Robert Pattinson och den nya flickvännen FKA Twigs håller varandra i handen när de lämnar nattklubben i NYC

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Splash)



Det coolaste paret på planeten såg ut, ja, ganska coolt när de lämnade en riktigt cool plats i en riktigt cool stad igår kväll.



Currys Black Friday-erbjudanden 2018

FKA Twigs och Robert Pattinson knäpptes och lämnade nattklubben Melrose Ballroom i New York tidigt på lördagsmorgonen.



Klädd i en elegant svart puffjacka, en guldmönstrad kjol och ett par stilettklackar, såg FKA väldigt trendig ut för en utekväll i Big Apple med sin Twilight -skådespelare.

Robert Pattinson

Robert Pattinson och FKA Twigs håller varandra i handen när de kommer ut från Melrose Ballroom (Bild: Splash)

Den fantastiska sångerskan bar ner håret med söta flätor vid sidan och lade till en touch av glamour till hennes utseende med en touch av gnistrande ögonskugga och ett vitt blommigt hårklipp.



Samtidigt höll skådespelaren Rob saker och ting i ett par svarta skinny jeans, en solbrun jacka och en läst mössa.

Det heta nya paret, som sällan ses offentligt tillsammans, knäppte varandra och höll varandra i hand när de lämnade platsen i Queens och hyllade en taxi tillbaka till sitt hotell.



Robert Pattinson

Robert Pattinson och flickvännen, FKA Twigs lämnar Melrose Ballroom (Bild: Splash)

Den brittiska sångerskan, som har dejtat Twilight -hunken sedan september, gjorde sin amerikanska tv -debut på tisdagen med en spektakulär föreställning på The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Kvistar, som nyligen missade Merkuriuspriset efter att ha varit favorit att vinna, spelade sitt nya material på programmet när hon försöker erövra staterna.

Jimmy presenterade stjärnan och berättade för tittarna: 'Vår nästa gäst har ett av årets mest kritikerrosade album med sin debut LP1 i full längd. Hon gör sin amerikanska tv -debut med oss ​​ikväll! '

Robert Pattinson

Robert Pattinson och flickvännen, FKA Twigs lämnar Melrose Ballroom (Bild: Splash)

Kvistar, det riktiga namnet Tahliah Barnett, såg otroligt ut i brons i metall-stil och svarta shorts med fäst flytande tyg när hon öppnade showen som en scen från en Kate Bush-spelning.

Det var vindmaskiner, en stor bit mångfärgat tyg blåste omkring och Twigs, 26, hukade sig ner och sjöng hennes hit Two Weeks med hennes mörka hår flygande bakåt.

Hon bar också ett imponerande par tjocka svarta stövlar när hon dansade runt en dramatisk bakgrund under den hisnande uppsättningen.

Jimmy sa efter hennes framträdande: 'Åh herregud, jag har inte sett något liknande förut.'

Us Weekly avslöjade exklusivt för några månader sedan att Pendulum -sångaren dejtar RPatz, 28, och stjärnorna har varit ganska oskiljaktiga sedan dess, medan Rob till och med reste runt i Europa för att följa med sin nya kärlek på turné.

Efter att ha sett detta kan vi definitivt se varför han är besatt av henne. Hon är för fantastisk.

Robert Pattinson och flickvännen FKA Twigs går på klubb Visa galleri

Se Även: