Disney on Ice Frozen kommer till Storbritannien för första gången i höst - och så här kan du få biljetter

Familj

Ditt Horoskop För Imorgon

Disneys värld är verkligen en magisk värld - det har roat barn i generationer och ser ut att imponera på tusentals ungdomar när Disney on Ice Frozen beger sig till Storbritannien senare i år.



Från oktober 2016 kan fans av succéfilmen se den prisbelönta Frozen-historien komma till liv på isen, vilket är första gången som den helt nya produktionen har visats i Storbritannien.



Biljetter till den nya Disney on Ice Frozen -showen är till salu nu för turnédatum i Manchester, London, Birmingham, Liverpool och mer.



Den akademiprisbelönta historien kommer att väckas till liv på en turné i nio städer i Storbritannien, från oktober 2016 - med stopp i Manchester, London, Birmingham, Liverpool och mer.

Se Olaf blända på isen



Turnén kommer att innehålla alla animationsfilmer & apos; hitlåtar, inklusive & apos; Let It Go & apos; och & apos; Vill du bygga en snögubbe & apos ;.

Disney On Ice

Sjung med till alla dina favoritlåtar Frozen också



Producenten Nicole Feld sa: I våra mer än 30 år av att producera Disney On Ice -program har Feld Entertainment väntat på en film som denna.

Även om det kan verka självklart att Frozen är väl lämpad för isen, kommer denna Disney On Ice -produktion att beröra publiken känslomässigt genom innovativa showelement och skridskoåkning i världsklass.

Barnen kommer att älska att se sina favoritkaraktärer komma till liv

är charlie brooks gravid i verkligheten

Disney on Ice Frozen turnédatum

Se Även: