Lärlingstjärnan Selina Waterman-Smith avslöjar helvete för våldtäkt: ”Jag kommer förmodligen aldrig att lita på män igen”

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Selina Waterman-Smith om The Apprentice



Lärlingstjärnan Selina Waterman-Smiths liv lämnades i bitar efter att hon våldtogs i en fyra timmars prövning i händerna på tre män medan hon bodde i Dubai.



I en känslomässig redogörelse för det fruktansvärda överfallet talade evenemangschefen modigt om hur hon just begravt sin far tre veckor innan hon led av sina angripare.



billie piper laurence fox

Återupplev den traumatiska upplevelsen berättade 32-åringen Solen på söndag : Jag var medvetslös för mycket av det, vilket var en välsignelse.

Lärlingen 2015 - Selina Waterman -Smith

Selina Waterman-Smith sa att våldtäktsoffer aldrig ska skämmas (Bild: BBC)

Jag kommer ihåg att jag vaknade av smärta och kunde inte röra mig eller göra någonting.



Jag kunde inte få grepp om verkligheten, var jag befann mig eller vad jag gjorde. De klämde fast mig på golvet, skrattade och fotade.

I juli 2012 gick Selina, som har bott i arabstaten i nästan åtta år, på en bar veckor efter sin fars begravning och kommer ihåg att hon beställde ett glas vitt vin på ett hotell - detta kostade henne senare 169 pund för att hon inte hade en personlig alkohollicens i det muslimska landet.



Den blonda lärlingshopparen, som avstod från sin rätt till anonymitet, sa att hon kände sig helt bekväm att gå till baren och inte kände att hon var i fara eftersom hon var en kvinna.

Hennes angripare, Ameen Quoz Najati och Younes Jaan Ali Jabri Quarashi, båda 21, avtjänar nu tio års fängelse bakom galler. Hennes tredje angripare lyckades fly efter att ha flytt.

I natt återkallade Selina en man som försökte få hennes uppmärksamhet och ville att hon skulle prova sin drink men hon vägrade.

Hon lämnade baren efter att ha blivit yr - och hennes 'överlevnadsinstinkt' berättade för henne att fly.

Affärskvinnan lämnade Jumeirah Beach Residence i en taxi och stannade vid en bankomat, där hennes angripare följde efter henne och släpade in henne i bilen.

Selina Waterman-Smith om The Apprentice

Selina tävlar för närvarande om £ 250 000 investeringar från Lord Sugar på BBC 1 -showen (Bild: Eroteme)

CCTV i området visade senare Selina händelsen där hon argumenterade med männen innan de tryckte in henne i bilen efter att ha betalat sin taxichaufför motsvarande 17 £.

Hon sågs motstå männen, vilket ledde till att de kidnappades.

Selina, som drömmer om att öppna en våldtäktsorganisation i Förenade Arabemiraten för offer, känner att hennes angripare har tappat lätt i jämförelse med sitt eget livstidsstraff.

Hon har fortfarande tillbakablickar och lämnades med posttraumatisk stress och depression.

Selina vägrar låta det sjuka överfallet dominera hennes liv och ambitioner, men tycker att det har haft en varaktig effekt på hennes syn.

Jag kommer nog aldrig riktigt lita på män igen, förklarade hon.

Selina, som har en ångestsyndrom, tillade: I viss mån gjorde The Apprentice en hemsk idé eftersom det var något jag inte har kontroll över och är dåligt för min ångest.

Se Även: