Ex On The Beach Che McSorley avslöjar förödande barndomstrauma

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty)



Hon flörtar för närvarande en storm för reality -TV -publik.



Men medan hon alla ler på Balis sand har Ex On The Beach-deltagaren Che McSorley avslöjat en mycket mörkare verklig upplevelse.



Närmare bestämt har den blonda skönheten erkänt en testande barndom som inkluderade hennes fars död, en drogberoende mor och en chockerande bilolycka som hotade hennes hälsa.

Tala till Den skotska solen , sa hon: ”Det har varit tufft. Jag har aldrig riktigt haft en mamma eller en pappa. Men allt som har hänt mig får mig bara att vilja göra det bra för mig själv och bli en framgång.

Jag vet att ingen annan kommer att komma in och reda ut mitt liv så det är upp till mig.



kommer Kate att bli drottning

Che McSorley har öppnat upp om sin tuffa uppfostran i Skottland (Bild: Rex -funktioner)

Specifikt syftar hon på att hennes far dog av en överdos bara några dagar innan hon föddes. Hennes mamma, Tracy Moir, hittade hans kropp i hans lägenhet i Aberdeen.



Tyvärr var hon redan förbrukad med sina egna missbrukskamper - och som ett resultat hamnade både Che och tvillingsyster Leonie i vården.

Hon tillade: Det är så konstigt och sorgligt att tro att jag redan har överlevt min pappa. När jag blir äldre blir jag mer upprörd över att han inte är här. Ju mer jag gör, desto mer går han miste om.

Som om det inte vore nog var Che inblandad i två separata bilolyckor - varav en var en dramatisk frontalkollision som nästan dödade henne.

19-åringen fick ett antal motgångar, men fortsätter (Bild: Rex -funktioner)

Hon använde 5 000 pund från en bilolycka för att finansiera kosmetisk kirurgi (Bild: Rex -funktioner)

Hon fick 5 000 pund ersättning, som hon använde för att finansiera kirurgi för bröstförstoring.

Hon slog till med sina kritiker och tillade: Människor som inte känner oss ser våra bilder online och anklagar oss för att vara bortskämda rika tjejer vars föräldrar betalade för allt.

'De vet inte vad de sysslar med.

Ex On The Beach fortsätter vid 22 -tiden tisdag på MTV.

Se Även: