Stacey Solomon är nervös för det andra barnet efter den traumatiska första förlossningen

Familj

Ditt Horoskop För Imorgon

Gravid: Stacey Solomon



Med bara tre månader kvar tills hennes andra bebis kommer, ser Stacey Solomon ut varje blommande blivande mamma med sina små, snygga knölar och upphetsade ögon.



Men sångaren och tv -presentatören är också nervös. För förra gången, när hon hade sonen Zach vid bara 18 år, gick det inte riktigt så smidigt som stjärnan skulle ha velat.



Zach, som nu är tre, var oplanerad. Och efter att ha upptäckt hennes graviditet sent efter fem månader, verkade det inte som ett alternativ att bli avbruten.

Hon tålde en otrolig 37-timmars arbetskraft och stod inför en skrämmande framtid som tog upp barnet på egen hand när hon separerade med Zachs pappa.

Och det var inte ens det värsta. Essex-tjejen Stacey, 22, som sköt berömmelse för The X Factor, kämpade i månader för att knyta an till sin nya son och drabbades också av depression efter förlossningen.



Och det är en upprepning av detta särskilt att hon desperat hoppas att det inte kommer att hända med bebis nummer två.

Jag är nervös den här gången, erkänner hon. Jag minns hur det var. Alla säger att du glömmer, men inte riktigt.



Men saken är, även om det händer igen, åtminstone nu vet jag att det så småningom kommer att bli bra.

'Det är därför det är ok. Oavsett hur jag känner den här gången så vet jag att det kommer att bli otroligt i slutändan.

I djungeln: Stacey vann I & apos; m A Celebrity ... (Bild: Rex -funktioner)

vart kan vi åka på semester

Nu helt besatt av sin lilla pojke minns den hängivna mamman Stacey levande skuld och förvirring hon kände under månaderna efter att han föddes.

Folk beskriver dessa saker på ett så överdrivet sätt, som att allt alltid är perfekt, säger hon.

Det är som att så snart du föder bör du ha dessa överväldigande känslor som 'Det är det, jag är så glad, mitt liv är plötsligt perfekt'.

Det hade jag inte. Och om du inte gör det, känner du dig hemsk och undrar vad som är fel med dig. Det är inte trevligt. Jag hoppas att jag en dag, snälla Gud om jag har en dotter, kan säga att saker inte är enkla.

'Att de känslorna kanske inte kommer till henne direkt, men så småningom kommer de att göra det. Det kan bara ta lite längre tid.

X Factor: Stacey steg framåt i serien (Bild: ITV)

När en av mina vänner blir gravid beskriver alla denna perfekta sak och de säger 'Åh oroa dig inte för att föda, tänk bara på dig och ditt barn efteråt'.

Jag känner för att vända mig om och säga 'Det är fruktansvärt, det gör ont!'

För mig tog det några månader att verkligen knyta an till Zach. När jag slutade amma hittade jag fötterna och saker och ting klickade bara på plats.

'Jag tänker inte märka mig själv om vad som hände, men jag tror inte att det är en dålig sak. Det visar bara att du inte behöver ta medicin eller vad som helst, du kan klara det på egen hand.

Men jag tycker att det är bra att förstå att inte alla känner likadant när de har sina barn.

'Jag kände mig så skyldig över det. Jag kände mig hemsk. Men alla är olika och om du inte får det glada glödet direkt är det OK.

Star is born: Stacey med X Factor -domaren Dannii Minogue (Bild: ITV)

Den här gången, med fästman Aaron Barnham vid sin sida, är Stacey mycket mer avslappnad när det gäller att vara gravid. Det är helt annorlunda, säger hon.

Jag vet inte om graviditeten egentligen är annorlunda, men jag känner mig helt annorlunda. Jag antar att det delvis beror på att jag vet vad som kommer och förra gången hade jag ingen aning.

Och tankemässigt mår jag bra. Jag är redo och klar och jag har mitt fina hem och min lilla pojke. Jag är glad. Aaron är också över månen. Jag har aldrig sett honom så upphetsad över någonting i mitt liv.

Men jag var så nervös att jag bara berättade att jag var gravid. Uppenbarligen var det lite annorlunda med mitt ex. Aaron är så glad och den här gången är det helt annorlunda med att vänta barn eftersom jag vet att jag faktiskt vill spendera resten av mitt liv med honom. Det är en mycket bättre situation nu.

Stacey och Zachs far Dean Cox splittrades strax efter att barnet föddes, och medan Dean har varit en del av sonens liv har Aaron också varit inblandad redan från början. Paret träffades på semester i Grekland bara månader efter att Zach föddes.

Aaron är otroligt med Zach, säger Stacey. Det roliga är att vi inte vill säga att den här är hans första bebis, för han har varit här praktiskt taget sedan Zach föddes så för honom, det här är hans andra barn. Han är perfekt.

Och vi vill ha en stor familj. Jag är en av sju, nummer fem med två bakom mig - jag måste räkna! Jag har två små bröder, två äldre bröder och två äldre systrar. Jag vet inte om jag skulle klara sju, men jag ska prova att ha tre eller fyra eller fem.

Du måste leva inom dina resurser!

Loving: Stacey och Aaron Barham är förlovade (Bild: Getty)

Förlovad med målaren Aaron sedan december efter att han föreslog henne under en romantisk vagnstur i New Yorks Central Park, är Stacey upphetsad över att lägga planer för sin stora dag när barnet kommer.

Vi vill gifta oss nästa sommar, flinar hon. Jag skulle vilja ha båda mina underbara barn där, gå uppför gången, snälla Gud. Jag skulle inte tänka på att åka iväg, det måste vara England eftersom hela vår familj kommer att vilja vara där.

Jag har en massiv familj och vi är båda från Essex så det måste vara nära hemmet.

Jag har tänkt på några av detaljerna - tärnorna måste förstås vara mina systrar och även mina bästa vänner så det blir några! Och jag skulle inte göra en tidningsaffär.

Det är bara för att jag skulle vilja bli full och ha det riktigt bra utan att oroa mig för hur jag ser ut. Självklart vill jag se snygg ut på själva bröllopsbiten, men då vill jag koppla av! Annars skulle jag vara självmedveten hela dagen.

Är det din bröllopsdag eller en fotografering? Jag hatar det, någon annan tar över din dag.

Vinnare: Årets kändismamma (Bild: Getty)

Så med bröllopet i horisonten bara ett år efter att hennes andra bebis föddes, funderar Stacey på att gå ner i vikt för att passa in i sin drömklänning än?

Inget sätt, skrattar hon. Det är bara inte en prioritet för mig. Allt jag vill är att vara lycklig och att mitt barn ska må bra.

'Om du har turen att gå ut från sjukhuset och vara i storlek 6 är det bra för dig - men det är jag inte! Jag kommer inte att sitta där och svälta mig själv och träna på gymmet så snart jag föder.

Genom att säga att även vid sex månader ser den naturligt tunna Stacey mycket mindre ut än de flesta mammor i hennes graviditetsstadium.

Jag känner mig enorm! hon säger. Och jag blir sämre. Jag kommer att bli massiv. Det kommer att vara de senaste 10 veckorna där jag exploderar. Ge mig ett par veckor och lita på mig, jag ballong.

Jag får det här enorma, svullna ansiktet. Jag har inte tränat, jag kommer inte ljuga om det. Men det finns mycket att glädjas åt.

'När barnet kommer hit kommer vi verkligen in på bröllopsplaner, och jag har mycket att göra med jobbet.

Bond: Stacey med sonen Zach (Bild: Getty)

Stacey, som vann 2010 -serien av I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! återupplivar sin musikkarriär. Och hon arbetar på en ny dejtingshow med Radio 1 frukostpresentatören Chris Moyles.

Hon säger: Jag är i studion och spelar in ny musik för tillfället, och så snart jag får tid att göra kampanj och videor när barnet kommer, är det dags att släppa det.

Datingprogrammet med Chris Moyles är så roligt.

Jag var livrädd för honom att börja, ifall han var skrämmande och trodde att jag var en stor nörd! Men han är den största nallen någonsin.

Årets kända kändismamma förra året av Foxy Bingo, Stacey hjälper nu till att hitta årets verkliga kvinnamamma för 2012.

Kampanjen är så söt, säger hon. Det är att hitta en normal mamma och det finns så många lysande mammor där ute som håller på med saker varje dag.

'Vinnaren får åka på semester med sin familj.

För mig att bli utsedd till årets mamma var så speciell, tanken att jag kan vara en mamma som vissa människor ser upp till är mycket smickrande.

'Jag tycker att alla mammor är fantastiska, och jag vet att det inte är lätt, så att veta att folk tycker att jag har gjort ett bra jobb är strålande.

● Besök FoxyBingo.com nu för att nominera din mamma till Foxy Mum of the Year.

Se Även: