Kunnigt par förvandlar trädgården för bara 265 £ genom att göra möbler av gratis pallar

Diyers

Ditt Horoskop För Imorgon

Ayisha Alderson och hennes partner Simon Nicholls gjorde själva sin trädgård

Ayisha Alderson och hennes partner Simon Nicholls gjorde själva sin trädgård(Bild: LatestDeals.co.uk)



Ett par har förklarat hur de totalt förvandlade sin trädgård genom att göra möbler av gratis träpallar.



Ayisha Alderson, 28, och partner Simon Nicholls, 36, som båda bor i East Challow i Oxfordshire, ville spara pengar efter att ha blivit noterade 500 £ för att göra upp sitt utomhusutrymme.



I stället spenderade paret bara 265 pund - nästan halva priset - genom att själva ta på sig projektet och hitta freebies på Facebook.

Ms Alderson, som är en hemma-mamma till en tvååring och tio månader gammal, säger att hon kunde hitta någon som gav bort träpallar online och använde dessa för att skapa huvudstrukturen i en schäslong utomhus soffa.

Delar de var tvungna att betala för inkluderar £ 40 på fjäderbrädor från en lokal leverantör för att boxa in möblerna och få det att se snyggare ut, och £ 20 på två spaljepaneler för att skapa en båge på baksidan av Home Bargains.



Trädgården före den extrema makeoveren

Trädgården före den extrema makeoveren (Bild: LatestDeals.co.uk)

Paret spenderade också £ 7,99 på färg från B&M, hundsängar som de kan använda som kuddar för £ 7,99 från Home Bargains och en trädgårdsmatta för £ 10, även från Home Bargains.



som vann fotbollsstöd 2019

Men de sparade lite pengar genom att använda föremål som de redan hade på loftet, till exempel gammal julpynt för att piffa upp sina möbler med sagoljus.

Alderson och Nicholls bestämde sig för att pigga upp sin trädgård efter att ha flyttat från en lägenhet på första våningen.

Börjar gräva gräset

Börjar gräva gräset (Bild: LatestDeals.co.uk)

Hon berättade LatestDeals.co.uk : Vi har alltid velat bygga våra egna trädgårdsmöbler av pallar. Vi hade precis flyttat från en lägenhet på första våningen så trädgården skulle alltid vara vårt första projekt.

Vi hade ursprungligen en mycket liten uteplats och de utåtgående dörrarna tog upp en del av utrymmet, så vi visste att vi skulle förlänga det men vi var inte säkra på hur vi skulle göra det.

Möblerna på gång med gratispallarna som de hämtade

Möblerna på gång med gratispallarna som de hämtade (Bild: LatestDeals.co.uk)

Den dyraste delen av DIY -projektet var att köpa grus för att utöka sitt uteplats.

Paret tittade på att göra detta med plattor men insåg snart att detta inte skulle vara budgetvänligt, så de bestämde sig för att köpa två ton grus istället för £ 100 från lokala leverantörer.

Innan gruset kom grävde Alderson och Nicholls ut gräset för att förlänga uteplatsen och planade ut slutet av trädgården som den låg på en sluttning.

De kunde sedan komma igång med sina DIY -möbler.

fern britton clive jones
Så här ser trädgården ut nu

Så här ser trädgården ut nu (Bild: LatestDeals.co.uk)

Ms Alderson sa: Simon såg att någon gav pallar gratis, så han hoppade i bilen och gick för att hämta dem.

Vi använde totalt 10 pallar. När vi väl hade dem, lekte vi med hur vi ville ha det.

Vi bestämde oss för att bara ha ryggstödet på den del som vetter ut mot trädgården, så vi slutade med nästan en schäslongstil.

Simon skruvade ihop allt så det är trevligt och säkert vilket var en stor oro för mig eftersom vi har två små barn.

När det var klart var det bara att boxa in allt, måla det och lägga till dekorationer.

Paret har lagt till en båge och sagoljus

Paret har lagt till en båge och fe -lampor (Bild: LatestDeals.co.uk)

örnen eddie edwards samantha morton

Paret är nu glada över sitt yttre utrymme och säger att de inte skulle göra något annorlunda.

Fru Alderson fortsatte: De enda utmaningarna vi hade under hela processen var att arbeta med det kring barnen och Simons arbete och att inte ha en skottkärra.

Allt gick vackert ihop och vi är så stolta över oss själva att vi gjorde det.

Tom Church, medgrundare av LatestDeals.co.uk, sa: Ayisha och Simon har gjort ett bra jobb med att förvandla sin trädgård och skapa ett snyggt och bekvämt utrymme för att tillbringa sina sommarkvällar.

Facebook Marketplace är en guldgruva för att få freebies, särskilt om du vill göra ett DIY -projekt. Förhoppningsvis inspirerar denna trädgårdsmakeover andra att testa liknande projekt själva.

Se Även: