Spela Shadow of the Tomb Raider gratis i ny demo på konsoler och PC

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

En gratis demo av Shadow of the Tomb Raider har släppts för Xbox One, PS4 och PC, så att de som ännu inte har tagit upp Lara Crofts senaste äventyrsspelet genom ett kapitel från början av spel .



Demon äger rum i öppningsnivån i Cozumel, Mexiko, och ser spelare delta i firande för att markera de dödas dag för att få information om platsen för en mystisk artefakt (naturligtvis). Lara får i uppdrag att smyga runt i staden, avlyssna samtal samtidigt som hon undviker skurkarnas blick.



degale vs eubank tid

Oundvikligen hamnar Lara så småningom i en fuktig grotta för att plundra en grav och, efter en spänd bråk med arbetare från den skurkaktiga Trinity-organisationen, sätter hon igång en serie händelser som uppenbarligen sätter Mayapokalypsen i rörelse.



Ge Shadow of the Tomb Raider en virvel gratis (Bild: Square Enix)

simon cowell gay rykten

Se en dramatisk actionsekvens där Crofts atletiska skicklighet och snabba reaktioner sätts på prov.

Den här delen av spelet fungerar i huvudsak som en utökad handledning och låter spelare bekanta sig med smyg-, strids- och korsningsmekaniken samt sätta upp handlingen.



Beroende på din spelstil och eventuella förkärlek för att ta in landskapet, kommer demot in på ungefär 45 minuters innehåll.

När rättegången är klar kan spelare som bestämmer sig för att köpa hela spelet föra över sina framsteg och behålla alla olåsta förmågor och vapen.



är spetsiga hos eastenders dräktig

Du kan ta demon genom att gå till spellistan i relevant skyltfönster på din konsol eller på Xbox , PlayStation och Ånga webbplatser.

I NEWSAMs recension av Shadow of the Tomb Raider sa Jasper Pickering att det hade gjort det 'en visserligen kort kampanj' men det 'Kärnspelet behåller fortfarande det som har gjort och kommer att fortsätta att göra Lara Croft till den ursprungliga Tomb Raider.'

Nördiga presenter till jul 2018
Mest lästa
Missa inte

Se Även: