Stormzy raderar alla sina sociala mediekonton efter att ha fallit för Victoria's Secret -modellen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stormzys Instagram- och Twitter -konton har på mystiskt sätt försvunnit i en total avstängning av sociala medier efter att han enligt uppgift föll för en fantastisk Victoria's Secret -modell efter att ha träffat henne på en konsert i Sverige.



Smutsstjärnan, 26, tros ha varit 'bowled over' av Yasmine Aisha Khalifa Holmgren efter att de träffades på en spelning i Stockholm i februari.



Och nu har stjärnan doppat från sociala medier. När du söker efter rapparens profiler dirigeras fansen istället till sidor som lyder: 'Det här kontot finns inte, och den här sidan är tyvärr inte tillgänglig.



Det är inte känt om sångaren Heavy Is The Head har raderat sina konton själv eller om de har tagits bort.

Han föll enligt uppgift för en fantastisk Victoria’s Secret -modell efter att ha träffat henne på en konsert i Sverige (Bild: AFP via Getty Images)

Enligt Solen , han var tvungen att åka till en show i Tyskland nästa dag, men flög senare tillbaka till Sverige för att spendera tid med Yasmine, 23.



Tidningen rapporterar att de tillbringade två dagar i ett hotellrum i Stockholm och den älskade stjärnan ville ta med sig bedövaren på turné.

Han var mitt på sin Heavy is the Head -världsturné, som inkluderar datum i Australien, Nya Zeeland, Afrika och USA, innan han tvingades skjuta upp det på grund av den globala coronaviruspandemin.



Smutsstjärnan, 26, tros ha blivit 'bowled over' av Yasmine Aisha Khalifa Holmgren (Bild: Instagram)

(Bild: Twitter)

En källa berättade för publikationen: ”Så snart han träffade Yasmine bakom scenen visste han att han ville spendera kvalitetstid med henne.

Han har varit desperat efter att hålla det inslaget i hopp om att de kan skapa ett varaktigt förhållande. '

Stormzy tros ha flugit till Sverige tidigare denna månad efter att ha deltagit i Brookyn Beckhams 21 -årsfest, och det ryktas att Yasmine planerar att åka till USA för att träffa honom i maj - men måste tänka om planer nu strikta resor begränsningar finns.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Frantic fans blev oroliga när Stormzy försvann från socialen igen förra månaden.

Fansen var upptagna med att komma med konspirationsteorier om vart kontona har tagit vägen eller varför de togs ner av rapparen, när rapparen tyst återvände till jobbet som vanligt.

Se Även: