Steven Gerrard och Jordan Henderson reagerar på att Trent Alexander-Arnold är kapten för Liverpool

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Liverpools kaptener förr och nu reagerade på Trent Alexander-Arnolds Instagram-inlägg om att han ledde Liverpool på onsdagskvällen.



boxning ikväll livestream

Med Jordan Henderson på bänken och Alexander-Arnold helt vältränad när han återvände från skada, fick den Liverpoolfödda försvararen armbandet.



Efter att ha säkerställt en säker passage till åttondelsfinalen i Champions League drog Jurgen Klopps sida motståndet 1-1.



Det var en ganska glömsk kväll för de flesta Liverpool -spelare och fans med spelet inblandat i ännu mer VAR -kontroverser. Men inte för Alexander-Arnold som var kapten för sin ungdomsklubb för första gången.

Efter matchen tog Alexander-Arnold till Instagram med en snap av honom när han lekte för ett av Liverpools ungdomslag och bar kaptenens armband. Därefter följde en bild av honom i aktion mot Midtjylland. Bildtexten lyder: 'Drömmar till verkligheten.'

Trent Alexander-Arnold: Drömmar till verkligheten. (Bild: trentarnold66 / Instagram)



bästa beef wellington att köpa

Under svarade Gerrard med berömda händer och OK -signal emojis. Henderson kommenterade också: 'Grattis kompis! Otrolig.'

Innan matchen och när han såg lagbladet twittrade klubblegenden Phil Thompson: 'Captain Trent låter bra kompis, grattis och lycka till ikväll.'



Alexander-Arnold får glödande beröm. (Bild: trentarnold66 / Instagram)

Ett extremt stolt ögonblick för mig och de människor som har hjälpt mig att göra det, sa Alexander-Arnold på heltid.

vem man ska rösta på testet

Du måste uppenbarligen tacka chefen och personalen som valde mig att leda laget ikväll.

I aktion: Alexander-Arnold mot Midtjylland. (Bild: Ritzau Scanpix via REUTERS)

Det var en riktigt stolt kväll för mig personligen. Jag tror att jag kommer att se tillbaka på ikväll med goda minnen som kapten för första gången.

Uppenbarligen har det alltid varit en dröm, det är alltid speciellt att spela på Champions League -nätter.

Att leda ut laget var otroligt stolt, det var något som var annorlunda, nytt för mig. Det var speciellt, det kändes speciellt där ute.

matt johnson och ashley roberts

Ja, jag sa bara till ett fåtal personer, för att vara rättvis. Jag höll den ganska nära bröstet och ville inte göra den större än vad den var.

Jag försökte fokusera på spelet så mycket som möjligt men jag tror att de som behövde veta visste det. Det var en stolt stund för familjen.

Se Även: