Döm strikt Shirley Ballas redo att gifta sig med en älskare när han retas med förslag

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Shirley Ballas och hennes pojkvän har vuxit så nära under lockdown att han retade äktenskapet kan finnas på korten.



Hon och hennes partner på två år Danny Taylor har vuxit nära att leva tillsammans sedan den första lockdownen.



Och nu har Danny retat att ett förslag kanske inte är för långt borta.



jennifer lawrence bröllopsklänning

På frågan om äktenskapet var på kort snart log Danny: Det är en fantastisk institution. Så titta på det här utrymmet.

Du vet bara inte vad som kan vara på gång.

Två gånger skilda Shirley, 60, som tidigare hade hävdat att hon kanske tänkte på ett förlovning 2021, var glad att Danny, 48, var på samma sida.



Hon sa: Och det kommer från honom, inte jag!

Paret kan ta sitt förhållande till nästa nivå 2021 (Bild: Internet okänd)



Deras relation har blommat sedan tidigt i år.

Vi fick spendera hela lockdownen tillsammans, sa Shirley. Så vi lärde känna varandra på ett mer personligt plan. Vi brukade se varandra en gång i veckan. Nu ses vi varje dag, så vi lärde oss mycket om varandra.

Det skulle inte vara Shirleys första resa nerför gången. Hon var förlovad 16 år gammal med Nigel Tiffany, nu hennes finansiella rådgivare, och var gift med danspartnern Sammy Stopford, mellan 20 och 24 år, som nu bor tvärs över vägen från henne. Jag kan kasta en sten på hans ytterdörr, sa hon.

Hon gifte sig sedan med sin nästa danspartner amerikanska Corky Ballas 1985. De har sonen Mark tillsammans, men hade en akut splittring 2007 efter några svåra år tillsammans.

Shirley Ballas och hennes partner Danny Taylor kan säga sina löften nästa år (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Shirley hade börjat tro att hon aldrig skulle veta om tredje gången var en charm, tills hon träffade skådespelaren Danny när de båda spelade in julpanton Jack och The Beanstalk på Liverpool Empire för två år sedan. Hon vill nu att andra ska komma ihåg att det aldrig är för sent.

Ingen borde någonsin ge upp kärleken, sa hon. Jag tror att jag hade. Och så träffade jag Danny. Men för alla där ute, och alla som fortfarande tittar, man vet aldrig vad som är runt hörnet.

När [Danny och jag] sitter här idag är vi definitivt kär i varandra och det har varit en vacker resa.

Danny har just återvänt från ett streck till sin hemstad Wallasey i The Wirral för att samla Shirleys älskade mamma Audrey, 83.

Hon kämpar för närvarande med cancer och har inte kunnat träffa Shirley sedan lockdown. Danny kunde ta henne tillbaka till deras hem i London strax innan staden gick in på nivå tre, så att de kan tillbringa tre veckor tillsammans över jul.

Shirley strålade från öra till öra tillsammans med sin mamma och pojkvän (Bild: GC Images)

Shirley presenterade henne på 's Jess Saying Facebook Live och sa: Det är kvinnan som är ansvarig för allt - hon är matriarken, den som trodde på mig.

Och nu får vi tillbringa julen tillsammans. Så hur ser julen ut i Ballas -hushållet? Karaoke och några totties, skrattade Shirley.

Det är bara andra julen, efter förra året, som Shirley har firat sedan hennes bror David begick självmord i 44 -årsåldern i december 2003.

Som hon berättar i sin självbiografi nya Behind The Paljetter, det var en lång väg till återhämtning, för att inte tala om hennes resa från ett bostadsområde i The Wirral till att bli världsmästare, bara för att drabbas av hemsk mobbning i professionella danscirklar och ett tumultartat äktenskap. , som gjorde att hon knappt åt när hon först gick med i Strictly 2017, så desperat att hon skulle se bra ut bredvid vän Darcey Bussell.

Folk ser glamouren och ögonfransarna och de inser inte vilken kamp livet har varit för mig, som att simma uppströms, sa Shirley.

När jag först fick Strictly -jobbet hade jag några problem med min egen kropp och jag trodde att jag var tvungen att vara tunn eftersom det skulle se bättre ut. Allt i mitt eget huvud. Men sedan dess har jag blivit mycket mer avslappnad.

Shirley började dejta skådespelaren Daniel 2019 efter att ha arbetat tillsammans i en Jack And The Beanstalk -pantomime (Bild: PA)

Och nu har jag fått denna underbara pojkvän. Så jag kommer dit med mina egna personliga problem.

Hennes mamma, som har vetorätt på alla Shirleys strikta kläder, är angelägen om att hon fortsätter glamouren och tillägger att hon tyckte att Shirley klädde sig sexigt.

Ändå blir det finalisterna som vänder på lördagen när EastEnders Maisie Smith, popstjärnan HRVY, Bill Bailey och Jamie Laing går in i finalen

Jag skulle vilja att alla fyra skulle vinna, sa Shirley. Det kan vara vilken som helst av dem. De är alla vinnare i min bok.

Shirleys otroliga böcker är ute nu

Den verkliga vinnaren av denna serie var Anton du Beke som äntligen fick sitta i domarpanelen medan Motsi Mabuse var avstängd. Men Shirley insisterar på att hon inte har någon aning om han kan återvända igen - eller till och med som vissa har föreslagit att ersätta Bruno Tonioli, om han fortfarande fastnar i USA nästa år.

Han var absolut en glädje att ha i panelen men det är över mitt lönegrad, sa hon. Jag har ett uppriktigt förtroende för och förtroende för BBC att de kommer att välja de personer som de tror är rätt för serien just då.

284 green street enfield

- Behind The Paljetter: Mitt liv av Shirley Ballas är ute nu

Se Även: