Subway lanserar stor menyskakning inklusive vegan- och glutenfria alternativ

Tunnelbana

Ditt Horoskop För Imorgon

Tunnelbana

Det kommer många nya alternativ



Subway har just släppt en rad nya menyer med artiklar och ingredienser som är utformade för veganer och glutenfria människor.



Den kallar den sin 'Millennial -meny' och innehåller hackade SunBlush -tomater, spenat och rödbetor i tärningar - som alla nu kan avnjutas i glutenfritt bröd.



Men icke-veganer är inte glömda, med ny lönnhärdad bacon, ägg och ost bland de andra förändringarna som meddelats.

Subway UK & Ireland -chefen Colin Hughes sa: Det är viktigt eftersom antalet människor som byter till alternativa dieter ökar att vi erbjuder något för alla.

'Vi är glada över att kunna lansera Vegan Signature Loaded Wrap och vårt nya glutenfria bröd, tillsammans med en mängd läckra nya och förbättrade ingredienser, för att erbjuda ännu fler valmöjligheter för våra gäster - så att de verkligen kan göra sin måltid vad de vill.



varför kommer unga att lämna strikt

Förutom alla extra växtbaserade alternativ har de också tagit in nya kryddiga alternativ för alla, inklusive Sriracha Hot Sauce och en kryddad chili och paprika infunderad limpa.

Det finns också en ny kryddad 'Vegan Patty and Vegan Aarlic i A Tomato Basil Wrap'.



För köttätare och icke-veganer sa Subway att det introducerar en ny Maple Cured Streaky Bacon och perfekt pocherade ägg på menyn.

Itlaian BMT blev ännu godare

Äggen tillagas med hjälp av vad Subway kallar: 'Cool ny teknik som är unik för Subway som säkerställer att frittgående ägg garanterar en perfekt mjuk äggula varje gång.'

Och de är förmodligen bäst upplevda i den nya tonfisken Niçoise -salladen, som även inkluderar tonfisk, svarta oliver och lössallad.

Och det är bara början - med 21 nya menyalternativ totalt sett, inklusive HP -sås, honung & fullkorns senap, Vegan vitlök Aioli och olivolja Vinaigrette enbart i såserna.

Du kan kolla in alla extra alternativ från Subway här .

Se Även: