås, är det bra.

En Subway-smörgås ses på en restaurang när företaget tillkännagav en uppgörelse om en grupptalan som påstod att Subway bedrev vilseledande marknadsföring för sina 6-tums och 12-tums smörgåsar och serverade kunderna mindre mat än de betalade för i oktober 21, 2015 i Miami, Florida

Prova biffen - tydligen är det den färskaste ingrediensen (Bild: Getty)

Och om du någonsin har tagit fram en linjal och funnit att din fotlängd inte är riktigt, ja, en fot lång, har han också ett svar på detta: '& apos; Subway Footlong & apos; är ett varumärke för Subway, och är bara namnet på ubåtsmörgåsens storlek.

'Men på grund av en rättegång har tunnelbanan beslutat att se till att varje fotlängd är exakt 12 tum. När det gäller krympning uppstår mindre krympning när brödet bakas.

'Vi har en mätlinjal inbyggd i disken (används normalt endast för barnpaket, 4 -tums smörgåsar), och vårt bröd verkar alltid vara runt 12,1 tum.

'Här är ett litet tips - om du vill ha en lång fot, prova plattbröd. Hur plattbröd görs och förbereds ger vi dig 14 tum.

Är det någon annan som känner sig hungrig?

En talesperson för SUBWAY® -märket kommenterade: Alla SUBWAY® -butiker ägs och drivs oberoende av franchisetagare.

'Alla butiker har mycket strikta rutiner för att säkerställa att produkterna serveras säkert och till kundernas tillfredsställelse och att alla leverantörer måste uppfylla våra höga krav på livsmedelssäkerhet och produktintegritet.

Se Även: