Bruden köper bröllopsklänning från välgörenhetsbutiken och hittar en söt lapp inbäddad

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

När Laura Trower upptäckte sin drömbröllopsklänning i fönstret på en välgörenhetsbutik i brittiska Röda Korset, bröt hon ut i tårar av lycka över det otroliga fyndet.



Den & apos; perfekta & apos; klänning var den första Laura, från södra London, hade till och med provat tillbaka 2019, och personalen berättade att köpet också skulle finansiera tre rullstolar för välgörenheten.



Men klänningens magi började bara, eftersom den nu 31-årige hittade en lapp från den ursprungliga ägaren, Fran, med kontaktuppgifter och begär att den som köpte den delade foton så att hon kunde se klänningen uppleva sin andra stor dag.



katie pris kelly brook

När Laura väl hade sagt & apos; jag gör & apos; hon kontaktade Fran, och paret delade foton och meddelanden från båda deras bröllop, kopplade till den delade kärleken till klänningen.

Fran

Fran hade ursprungligen donerat klänningen och lämnat lappen inuti (Bild: Brittiska Röda Korset)

Fran på hennes bröllopsdag

Fran på hennes bröllopsdag (Bild: Brittiska Röda Korset)



Fran sa: 'Alla blir knutna till sin bröllopsklänning, jag ville bara veta vem som hade den.

'Men jag förväntade mig egentligen ingenting. Jag blev så förvånad över att få meddelandet eftersom det var ett tag sedan. Men det gör mig så glad att veta att någon så söt tyckte om klänningen som jag gjorde.



barcelona mot real madrid

Laura vill nu att klänningen ska fortsätta sin resa och har tagit tillbaka klänningen till samma brittiska Röda Kors -butiken i Forest Hill, södra London, i hopp om att hitta någon annan som älskar den lika mycket som de gjorde.

Hon la till en brun kartong knuten med en röd snöre och läste: & apos; Jag köpte den här klänningen från Röda Korset för mitt bröllop så den här klänningen har historia med denna butik! & Apos;

Anteckningen som Laura lämnade

Laura har nu lämnat sin egen lapp för nästa brud att hitta (Bild: Brittiska Röda Korset)

Laura sa: 'Vi har fäst en liknande lapp till klänningen i hopp om att den som köper den kommer att fortsätta dela historien om denna vackra klänning.'

Fran hade ursprungligen köpt klänningen från en brudbutik i Camden för 1500 £ 2017, och personal vid brittiska Röda Korset säger att de kommer ihåg att den kom in i butiken i en orörd låda.

cheryl cole kan inte sjunga

Brittiska Röda Korsets regionala detaljhandelschef, Berni Considine, sa: ”Vi kom ihåg just den här klänningen så bra från när den kom första gången.

”Inte många av våra plagg har en speciell ton, men även utan budskapet är den här klänningen vacker - det är bara något med den som gör att den sticker ut - designen och snittet. Det är bara fantastiskt.

Brittiska Röda korset i Forest Hill var före pandemin välkänt för sina bröllopsklänningsevenemang, när vi en dag skulle ägna butiken åt bröllopsklänningar och brudtillbehör. Så vi skulle älska att kunna föra denna klänning vidare till nästa blivande brud och fortsätta vara en del av livet för denna unika klänning och allt det den symboliserar. '

Alla blivande brudar som älskar klänningen kanske fortfarande kan hitta på Forest Hill British Red Cross, prissatt till £ 150.

Se Även: